هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اگه ریجن بازی 2 هست پس باید آپدیت ریجن 2 رو دانلود کنید. منم گذاشتم برا دانلود و لینکش رو هم میزارم.

TEW Region 2 Update

سوال دوم رو هم متوجه نشدم!! :| :d

دوست عزیز منظورم رو فکر کنم نگرفتی. من شک دارم ادنلودش کنم چون ریجن اکانت psn یکه بازیم ریجن 2 هست اگر بگیرم مشکلی نداره؟

دوست عزیز منظورم رو فکر کنم نگرفتی. من شک دارم ادنلودش کنم چون ریجن اکانت psn یکه بازیم ریجن 2 هست اگر بگیرم مشکلی نداره؟

شما برای اطمینان، خودت با PSX لینک بگیر تا خیالت هم راحت باشه. منم همیشه خودم لینک میگیرم تا یک فایل رو دوبار دانلود نکنم.

با PS4 کار میکنه مشکلی نداره
اما بعد از اپدیت 2 صداش به نسبت قبل کم شده ( این تایید میشه )
یه سری هم گفتن Stereo پخش میکنه ( این رو نمیتونم شخصا تایید کنم )
اما Razer از توی سایتش بعدا حذف کرد ارمه PS4 Compatible رو بعد از مشکلاتی که اپدیت 2 به بعد ایجاد کرد - تا الان فیکسی سونی نداده برای همین توصیه میشه همون Gold رو بگیری
راجع به این مسعله توی خوده سایت razer و اطراف هم بگردی هست . از ساپورتش هم بپرسی بهت میگن

ممنون اما یک سوال میدونم اینجا ربطی نداره ولی آیا روی خود کامپیوتر هم واقعا صدا چه بازی چه فیلم رو 7.1 میکنه ؟ و واقعا کیفیتش ارزش 380 هزار تومن رو داره ؟

شما برای اطمینان، خودت با PSX لینک بگیر تا خیالت هم راحت باشه. منم همیشه خودم لینک میگیرم تا یک فایل رو دوبار دانلود نکنم.
داداش دانلود کردم به وسیله ی برنامه ی psx هم انتقال دادم به ps4 تا 99 درصد میره بعد ارور میده!؟ میگه نصب نمی شود. من هنوز برای سوال ریجن اکانت مهمه !؟ (نه ریجن بازی)

ممنون اما یک سوال میدونم اینجا ربطی نداره ولی آیا روی خود کامپیوتر هم واقعا صدا چه بازی چه فیلم رو 7.1 میکنه ؟ و واقعا کیفیتش ارزش 380 هزار تومن رو داره ؟
هدسته خیلی خوبی هست
من دوستام داشتم شاید در حده 20 دقیقه باهاش COD زدیم ( البته روی Pc ) قشنگ میشد سمته اومدن بقیه بازیبازها رو از روی راه رفتنشون تشخیص داد. شبیه سازی 7.1 میکنه برای همین زده 7.1 Virtual

من تازه ps 4 خريدم امروز و به ورژن ٢.٣ با فلش آپديت كردم بعد اكانت ساختم ولي به استور وصل نميشه!!! Mtu رو ١٤٧٣ و هم تو١٤٥٠ امتحان كردم تو تست كانكشن كه اوكي ميده ولي وصل نميشه!

ميشه با pc رفت تو سايت play station براي مثال برنامه netflix يا ... دانلود بزني بهد تو خوده ps4 دانلود بشه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان، بین این موارد کدوم یکی قشنگتره:
(بدون توجه به goty فقط از نظر زیبایی و جذابیت بازی)

1-Dragon age
2-Middle earth
3-Alien isolation
4-Dark soull ii

مورد 4 میدونم فقط پی سی هست ولی گفتم بزارم شاید نظر دوستان نسبت بهش مثبت باشه

چرا تاپیک برای معرفی و انتخاب بازی نداریم؟!!

