ریجن اپدیت با ریجن کنسول یکی نیست تا الان هم چند مورد مشکل برای یکی نبودم ریجن اپدیت و ریجن کنسول دیده شدهسلام
من از اون روزي كه ورژن دستگاه رو update كردم بعضي مواقع دستگاه يهو گير ميزنه وديگه حتي restart نميشه ميگين مشكل از چيه؟
ممنون
تو you tube بگرد پيدا ميشهسلام خدمت دوستان.........
ببخشید میخواستم اگه ممکن هست دوستان لینکی که در باره استفاده از منو ریکاوری برای پی اس 3 هست رو بزارن ممنون میشم..............
نه عزیز مشکلی براش پیش نمیاد (بیشتر در مواقع ضروری که به آپدیت ریجن خوذ کنسول دست رسی ندارید اینکارو بکنید) در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم حتما آپدیت هم ریجن کنسولتون رو نصب کنید.
معمولا با دکمه پاور روی خود کنسول ، کنسول رو خاموش نمیکنند ! برای خاموش کردن کنسول دکمه PS Button رو چند ثانیه نگه دارید و از اونجا گزینه خاموش کردن سیستم رو انتخاب کنید .دوستان من با دکمه پاور نمیتونم دستگامو خاموش کنم. روشن میشه ولی خاموش نمیشه. چیکارش کنم؟
اقا من یه سوال داشتم یکی از دوستان تو یه سایت دیگه که اسمش نمیبرم در مورد منو ریکاوری یه توضیحاتی داده بود و اخرش گفته بود حتما ابدیت 2.5 یا بالاتری رو نصب کنید چون اگه این کار رو نکنید احتمالا براتون مشکل ایجاد میشه و باید فلش دستگاه بدین تعویض که 100 تومن خرجش دوستانی که اطلاعاتی در این مورد دارن یه راهنمایی بکنند که اگه واقعا درسته اونایی که ابدیتشون 2.5 کمتر زودتر ابدیتشون ارتقا بدن تا خدایی نکرده به مشکل بر نخورند البته من ابدیت دستگام 2.52
1. Turn off Playstation®3.
2. Hold The power button down; The system will turn on and turn off once again.
3. Once the System has been shutdown, re-press you finger until you hear 2 consecutive beeps
4. When you hear the 2 beeps take finger off power button.
5. You will be promted to plug in your controller via usb and then hit the PS button
6. The Recovery menu will pop up.