بررسی کنسول پلی استیشن 4

آرمان جان منظورم همون تلق هایی هست(که میشه برداشت از اون سطح براق) که روی سطوح براق میچسبونن که تا قبل استفاده کاربر خش نیوفته بود که از قرار معلوم روش نیست همچین چیزی
ممنون و تبریک

آرمان جان منظورم همون تلق هایی هست(که میشه برداشت از اون سطح براق) که روی سطوح براق میچسبونن که تا قبل استفاده کاربر خش نیوفته بود که از قرار معلوم روش نیست همچین چیزی
ممنون و تبریک
:)
دوره دسته هیچی نبود. فقط توی همون پلاستیکی هست که توی جعبه هست. مشکلی هم نیست. اون پلاستیک نرمه و دو تا کارتون سمت راست و چپ کنسول رو بین جعبه نگه داشته. از ضربه اینا جلوگیری میکنه :) البته چیزه دیگه ای روش نیست کلا .

اقایون میدونستید که طراح کنترلر ps4 همون طراح خود دستگاه هست؟! منکه تازه متوجه شدم آقای Tetsu Sumii که خوده کنسول رو طراحی کرده این شاهکار رو خلق کرده! (DS4). البته طراحی کنسول به اندازه خود کنترلر شاخ نیست ولی خب اینکه از DS3 یه چیزی در بیاره که از کنترلر 360 و وان هم بهتر باشه تقریبا چیزی شبیه معجزه هست!

تو محصولات دیگه سونی هم نقش داشته مثه دوربینها دیجیتال و ...
واقغا این طرف کارش خیلی درست بود. DS4 بهترین دسته ای هست که من تا حالا تا به امروز دستم گرفتم و بعد از همه سال بازی کردن FPS با موس میتونم بگم مشکلی با بازی کردن روی انالوگ ندارم لووووووووووووول !
D: بازی هرچی باشه طراحی دسته so important !

مقاله توپی بود خسته نباشی.بعد یه سوال داداش مولتی کیلزون خوبه؟به نظرت کیلزون بهتره تو گرافیک و مولتی یا بتلفیلد؟
تشکر عزیز
توضیح سخته چون جفتشون توی یک سبک تغریبا متفاوت هستن ! KZ بیشتر مپها طبیعتا نسبت به BF کوچکتر هستن و تعداد بازیکنها هم به 24 نفر در بیشتر حالت میرسه. کلا خوده بازی هم مثله COD خیلی سریع نیست و یک حالت tactical توی بخشه multi بازی هم هست. در ضمن costumize ها اینا توی KZ واقعا جالبه. در کنارش هم مولتی بازی واقعا فان هست. همچین بگی نگی از COD بیشتر خوشم اومد . در مورده مقایسه با BF هم جفتشون رو در یک سطح دوست دارم ! چون واقعا برمیگرده به سلیقه. اگر یک مولتی میخوای سوار ماشین بشی و تعداد بازیکنا زیاد باشه و .... بدون شک BF بهتر هست اما یک shooter توی مپها کوچکتر و تکتیکال هم KZ ! و در نهایت کلا یه shooter خیلی سریع هم که COD Ghosts .
در مورده گرافیک هم بخشه single بازی KZ به نظرم گرافیکش خیلی بالاتره ! دسته کمی از عنواینی مثله Crysis 3 نداره. اما گرافیک بخشه مولتی BF جذابتره. همچنین انفجارها و تخریب پذیری و صداگزاری فوق القعاد هست اما مجموعتا به نظره من KZ گرافیکش بهتره.

قیومت کردی داداش !!!!!!!!(به صورت فارسی ساده . قیامت کردید برادر :) )
تشکر برای همه چیز من خیلی خیلی منتظر رییموت هستم (تونستی برو کشور اونطرفی و ریموت رو انجام بده !!!! :d)
D: تشکر !
امروز ویدیو و بررسی بخش Remote play هم اماده میشه. در ضمن یک ویدیوی روی 120 فریم هم record کردم به 30 فریم برگردوندم که لگه مشخص بشه :)

:)
D: تشکر !
امروز ویدیو و بررسی بخش Remote play هم اماده میشه. در ضمن یک ویدیوی روی 120 فریم هم record کردم به 30 فریم برگردوندم که لگه مشخص بشه :)
لگ !!!!!!!!!!!
مگه لگ هم داره !!!! (به نظرم گفته بودن که 60 فریم رو به 30 فریم تبدیل میکنه اما واقعا" لگ هم داره !!!( تو ویدئو که دیدم از بتل و اسسین.. لگ ندیدم داخلش خیلی رون اجرا کردش !!)
نگو که ریموت خوب نیست جان من !!! :(

[
لگ !!!!!!!!!!!
مگه لگ هم داره !!!! (به نظرم گفته بودن که 60 فریم رو به 30 فریم تبدیل میکنه اما واقعا" لگ هم داره !!!( تو ویدئو که دیدم از بتل و اسسین.. لگ ندیدم داخلش خیلی رون اجرا کردش !!)
نگو که ریموت خوب نیست جان من !!! :(
اصلا لگش در حدی نیست که تاثیری توی تجربه بازی بزار !
کمتر از 1 ثانیه . بستگی به مصافت هم داره
ویدیو اپلود کردم

دوستان بخش Browser و bluray player اپدیت شد
بخش friends که فکر میکنم جالب هست اپدیت شد مخصوصا بخشه Players met
3 تا اپهای موجود در store هم به همراه تصاویر از app ها اپدیت شده اند.
بخشه remote play با توضیحات و ویدیو ghosts و همچنین لگه kz sf اپلود شد. توجه کنید این ویدیو 120 فریم ضبط شده به صورت 30 فریم نمایش داده میشه.

