بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

دوستان گرامی یعنی به نظر شما من دستگاه رو خاموش روشن نکردم و اومدم اینجا سوال رو مطرح میکنم؟؟؟
واقعا همچین فکری میکنید؟:d

باااارهااا خاموش روشن شده مشکل همچنان هست

بابا من قبول کردم و باور کردم که مشکل از درایوه ممنون که نمیخواین به روم بیارین دوستان ولی کنسول مال من نیست راحت باشین و یک تعمیرکار کاربلد نشون بدید:d

خوب دوستان اصلا dvd داخله دستگاه نزاريد با فلش فيلن را کپي کنيد داخله دستگاه بهتره
اصلا dvd و cd کپي را داخله دستگاه نزاريد حتي اگر دسيک نو باشه فقط فقط اصل بزاريد دوستان/:)
مگه چه مشکلی پیش میاد؟
من تا حالا 5 6 بار DVD کپی که با PC خودم Write کردم گزاشتم و فیلم دیدم !!

اقا این کنترلر ما قاط زذه وقتی می زنم به شارژ به خود ps3 دیگه کار نمیکنه کابل و که در میارم شارژ متوقف میشه بعد کار می کنه! تازه اینجوری شده نمیدونم چه مرگشه. کسی میدونه چشه لطف کنه بگه. ممنون.

gow3 منم خیلی گیر میکنه بعضی وقتا کلا هنگ میکنه حتی مجبور میشم انقد دستمو رو دکمه خاموش نگه دارم تا بعد چند دقیقه خاموش بشه به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟
رو بازی cod هیچ مشکلی ندارم!!!!

gow3 منم خیلی گیر میکنه بعضی وقتا کلا هنگ میکنه حتی مجبور میشم انقد دستمو رو دکمه خاموش نگه دارم تا بعد چند دقیقه خاموش بشه به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟

نمیخوام بترسونمت, ولی من که تا خود زئوس سگ پوست(:d) رفتم, هیچ افت فریمی ندیدم! بازی مشکلی نداره.

اگر هنگ کردنش زیاد است باید بگم که لنز دستگاهت اسیب دیده و ضعیف شده همین#:-s:|

از دوستان کسی میتونه طریقه ی باز کردن ps3 رو نشون بده(عکس یا فیلم)
توی یوتوب سرچ کردم چیز بدرد بخوری ندیدم در ضمن فیلماشون هم بی کیفیت بودن!اچاری که لازم داره اگه بگین چه نوع ی ممنون میشم

اگر هنگ کردنش زیاد است باید بگم که لنز دستگاهت اسیب دیده و ضعیف شده همین#:-s:|

ااا حالا که اینطوریه یه ps3 ترو تمیز در حد صفر که خیلی کم کار کرده برای فروش دارم :d

به نظرتون با تمیز کردن لنز مشکل حل میشه یا باید از آب هویج استفاده کنم ؟؟؟

دردسر

سلام بچه ها من چند روز پيش داشتم فيفا بازي ميكردم يك دفعه سيستم هنگ كرد طبق معمول به شانس خودم لعنت فرستادم و سپس خواستم دوباره بازي كنم كه پس از خاموش و روشن شدن دستگاه ديگه بازي فيفا كه هيچ ! هيج بازي ديگه اي هم نميخونه setting هم چك كردم همه چي مثل اولشه لطفا يكي بگه چي كار كنم!؟;)
در ضمن قبلا هم يكي دو بار اين اتفاق افتاده بود كه بعدش مشكلي نداشتم

سلام..من تازگي پي اس تريم قاتي كرده..اوايل وقتي بازي ميزاشتم ارور ميداد دستگاه چندبار خاموش روشن كردم درست نشد بد اومدم به تنضيمات اوليه در اوردم گفتم شايد درست شه
ولي الان وقتي دستگاه روشن ميكنم يه صفحه قرمز مياد و يه پيقامي ميده و حتي وارد منو نميشه.ممنون ميشم اگه راهنمايم كنيد

خدایا این بلا را از همگان دور بگردان [-o<
دستگاه شما دچار مرگ صفحه قرمز شده یا همون red screen of death
باید بگم تا الان هیچ راه حلی براش پیدا نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or