بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام دوستان.

براي ps3 من يه مشكل پيش اومده اونم اين كه وقتي روشنش ميكنم فقط نهايتش دو ثانيه روشن ميمونه و بعد چراغش زرد ميشه و بعد خاموش ميكنه.

مشكل از چي هستش؟ حتما بايد ببرمش تعمير؟ و هزينش حدود چقدر ميشه؟

سلام دوستان.

براي ps3 من يه مشكل پيش اومده اونم اين كه وقتي روشنش ميكنم فقط نهايتش دو ثانيه روشن ميمونه و بعد چراغش زرد ميشه و بعد خاموش ميكنه.

مشكل از چي هستش؟ حتما بايد ببرمش تعمير؟ و هزينش حدود چقدر ميشه؟

متاسفانه دستگاهتون دچار over heat شده یا به اصلاح خودمون چراغ زرد.....
دستگاه های فت معمولا اینطوری میشن مخصوصا فت های 60 گیگه 95nm ...... این اتفاغ بر اثر زیاد کار کردن میوفته و اینکه زیاد گرم کردن ...... به احتمال زیاد شا صدای دور فن بالای دستگاه رو دیدید اما به اون توجه نکردید که یکی از علامی که این اتفاق میخواد بیفته همینه داداش .......
خوب برای تعمیر دستگاه رو بعد از باز کردن بورد اونو زیر حرارت زیاد میزارن و cpu یا gpu مشکل داره از برد جدا میکنن و پایه اونو تمیز و پایه ی جدید میزارن و دوباره وصل میکنن و درست میشه دستگاه البته نمیخوام نامیدت بکنم اما دیگه مثل روز اول نمیشه ......

سلام دوستان من با برنامه ps3 spliter گیم resident evil The Darkside Chronicles سپلیت میکنم ولی هر کاری میکنم وقتی کپی یکنم تو هارد انترنال باز همون فایلاست یعنی یکی شون نمیکونه و هرکاریم میکنم اینیستال نمیشه فایلا ارور میده ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوستان من با hdmi کنسول رو ب ال ای دی وصل کردم اما تا کنسول روشن میکنم تصویر چند بار خاموش و روشن میشه بعد ثابت میشه مشکل از چیه hdmi 1.4 هست وجنسش عالیه
ps3 160gb orgina l4.60 cech 3001a

سلام دوستان من با برنامه ps3 spliter گیم resident evil The Darkside Chronicles سپلیت میکنم ولی هر کاری میکنم وقتی کپی یکنم تو هارد انترنال باز همون فایلاست یعنی یکی شون نمیکونه و هرکاریم میکنم اینیستال نمیشه فایلا ارور میده ممنون میشم راهنماییم کنید

نه وقتی که بازی رو از طریق هارد اکسترنال وارد میکنی مولتیمن یا بازی که از از طریق انیستال پکیج فایل نصب میکنی خودبخود تک فابلها رو بهم متصل میکنه ..... اگر نشد شما یه ریستور دیفال ستینگ بزن ببین درست میشه یا نه؟؟؟ خبرش رو بهم بده

سلام دوستان من با hdmi کنسول رو ب ال ای دی وصل کردم اما تا کنسول روشن میکنم تصویر چند بار خاموش و روشن میشه بعد ثابت میشه مشکل از چیه hdmi 1.4 هست وجنسش عالیه
ps3 160gb orgina l4.60 cech 3001a

برای بار اول اگر هست نه مشکلی نداره مثلا از تلوزیون معمولی به LED وصل میکنی و ثابت میزارش روی اون تلوزیون اما اگر با اینکه ثابت روی اون تلوزیون گذاشتیش و هی با هربار خاموش کردن اینطوری میشه میشه گفت مشکلت از کابل هستش و سعی کن کابل مر غوب بگیری نه از این کابل های سونی 25 یا 30 تومن

سلام.از دوستان کسی به من کمک کنه ممنون میشم.این ps3 ما گرفتیم باهش god of war بازی کنیم
ولی از همون اول نشد که نشد.دیگه منم هر کاری کردم نتونستم درستش کنم تا اینکه دوباره یه مدتیست
دوست دارم این god of war رو بازی کنم.مشکل اینه که داخل بازی صدای بازی مدام قطع و وصل میشه
انگار که لکنت داره تو بعضی بازی های دیگه هم داره این مشکلو مثل heavy rain یا evil ولی تو gow فاجعست
اصلا نمیشه بازی کنی یه بار راهنمایی کردن که restore file data رو انجام بده ولی درست نشد.اینو باید چیکارش کنم؟

خیلی ممنون . اگه میشه محل ریستور دیفولت بگین از کجا بزنم ممنون.