مثل همیشه پرفکت!:d
فقط یه چیزی,کیفیت بازیا رو ویتا تغییر نمیکنه؟یعنی با توجه به اینکه 30 فریم میشه و رزولوشن خیلی میاد پایین هنوز همون گرافیک ps4 رو داره؟

درود آرمان جان نقدت فوق العاده بود واقعا لذت بردم .
یه سوال داشتم اینکه میگن کیفیت آنالوگهای کنترلر خوب نیست درسته ؟ مثل اینکه تغییر شکل میده !

مثل همیشه پرفکت!:d
فقط یه چیزی,کیفیت بازیا رو ویتا تغییر نمیکنه؟یعنی با توجه به اینکه 30 فریم میشه و رزولوشن خیلی میاد پایین هنوز همون گرافیک ps4 رو داره؟
تشکر عزیز D:
لول ... کیفیت بازیا تغییر میکنه اما نه زیاد . تصویر بازی از 1080 به وضوح تصویر ویتا تبدیل میشه. مقداری در نهایتا texture ها و ... وضوحشون پایینتر هست و طبیعتا اون زیبایی روی TV رو نداره اما طوری هم هست که واقعا کار رو راه بندازه. واقعا کیفیتش از اونی که فکر میکردم خیلی بهتر هست. نگرانش نباش D: لول

درود آرمان جان نقدت فوق العاده بود واقعا لذت بردم .
یه سوال داشتم اینکه میگن کیفیت آنالوگهای کنترلر خوب نیست درسته ؟ مثل اینکه تغییر شکل میده !

اره دیدم اونهایی که تغییر شکل میده . من الان حدوده 20 ساعتی بازی کردم مشکلی نبود. همچنان به همون شکل هست :)

سلام آرمان مرسی مرسی از نقد کامل و جامع انشالله فنش واست بچرخه بدون مشکل اگه میتونی یه قسمت از گیم پلی آساسین 4 بذار عاشق این بازیم مرسی خیلی مخلصیم

سلام آرمان مرسی مرسی از نقد کامل و جامع انشالله فنش واست بچرخه بدون مشکل اگه میتونی یه قسمت از گیم پلی آساسین 4 بذار عاشق این بازیم مرسی خیلی مخلصیم
چشم سعی میکنم به زودی یه قسمت از رونده AC4 هم بزارم :)

[

اصلا لگش در حدی نیست که تاثیری توی تجربه بازی بزار !
کمتر از 1 ثانیه . بستگی به مصافت هم داره
ویدیو اپلود کردم
جالب بود !! خیلی خیلی
لگ رو هم همونطور که گفتید به گونه ای نبود که نارحت کننده باشه مخصوصا" اگه tv (چقدر خارجکی تلفزیون خودمون ) خاموش باشه !!
(راستی میتونید یه عکس با کیفیت از صحفه ویتا بگیرید تا متوجه کیفیت حدودی بشیم !!؟)
یه چیز دیگه من ویتا رو با پلی3 ریموت انجام دادم مودم وایرلس نداشتم !! و مستقیم مثل یه دسته به پلی3 وصل شد حتی وقتی پلی3 رو خاموش میکردم چراغ سبز وایرلسش روشن میموند ( برای روشن شدن با ویتا !!بعد که ویتا رو حذف مردم خاموش شد چراغش) میگم یه تست میکنی اینطور هم وصل میشه یا نه ؟)
خیلی ممنون !!

جالب بود !! خیلی خیلی
لگ رو هم همونطور که گفتید به گونه ای نبود که نارحت کننده باشه مخصوصا" اگه tv (چقدر خارجکی تلفزیون خودمون ) خاموش باشه !!
(راستی میتونید یه عکس با کیفیت از صحفه ویتا بگیرید تا متوجه کیفیت حدودی بشیم !!؟)
یه چیز دیگه من ویتا رو با پلی3 ریموت انجام دادم مودم وایرلس نداشتم !! و مستقیم مثل یه دسته به پلی3 وصل شد حتی وقتی پلی3 رو خاموش میکردم چراغ سبز وایرلسش روشن میموند ( برای روشن شدن با ویتا !!بعد که ویتا رو حذف مردم خاموش شد چراغش) میگم یه تست میکنی اینطور هم وصل میشه یا نه ؟)
خیلی ممنون !!
D: اره لگش زیاد نیست. بازم میگم به مصافتم بستگی داره . اما من جلوی tv بودم ok بود. اما این مقداری برای بازی انلاین خوب نیست. مخوصا اگه پینگ مثلا 150 باشه .
خیر . متاسفانه کلید عکس گرفتن زمان remote play غیر فعال میشه
چشم تست میکنم خبر میدم !

یه سوال مهم.قابلیت ریموت پلی که بشه بازیهای پلی4 رو با ویتا انجام داد حتما نیاز به اینترنت داره؟
بدون اون یعنی نمیشه اصلا؟
فکر میکنم نیاز به نت داره
باز چک میکنم اپدیت میکنم اگر غیر از این بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or