Medusa
کاربر سایت
اتفاقا قضیه مال من بر عکس شماست من روزا رو PC خیلی بخوام بتروکنم 55-60 Kb هست ولی شبا 65-74 رو PC میگیرم شبا Pingم کمتره !خوب من قبلا هم از همین کارت شبکه هم استفاده کردمه ولی متاسفانه خیلی بد بود
ببین عزیز ربط داره اگر نداره پس اون کارت شبکه به چی وصل میشه که اونوقت ما میتوانیم انلاین بازی کنیم پس دیدی که هم مودم و هم وایرلس داره
البته من دیگه دارم از وایرلس استفاده میکنم و وایرلس یکمی بهتر البته من نمی خوام که از اون تعریف کنم شاید به خاطره اینه که من سرعتم زیاده و توی psn خوب عمل میکنه
حالا نمی خواهید زیاد خودتان را ناراحت کنی
چون
حالا اصلا شاید این دلیل ها که گفتم نباشه ولی خوب شایدم باشهمنم تازگی ها سرعتم کم شده ولی قبلا این طوری نبودم و اینم بخاطره اینه که مخابرات سرعت را کم کرده هر اتفاقی یا هر رسمی اتفاق بیافتاده مخابرات زودی سرعت را کم میکنه
البته میشه گفت به خاطره ماه رمضان هم هست چون خیلی ها بیکارند و شب ها دیگه بیدارند و شب ها به شدتت سرعت افت میکنه
اخه یه چیزی این وسط هست من با دوستم پهنای باندمون یکی هست فقط مودم و ISPهامون فرق میکنه مودم من D-LINK هست مال اون ASUS ! ا ISP دوستم شاتل هست مال من فن اوا هست ؟
به نظرت کدومش رو عوض کنم بهتره مودم یا ISP ؟
تو اینش موندم چرا سرعت مال اون باید بیشتر از مال من باش هر 2 تامون هم اخه slim 250 داریم من تو X360 هم یه همچین مشکلی رو دارم !!