بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

اقایون من یه سوال میکنم نیایند بزنید منو بکشیدااااااااا:)
اخه من تو مباحث ps3 اماتورم:)
میخواستم بدونم همه نوع ریجن بازیهای ps3 به همه نوع ریجن دستگاها میخوره؟؟؟؟
ممنون

اقایون من یه سوال میکنم نیایند بزنید منو بکشیدااااااااا:)
اخه من تو مباحث ps3 اماتورم:)
میخواستم بدونم همه نوع ریجن بازیهای ps3 به همه نوع ریجن دستگاها میخوره؟؟؟؟
ممنون

بله... قبلاً هم گفته شده که ميخوره ... کاملاً فری رجين هست.

البته يک چيزی هم اضافه ميکنم که مثلاً دستگاه رو خواستی به روز کنی فريمور رو ... حتماً بايد با خود رجين دستگاه مطابقت داشته باشه... مثلاً پال به پال...

ولی بازی ها اجرا ميشن و مشکلی نيست

سلام بچه ها
من وقتي Gta iv رو داخل دستگاه ميزارم با اين error مواجه ميشم تلويزيونم هم 29 پلانو هست.ممنون
You cannot play this game at the current video output setting.(80028f10

سلام بچه ها
من وقتي Gta iv رو داخل دستگاه ميزارم با اين error مواجه ميشم تلويزيونم هم 29 پلانو هست.ممنون

يادمه همچين مشکلی سر بازی Oblivion هم بود
فکر کنم بايد HDTV داشته باشيد... :-"

سلام بچه ها
احتمالا ریجن بازیت با فرمت ویدیویی قابل پخش tv متفاوته
مثلا tv پاله ولی بازیت ریجن 1 که فرمتش NTSC
هست

بله؟
مدلهای PS3 کلا 60 گیگ و 80 گیگ و 20 گیگ هستن بعد اینا همشون مشکل پیدا کردن!
تو که از چیزی اطلاع نداری واسه چی حرف بیخود میزنی؟من همه فروم ها رو بررسی میکنم هیچ کس با آپدیت کردن firmware 2.53 مشکلی براش پیش نیومده .
دفعه بعد بخوای اینجا حرفای الکی بزنی و توهین کنی جور دیگه جوابتو میدم .
یکی نیست بگه ادم عاقل 40GB 160GB رو تو کجات کردی؟:-"
اینجا رو دیدی؟:laughing:
اینم یه نمونه تو گیم اسپات :biggrin1: از میان صد ها نمونه ی دیگه
Youtube هم که دیگه... :laughing:

یکی نیست بگه ادم عاقل 40GB 160GB رو تو کجات کردی؟:-"
اینجا رو دیدی؟:laughing:
اینم یه نمونه تو گیم اسپات :biggrin1: از میان صد ها نمونه ی دیگه
Youtube هم که دیگه... :laughing:

سلام
دوست من کسی نخواد چیزی رو باور نکنه نمیکنه حالا شما ایه قرانی بیار ببین بزار هرکس هرچی میخواد بگه ماهم میگیم واین افرادی که این نوشته هارو میخونن باید باور کنند که اونم به خودشون بستگی داره
اما تو پیام خص.صی هم گفتم خیالت راحت مشکلت از فریمر نیست حالا این از شانس شماست که وقتی فریمر ریخیتی این مشکل خودش نشون داد باور کن مشکلت از فریمر نیست فقط لنزت ضعیف شده همین باسه منم قبل از اینکه بسوزه همینجور شد هیچی نمیگرفت به غیر mgs4 اینقدر فیفا توش گذاشتم که زوری گرفت بعد یه دفعه هنگ کرد سه تا بوق زد ریست شد دیگه هیچیه نخوند لنزش سوخت;)(اینارو گفتم که خیالت راحت بشه باسه فریمر نیست
اخرشم یه چیز برادرانه بهت میگم اقا احترام همه بچه ها رو نگهدار حتی کسی که خلافه حرف تو رو میزنه
موفق باشی دوست من

سلام
دوست من کسی نخواد چیزی رو باور نکنه نمیکنه حالا شما ایه قرانی بیار ببین بزار هرکس هرچی میخواد بگه ماهم میگیم واین افرادی که این نوشته هارو میخونن باید باور کنند که اونم به خودشون بستگی داره
اما تو پیام خص.صی هم گفتم خیالت راحت مشکلت از فریمر نیست حالا این از شانس شماست که وقتی فریمر ریخیتی این مشکل خودش نشون داد باور کن مشکلت از فریمر نیست فقط لنزت ضعیف شده همین باسه منم قبل از اینکه بسوزه همینجور شد هیچی نمیگرفت به غیر mgs4 اینقدر فیفا توش گذاشتم که زوری گرفت بعد یه دفعه هنگ کرد سه تا بوق زد ریست شد دیگه هیچیه نخوند لنزش سوخت;)(اینارو گفتم که خیالت راحت بشه باسه فریمر نیست
اخرشم یه چیز برادرانه بهت میگم اقا احترام همه بچه ها رو نگهدار حتی کسی که خلافه حرف تو رو میزنه
موفق باشی دوست من
همچین بی ربطم نیست باور کن مثلا از دوستای من تو PSN تو این دو ماه نصفشون این جوری شدن :(
حالا کجا بدم تعمیر؟ اصلا بدم؟
--------------------------
اگه من بی احترامی به کسی کردم معذرت میخوام همچنین از اقای Robin Hood هم عذر خواهی میکنم.

همچین بی ربطم نیست باور کن مثلا از دوستای من تو PSN تو این دو ماه نصفشون این جوری شدن :(
حالا کجا بدم تعمیر؟ اصلا بدم؟
--------------------------
اگه من بی احترامی به کسی کردم معذرت میخوام همچنین از اقای Robin Hood هم عذر خواهی میکنم.
توپ خونه تعميرات فوق تخصصيه كنسول نه هر جاي كه PS3 بدن به فناها!!!مواظب باش;)

??

سلام بچها
یک سوال داشتم آپدیتی که بخوایی با اون دستگاهت رو آپدیت کنی باید یکی باشه چون من یک بازی داشتم بالای اون کره زمین که عکسش روی بازی هست نوشته بود 1 ولی مدل دستگاه من3 ntsc j هست براش مشکلی پیش نمیاد اگر آپدیتش کنم؟:confused::confused:

سلام بچها
یک سوال داشتم آپدیتی که بخوایی با اون دستگاهت رو آپدیت کنی باید یکی باشه چون من یک بازی داشتم بالای اون کره زمین که عکسش روی بازی هست نوشته بود 1 ولی مدل دستگاه من3 ntsc j هست براش مشکلی پیش نمیاد اگر آپدیتش کنم؟:confused::confused:
سلام دوست من
از یکی از بچه ها شنیده بودم اگر دستگاه با بازی اپدیت کنی مشکلی باسش پیش نمیاد اگه ریجناش یکی نباشه من خودمم اولین باری که دستگام اپدیت کردم ورژنش 1.30 بود با بازی اپگرید کردم که ریجنش 2(PAL) بود شد 1.80 اما دستگام j باسه من مشکلی پیش نیامد بازم دوستان که بیشتر اطلاعات دارن کمکت کنند;)
اما بهتر بود سوالت یجا بهتر میپرسیدی فکر کنم اینجا جای مناسبی باسش نبود

سلام بچها
نه عزیز مشکلی براش پیش نمیاد (بیشتر در مواقع ضروری که به آپدیت ریجن خوذ کنسول دست رسی ندارید اینکارو بکنید) در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم حتما آپدیت هم ریجن کنسولتون رو نصب کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or