HOSΣIN
کاربر سایت
پول هم باید پرداخت بشه یا نه (pluse منظورم هست)
Plus اکانتی هست که باید خریداری شه. هر یک سال هم 60 دلار و حدوداً فکر کنم 170 هزار تومن باشه.
پول هم باید پرداخت بشه یا نه (pluse منظورم هست)
یک trial با خوده دستگاهم هست ( 14 روز یا 1 ماه )پول هم باید پرداخت بشه یا نه (pluse منظورم هست)
یک trial با خوده دستگاهم هست ( 14 روز یا 1 ماه )
بعد از پایان اون بله باید پول پرداخت بشه برای حق عضویت 1 - 3 - 12 ماه
بنا بر سیاستهایی که سونی گزاشته Plus رو برای انجام بازیهای انلاین اجباری کردنبرای من که نداشت این trial رو
یه سوال هم داشتم.چرا ps3 اینجور نبود من بازی انلاین میکردم این اکانت رو نیاز نداشت
ممنون
بنا بر سیاستهایی که سونی گزاشته Plus رو برای انجام بازیهای انلاین اجباری کردن
بر فرضه مثال اگر اخبار رو دنبال میکردید قیمت ps4 با قیمت چیزی که براشون تموم میشه زیادی فرقی نداره و سودها بسیار پایینتر هست برای همین از یک جای دیگه باید جبران بشه
plus سرویسه بدی نیست . کلا هر ماه که بازیهای مجانی میده ... Online storage و همچنین تخفیف روی بازیهای دیگه .... برای انلاین زدن هم که اجباری هست D:
D: لوووووووول !سلام
مرسی اما آخه چرا من هرجا میرم باید اون مهران اصفهانی زرد رنگ رو ببینم ؟![]()
تو لیست همه هست
این VidZone خیلی شبکه های +18 هم داره
قیلترن فک کنم
کاش نبودن
سلام و تشکرسلام دوست عزیز برسیتون عالی بود. یک سوال اینکه دستگاه ps4روی قسمت براقش نایلکسی چیزی روش نیست که ازخط افتادن جولوگیری کنه؟ممنون میشم اگه پاسخ گو باشید.
D: لوووووووول !
VidZone روی PS4 فقط موسقی هست ...
سلام و تشکر
متاسفانه چیزی روش نیست. اون بخش هم به خاطره جنسی که داره حساس هست. البته برای من اصلا خشی نیفتاده . نهایتا روش چیزی نزارین و هر دفعه تمیزش کنید باید OK باشه![]()
!!!! من با دستمال عینک تمیز میکنم مشکلی پیش نیومده اصلا ! هیچ خطی روش نیستنه بابا من پایین تلوزیونم از همین جنسیا بود محافظ شو کندم تا دستمال کشیدم اونم دستمال عینک چنان خشی روش انداخت که انگار چنگش زدیفکر کنم گردو خاکم روش خط بندازه
بله میشه. مشکلی نیستميشه بازيً ضبط كرد. ولي آپلود نكرد و تو هارد نگه داشت؟