اول این رو بگم من اصلا پلی استیشن فن و ایکس باکس فن و نیتندو فن و .... نیستم و هر بازی ای روی هر کنسولی خفن باشه و اون کنسول رو اگه داشته باشم میشینم بازی میکنمو لذتش رو میبرم .(احترام برای هر استدیو و کمپانی ای قائل هستم که بتونه برای صنعت گیم خدمت کنه و باعث پیشرفت صنعت گیم بشه ) مثل بازی Forza 4 که شاهکار تمام بود و گیرز های نسل هفتم و ... فن به شمایی میگن که مرز های فن بودن رو به طرز عجیب و غریبی جا به جا کردین و هیچ وقت هم فن متعصب بودن رو درک نکردم این موضوع یعنی چی و مایکرو و ایکس باکس به طور مثال نسل هفتم ترکوندن و بی نظیر عمل کردن و صحبت بیشتری در این رابطه ندارم و اصلا ولش ....
و درباره خود زنی !!! دارم خود زنی نمیکنم
اتفاقا دقیقا و دقیقا خودت داری خود زنی میکنی به فجیع ترین شکل ممکن ! و اون پست اخبارت که پاک کردن داره نشون میده که کی دقیقا داره خود زنی میکنه در هفته های اخیر !!!
اطلاعاتت سر موتور فیزیک و انیمیشن و ... ناقص هستش و دو تا کلمه ایستاتیک شنیدی و دیدی و داری همین رو در پست هات خرج میکنی . برو پست های خودت رو نگاه کن و سطح پست های چند وقت اخیرت رو نگاه کن و به طرز بی مانندی خودت داری خودت رو خود زنی میکنی . شما شروع به ترول کردن وقتی میکنی باید منتظر شنیدن جواب هم باشی !!
آنچارتد 4 رو هم داری ترول میکنی ؟! ( اونم بازی ای که فوکوسش روی بخش داستانی بوده و بازی ای داستان محور هستش و بخش مولتی برای این بازی در درجه دوم قرار داره
بکن بکن و تاتی داگ رو ترول کن :joycat: درباره مولتی TLOU هم میگفتی :joycat: اونم تازه استدیویی که فوکوس اصلی و تمرکرز اصلیش ساخت بازی داستان محور هستش و ...
View attachment 118678
و یکم اطلاعت بیشتر بدم تا کمی سطح اطلاعاتت بیشتر هم بشه و سطح صحبت هام رو در حد صحبت هات پایین نمیخوام بیارم چون ترول کردن و .... بیشتر کار کاربر هایی امثال شما هستش و نه من . پست های من و توضیحات من در بازیسنتر هست و پست های شما هم هست و بقیه میتونن قضاوت کنن که خود زنی و ترول کردن و ... کی داره انجام میده !!!!!!
بازی RDR2 و GTA V از موتور فیزیک یوفوریا استفاده میکنن ( کار با این موتور فیزیک مهندسینی رو میخواد که درس کار با این موتور رو خونده باشن و رشته تحصیلی داره اصلا کار با این موتور فیزیک ) و هر دوی این بازی ها در بازه زمانی خودشون انیمیشن های این دو بازی بی نظیر بود . بعد هر دوی این بازی ها وقتی بخش مولتی دادن سطح انیمیشن ها رو ایستاتیک تر کردن و این برای هر تیم سازنده ای هیچ کاری نداره .
وقتی حتی اگه یکم کار با موتور های گرافیکی و فیزیک رو وارد بودی و میرفتی مقاله هاش رو پیدا میکردی و میخوندی !!! نمیومدی پستی نمیذاشتی که از دوباره مایه خنده بشه ! داغون ترین موتور فیزیک و قوی ترین موتور فیزیک در بخش تنظیمات گزینه هایی دارن که میشه کیفیت انیمیشن ها رو ایستاتیک تر کرد و کیفیتش رو متوسط کرد یا در بالاترین حالت کیفیتش گذاشت !!!!! حتی از این موضوع پیش و پا افتاده هم خبر نداری و بعد میای ..... !!!!!
و نکته فاجعه بار و خنده دار میدونی چیه !!؟؟ این ویدئو رو گذاشتم شک ندارم ندیدی ! یا اگه دیدی اصلا متوجه نشدی چه خبره !؟ این ویدئو رو در چند پست قبل گذاشتم ولی بازم میذارم این ویدئو همین تکنولوژی Motion Matching رو داره نشون میده و این جا تو این ویدئو سطح انیمشن Motion Matching v رو به حالت
ایستاتیک برده و داره تو این ویدئو بیشتر شعاع حرکتی این نوع از بخش انیمیشن رو نشون میده . هر تکنولوژی ای چند سطح و چند لایه انیمیشن سازی داره و تیم سازنده میتونه به توجه به دل خواه خودش از کیفیت انیمیشن ها کم کنه و یا زیاد کنه ! وقتی اولین موضوع و پایه ترین ویزگی در رابطه با یه موتور گرافیکی رو اطلاعی ازش نداری بعد میای در این رابطه نظر هم میدی !؟ خب مشکلی نیست و بعد گیر امثال من میفتی که میتونن جوابت رو بدن اونم نه با ترول کردن ( که کار امثال شماست ) بلکه با توضیح دادن !!!