بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

آقا PS3 بنده اسلیم 250GB هستش که تو همه بازی ها لودینگ هاش خیلی طول میکشه! بعضی وقت ها هم تو دموها صدا جلوتر از تصویر میاد(Uncharted 2 این جوری بود) و بعدش درست میشه . مشکل ما چیه!؟

سلام یکی از دوستام ps3 250 گیگ گرفته بود بعد رفته بود شمال....اونجا برق نوسان میکنه و ps3 خاموش میشه اینم دیگه بهش دست نمیزنه و میارتش تهران...اینجا روشنش میکنه ولی تصویر نمیاد ps3 هم روشن میشه و عادیه ظاهرا ولی تصویر نمیده...چیکارش کنه ؟

سلام یکی از دوستام ps3 250 گیگ گرفته بود بعد رفته بود شمال....اونجا برق نوسان میکنه و ps3 خاموش میشه اینم دیگه بهش دست نمیزنه و میارتش تهران...اینجا روشنش میکنه ولی تصویر نمیاد ps3 هم روشن میشه و عادیه ظاهرا ولی تصویر نمیده...چیکارش کنه ؟
موقعی که دستگاه روشنه 10 ثانیه دستش روی دکمه پاور باشه PS3 ریست میشه اگه درست شد که هیچی اگه درست نشد ...

دوستان من چند روز که یه مشکل عجیب برام پیش اومده،وقتی که با PS3 انلاین میشم اگه داخل هر بازی برم سریع SIGN OUT میشه و بعد از اینکه از بازی میام بیرون به صورت خودکار SIGN IN میشه در حالی که من اصلا روی SIGN IN اتومات نذاشتم دستگاه رو،این چند روزه اینترنتم خراب هم شده ممنون میشم اگه میتونید کمک کنید

دوستان من چند روز که یه مشکل عجیب برام پیش اومده،وقتی که با PS3 انلاین میشم اگه داخل هر بازی برم سریع SIGN OUT میشه و بعد از اینکه از بازی میام بیرون به صورت خودکار SIGN IN میشه در حالی که من اصلا روی SIGN IN اتومات نذاشتم دستگاه رو،این چند روزه اینترنتم خراب هم شده ممنون میشم اگه میتونید کمک کنید

دوستان یه کمکی بکنید مشکل دوستمون حل شه در ضمن code error : 80028ED6 هستش!!

این چی بود ؟؟؟

سلام بچه ها ...
امروز داشتم uncharted لایو می زدم ... بعد که بازی تموم شد اومدم تو منو اصلی و دکمه ی خروج سی دی روی دستگاه رو زدم ...
please wait نوشت اما موقعی که بازی اومد بیرون ... دستگاه یه صدایی مثل روشن شدن داد و تصویر رفت و دسته هم چراغ هاش روشن شد ... بعد از 30 ثانیه صفحه اومد ....

به نظر شما مشکل چیه ؟؟؟ اساسیه ؟؟؟؟
خیلی ممنون

سلام بچه ها ...
امروز داشتم uncharted لایو می زدم ... بعد که بازی تموم شد اومدم تو منو اصلی و دکمه ی خروج سی دی روی دستگاه رو زدم ...
please wait نوشت اما موقعی که بازی اومد بیرون ... دستگاه یه صدایی مثل روشن شدن داد و تصویر رفت و دسته هم چراغ هاش روشن شد ... بعد از 30 ثانیه صفحه اومد ....

به نظر شما مشکل چیه ؟؟؟ اساسیه ؟؟؟؟
خیلی ممنون
نه مشکلی نیست احتمالا دستگاهت ریستارت شده !
هیچی نیست برا من هزار بار این اتفاق افتاده !!!

سلام.آقایون ورژن ps3 من الان 3.15 هستش و بازیه red ded رو تازه گرفتم.تا بازی رو میزارم میخواد آبدیت کنه به 3.21 .مشکل اینه که ps3 من پال هستش(ریجن 2) ولی بازی ریجن 3 هست.به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟خواهشا یکی بگه مردم از دودلی!

سلام خدمت دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم البته خیلی مبتدیه
1.چند روز پیش خود دستگاه رو آپدیت کردم به 3.40 بعد جدیدا بازی KZ2 رو گرفتم وقتی میذارم پیغام آپدیت 1.29 میده این واسه آپدیت خود بازیه ؟
بعد من دستگام NTSC/J ولی بازی PAL اگه آپدیت کنم مشکلی پیش میاد ؟
دیروز وسط بازی هم ناجوانمردانه فریز شد و هی چشمکه سبز میزد و خاموش نمیشد که مجبور شدم پاورشو بزنم
الان اینجوری شده قضیه خیلی حاده ؟ این فریز شدن واسه آپدیته یا مشکل از دستگاس ؟ :(

سلام خدمت دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم البته خیلی مبتدیه
1.چند روز پیش خود دستگاه رو آپدیت کردم به 3.40 بعد جدیدا بازی KZ2 رو گرفتم وقتی میذارم پیغام آپدیت 1.29 میده این واسه آپدیت خود بازیه ؟
بعد من دستگام NTSC/J ولی بازی PAL اگه آپدیت کنم مشکلی پیش میاد ؟
دیروز وسط بازی هم ناجوانمردانه فریز شد و هی چشمکه سبز میزد و خاموش نمیشد که مجبور شدم پاورشو بزنم
الان اینجوری شده قضیه خیلی حاده ؟ این فریز شدن واسه آپدیته یا مشکل از دستگاس ؟ :(
نه اینم مشکل حادی نیست :دی
برا منم اتفاق افتاده !
اونم احتمالا برای آپدیت کیلزونه نه دستگاه !

اقا این قزیه ابدیت کردن دستگاه چی هست .
یعنی برای هر بازی باید دستگاه را ابدیت کنیم .
ورژن ابدیت دستگاه را کجای منوی دستگاه می زنه

اگه دستگاه همون مثلا ریجن 3 باشه بعد بخوام با یک ریجن دیکه ابدیت کنیم دستگاه چی می شه ؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or