بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

خوب من قبلا هم از همین کارت شبکه هم استفاده کردمه ولی متاسفانه خیلی بد بود
ببین عزیز ربط داره اگر نداره پس اون کارت شبکه به چی وصل میشه که اونوقت ما میتوانیم انلاین بازی کنیم پس دیدی که هم مودم و هم وایرلس داره
البته من دیگه دارم از وایرلس استفاده میکنم و وایرلس یکمی بهتر البته من نمی خوام که از اون تعریف کنم شاید به خاطره اینه که من سرعتم زیاده و توی psn خوب عمل میکنه
حالا نمی خواهید زیاد خودتان را ناراحت کنی
چون
منم تازگی ها سرعتم کم شده ولی قبلا این طوری نبودم و اینم بخاطره اینه که مخابرات سرعت را کم کرده هر اتفاقی یا هر رسمی اتفاق بیافتاده مخابرات زودی سرعت را کم میکنه
البته میشه گفت به خاطره ماه رمضان هم هست چون خیلی ها بیکارند و شب ها دیگه بیدارند و شب ها به شدتت سرعت افت میکنه
حالا اصلا شاید این دلیل ها که گفتم نباشه ولی خوب شایدم باشه:-/:|
اتفاقا قضیه مال من بر عکس شماست من روزا رو PC خیلی بخوام بتروکنم 55-60 Kb هست ولی شبا 65-74 رو PC میگیرم شبا Pingم کمتره !
اخه یه چیزی این وسط هست من با دوستم پهنای باندمون یکی هست فقط مودم و ISPهامون فرق میکنه مودم من D-LINK هست مال اون ASUS ! ا ISP دوستم شاتل هست مال من فن اوا هست ؟
به نظرت کدومش رو عوض کنم بهتره مودم یا ISP ؟:-/
تو اینش موندم چرا سرعت مال اون باید بیشتر از مال من باش هر 2 تامون هم اخه slim 250 داریم من تو X360 هم یه همچین مشکلی رو دارم !!

خوب من قبلا هم از همین کارت شبکه هم استفاده کردمه ولی متاسفانه خیلی بد بود
ببین عزیز ربط داره اگر نداره پس اون کارت شبکه به چی وصل میشه که اونوقت ما میتوانیم انلاین بازی کنیم پس دیدی که هم مودم و هم وایرلس داره
البته من دیگه دارم از وایرلس استفاده میکنم و وایرلس یکمی بهتر البته من نمی خوام که از اون تعریف کنم شاید به خاطره اینه که من سرعتم زیاده و توی psn خوب عمل میکنه
حالا نمی خواهید زیاد خودتان را ناراحت کنی
چون
منم تازگی ها سرعتم کم شده ولی قبلا این طوری نبودم و اینم بخاطره اینه که مخابرات سرعت را کم کرده هر اتفاقی یا هر رسمی اتفاق بیافتاده مخابرات زودی سرعت را کم میکنه
البته میشه گفت به خاطره ماه رمضان هم هست چون خیلی ها بیکارند و شب ها دیگه بیدارند و شب ها به شدتت سرعت افت میکنه
حالا اصلا شاید این دلیل ها که گفتم نباشه ولی خوب شایدم باشه:-/:|

اتفاقا قضیه مال من بر عکس شماست من روزا رو PC خیلی بخوام بتروکنم 55-60 Kb هست ولی شبا 65-74 رو PC میگیرم شبا Pingم کمتره !
اخه یه چیزی این وسط هست من با دوستم پهنای باندمون یکی هست فقط مودم و ISPهامون فرق میکنه مودم من D-LINK هست مال اون ASUS ! ا ISP دوستم شاتل هست مال من فن اوا هست ؟
تو اینش موندم چرا سرعت مال اون باید بیشتر از مال من باش هر 2 تامون هم اخه slim 250 داریم من تو X360 هم یه همچین مشکلی رو دارم !!
من سرعتم با PC حدود 150KB ـه ولی با PS3 فکر کنم 20 هم نباشه !