ستینگ و بعد وارد سیستم ستینگ میشد و 4 گزینه تقریبا مونده به اخر اونجا ریستور دیفالت ستینگ رو میزنی .....

سلام.از دوستان کسی به من کمک کنه ممنون میشم.این ps3 ما گرفتیم باهش god of war بازی کنیم
ولی از همون اول نشد که نشد.دیگه منم هر کاری کردم نتونستم درستش کنم تا اینکه دوباره یه مدتیست
دوست دارم این god of war رو بازی کنم.مشکل اینه که داخل بازی صدای بازی مدام قطع و وصل میشه
انگار که لکنت داره تو بعضی بازی های دیگه هم داره این مشکلو مثل heavy rain یا evil ولی تو gow فاجعست
اصلا نمیشه بازی کنی یه بار راهنمایی کردن که restore file data رو انجام بده ولی درست نشد.اینو باید چیکارش کنم؟

1_ فقط توی این بازی ها اینطوری هستش یا نه دیگر بازی ها هم اینطوری هستن ؟؟؟ اگر توی همه بازی ها اینطور هستش شاید مشکل از کابلتون باشه ....
2_ شما وارد حالت ریکاوری بشید و یکبار گزینه ریبولت دیتا بیس روبزنید ببینید درست میشه یا نه !!! که اگر درست نشد میشه گفت مشکل از بازی هستش ....

ستینگ و بعد وارد سیستم ستینگ میشد و 4 گزینه تقریبا مونده به اخر اونجا ریستور دیفالت ستینگ رو میزنی .....

1_ فقط توی این بازی ها اینطوری هستش یا نه دیگر بازی ها هم اینطوری هستن ؟؟؟ اگر توی همه بازی ها اینطور هستش شاید مشکل از کابلتون باشه ....
2_ شما وارد حالت ریکاوری بشید و یکبار گزینه ریبولت دیتا بیس روبزنید ببینید درست میشه یا نه !!! که اگر درست نشد میشه گفت مشکل از بازی هستش ....
نه بعضی بازی ها هیچ مشکلی نداره.مثلا تو heavy rain اینطوری میشه تو assassin creed میشه تو بازی های سوم شخص.ولی مثلا mortal kombat
هیچ مشکلی نداره.البته gta v رو بازی کردم اصلا مشکل نداشت.ریبیلد دیتابیس انجام دادم نشده ریستور فایل سیستم انجام دادم نشده.
ممکنه از چه کابلی باشه؟کابل hdmi ؟

سلام ... آقا ما یه مشکل اساسی با DNS داشتیم صبح، از روش ها و کلیپ های یوتیــــوپ استفاده کردم که خراب تر کرد ... :(

الان علاوه بر ارور DNS که قبلش می داد، میرم تو PSN می گه A Connection to the network can not be established
Connection Test هم می گه : a connection to access point could not be established , check the security settings for the wireless LAN
کمکم کنید.

مودمم خاموش روشن کردم، اینترنت کنسول رو صد بار خاموش روشن کردم، 30 بار کانکشن تست گرفتم، مودم 2,3 بار خاموش روشن کردم ... نشد!!! :(

vampirekain عزیز اینکارم انجام دادم نشد فایلو می یاره تو مولتی من میزنم نصب میکنه بعد مثلث و میزنم میره تو منوی اصلی دستگاه اونجاکه میرم نصب کنم توو 13 درصد اروور میده . ( دمت گرم دادش که به تنهای این تایپیکو جواب میدی)

سلام بر دوستان.

هارد اينترنال ps3 را چجوري بايد به pc وصل كنم؟

آخه براي هاردم مشكل پيش اومده، اونم اين كه وقتي به ps3 وصلش ميكنم يه پيغام مياد كه ميگه بايد فرمت بشه، ولي وقتي فرمت تموم ميشه، كنسول خاموش و روشن ميشه و بازم همين پيغام مياد.

گفتم از طريق كامپيوتر فرمت كنم شايد درست بشه ولي نميدونم چجوري بايد هارد را به كامپيوتر وصل كنم.

دوستان خواهشا يه آموزش دقيق بهم بگيد ممنون ميشم. خيلي واجبه. هاردم 320 گيگ هستش و خيلي لازمش دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or