من تازه ps 4 خريدم امروز و به ورژن ٢.٣ با فلش آپديت كردم بعد اكانت ساختم ولي به استور وصل نميشه!!! Mtu رو ١٤٧٣ و هم تو١٤٥٠ امتحان كردم تو تست كانكشن كه اوكي ميده ولي وصل نميشه!

ميشه با pc رفت تو سايت play station براي مثال برنامه netflix يا ... دانلود بزني بهد تو خوده ps4 دانلود بشه؟

PSN در حاله حاضر status اش رو هنوز از Heavy Traffic تغییر نداده پس ممکنه مشکلاتی برای بعضی کاربرها به خاطره شلوغ بودن پیش بیاره

جواب سوال دوم هم داده شد توی دیگر تاپیکی که همین سوال رو مطرح کردید

سلام دوستان، بین این موارد کدوم یکی قشنگتره:
(بدون توجه به goty فقط از نظر زیبایی و جذابیت بازی)

1-Dragon age
2-Middle earth
3-Alien isolation
4-Dark soull ii

مورد 4 میدونم فقط پی سی هست ولی گفتم بزارم شاید نظر دوستان نسبت بهش مثبت باشه

چرا تاپیک برای معرفی و انتخاب بازی نداریم؟!!
Dragon age و Dark Souls و Middle Earth و اخر هم Alien .

نه فقط pc نیست ! نسخه Remaster شده بازی امسال عرضه میشه روی One-ps4-pc
موفق باشید.

وقتي ميخوام از سايت دانلود بكنم از من كرديت كارت ميخواد. اكانت ژاپن هم نتونستم بسازم زبانش ژاپنيه!

برای چی کردیت کارت میخواد؟

اکانت ژاپن رو هم میتونید با PC بسازید و بعدا تو PS4 استفاده کنید. ( میتونید از مترجم مرورگر استفاده کنید )

نمیدونم این خبر کسی اینجا اعلام کرد یا نه اما به مناسبت مشکلاتی که توی چند روزه گذشته برای شبکه PSN اتفاق افتاد سونی برای کسانی که PS PLUS دارن به مدت 5 روز براشون اضافه میکنه و همچنین یه تخفیفه 10% برای خرید از Psn داده میشه - هنوز اعلام نکردم کی این مساعل رو عملی میکنن
Sony Rewards PSN Users' Patience With Free Five Day Extentsion - IGN

سلام
من میخوام باندل GTA رو بخرم که همراه پکش بازی دانلودی lost of هست
این بازیو باید چطور دان کنم؟میشه راهنمایی کنید....حجم دانلودش چقده؟

سلام
من میخوام باندل GTA رو بخرم که همراه پکش بازی دانلودی lost of هست
این بازیو باید چطور دان کنم؟میشه راهنمایی کنید....حجم دانلودش چقده؟
شما میتونید با pcدانلود کنید یا با خود ps4 حجمش هم فکر کنم نزدیک 45گیگ باشه
باید کد بازی داخل استور بزنید

یه سوال بازی های پلاس این ماه کی اپدیت میشن ( یعنی first light از چه روزی فری میشه )

بعد وقتی من یه بازی plus رو میگیرم فقط تا اون یک ماه میتونم بازیش کنم یا بعد اون یک ماه هم میشه بازی کرد ؟؟؟

ارزش داره first light رو بخرم یا صبر کنم برای پلاس ؟؟

یه سوال بازی های پلاس این ماه کی اپدیت میشن ( یعنی first light از چه روزی فری میشه )

بعد وقتی من یه بازی plus رو میگیرم فقط تا اون یک ماه میتونم بازیش کنم یا بعد اون یک ماه هم میشه بازی کرد ؟؟؟

ارزش داره first light رو بخرم یا صبر کنم برای پلاس ؟؟
تا وقتی اون اکانتی که حاوی بازی هست پلاس باشه میتونید بازی کنید لازم نیست بخرید صبر کنید پلاس خودش بازیو رایگان میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or