خوب همینه دیگه چون دوسته شما داره از شاتل میگره
والا من شنیده بودم که شاتل برای انلاین خوبه و من هم راضیم چون ماله من هم شاتل و سرعته خوبی داره توی psn خلاصه تو هم شرکتت هم عوض کن ببین چی میشه

من سرعتم با PC حدود 150KB ـه ولی با PS3 فکر کنم 20 هم نباشه !
شما میگید pc ماله من توی pc 320 دانلودم و توی ps3 سرعته دانلودم 120 یا 150 هست
این کلا از پلی 3 که از همه قدرت اینترنت استفاده نمی کنه متاسفانه :((:-s

سلام
آقا از دیشب ما نمیتونیم بریم psn . وقتی میخوام ساین این شم مینویسه you have bee signed out of ps network .
البته صفحه های سایتم خیلی بد میاد بالا . با وجود این که برای اولین بار پینگم از یاهوو زیر 200.
با بقیه ی سایتا هم مشکل دارم .

آخرین ویرایش:
مشکل اینه که فکر کنم اصلا به اینترنت ایران ربطی نداشته باشه اینجا رو نگاه کنید:

http://boardsus.playstation.com/t5/PlayStation-Network/Error-Code-80710B23/m-p/32201274
آره درسته یک سری دیگه هم این مشکل رو دارند و برای خود من هم 1 ماه پیش این مورد پیش اومده بود که بعد از 10-12 ساعت رفع شد. وقتی این جوری میشه که مشکل به صورت همگیر و برای عده زیادی تو ایران اتفاق میافته قضیه به چیز دیگه ای بر می گرده.

وقتی که میخوام بازی انلاین انجام بدم میگه که: failed to conect EA server

البته تو منوی اصلی کانکت میشه ولی تو خود بازی این پیغام رو میده. چه battle field باشه چه fifa.
میخواستم بدونم این جریانش چیه؟ مال شما هم اینطور میشه؟

دوستان عزیز از هم اکنون می تونید به شبکه PSN وصل بشید و مشکل اینترنتی در ایران حل شد. تمامی بخش ها قابل دسترس می باشد. بعد از این پست هم از ابراز هرگونه خوشحالی، انتقاد و .... خودداری کنید. با تشکر

سلام من يه PS3 Slim 250 GB دارم كه از جايي كه هم خريدم مطمئن مطمئن هستم و تا الان 5 تا بازي رو بدون هيچ مشكلي تويه يه فضاي كاملا خنك (كولر گازي بوده(من جنوب هستم))بازي كردم و تمام شدند .
هيچ مشكلي نبود تا اينكه يه 2 يا 3 ماهي اصلا باهاش بازي نكردم الان ديشب رفتم سراغش يه 15 دقيقه اي تو كيل زون 2 بودم كه يه هو روي صفحه قفل كرد يه چند ثانيه اي منتظر موندم ديدم نه قفل كرده ديسكو در آوردم دكمه خاموش جلوي دستگاهو زدم 2 تا بوق زد بعد 8 ثانيه خاموش شد.بعد روشن كردم دوباره كامل كار كرد و يه نيم ساعيتي بازي كردم
فردا شبش دوبار تو بازي هوي رين عين همين اتفاق (دقيقا) اقتاد .
ديگه روشنش نكردم
خواستم خدايش يكي راهنمايم كنه‌!!!!!!:((:((:((:((:((:((
فقط تو بازي اين طور ميشه و ميتونم بگم دستگاه با نو فرقي نداره واقعا باهاش بازي نكردم
كسي ميدونه مشكل از چيه؟؟
فرم ور دستگاه هم 3.40 هستش لازمه به 3.41 آپديت كنم؟؟؟؟
راستي كسي از گارانتي PS3 تو ايران سر در مياره ؟؟؟ راهي داره ؟؟؟ اصلا اين گارانتيش تو ايران كار ميكنه؟؟؟

يه سوالي داشتم
يه مدتيكه تو بازار پيچيده كه 120 slim مشكل داره
بازاريا ميگن هنگ ميكنه ،‌بردش مشكل داره و در كل خرابيش بالاست
ميخواستم بدونم اين حرفا صحت داره ؟
جالب اينجاست كه بيشترشون 250 رو پيشنهاد ميكنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or