بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

god of peace
يك سوال داشتم در مورد SAVE بازي ها
من MGS4 ريجن J تموم كردم SAVEشم دارم.. از اينور DATA BASE MGS4 دانلود كردم...
ولي وقتي ميرم توي DATABASE تا از طريق SAVE ام قسمت هاي LOCKEDتوي DATABASEام UNLOCK كنم....
نميشناسه...ميگه SAVE DATA اي وجود نداره.... مشكل از چيه...؟ از ريجن هاست..؟:confused:

احتفاقا این سواله من هم هست:confused:
کسی هست که بدونه یا نه:biggrin1::confused::(

میبخشید من میخواستم یه پی اس3 بگیرم با این تفاسیر دودل شدم این مشکلاتی که میگین مختص به کدوم سری پی اس3 هست؟توهمه مدلهاش این مشکلات دیده میشه؟مشکل لنزش خیلی حاد بنظرمیرسه؟

ربطی به سری خاصی از PS3 نداره
کسانی که مشکل لنز پیدا کردن بدون استثنا از دیسکهای CD و DVD کپی و خش دار استفاده کردن و این جور دیسکها رو زیاد تو دستگاه گذاشتن و البته بعضی ها کنسول رو دستکاری هم کردن که همچین مشکلی براششون پیش اومده.
لنز PS3 هیچ مشکلی نداره

میبخشید من میخواستم یه پی اس3 بگیرم با این تفاسیر دودل شدم این مشکلاتی که میگین مختص به کدوم سری پی اس3 هست؟توهمه مدلهاش این مشکلات دیده میشه؟مشکل لنزش خیلی حاد بنظرمیرسه؟

کدوم مشکل پسر خوب؟؟؟؟؟؟

یه عده میان اینجا یه چیزای جالبی برا خودشون میگن میرن. افکار اون ادمایی هم که میخوان این کنسول رو بخرن خراب میکنن.

و در ضمن حرفهای امید کاملآ تایید میشه.

اگه درست ازش استفاده کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد.

تو درست استفاده کردن که شکی نیست ولی خب شما جای من 5-6صفحه قبل روبخونی بدنت میلرزه
به میزان زیادی اومدن میگن لنزمون سوخته البته با این چیزهایی که شما میگین ظاهرا عامل انسانی داره این خرابیها

تو درست استفاده کردن که شکی نیست ولی خب شما جای من 5-6صفحه قبل روبخونی بدنت میلرزه
به میزان زیادی اومدن میگن لنزمون سوخته البته با این چیزهایی که شما میگین ظاهرا عامل انسانی داره این خرابیها
سلام
البته من کاری به کسی ندارم اما باسه من و دوستم که تجربه خرابی لنز داریم میگم خرابی تو هر وسیله الکتریکی ممکنه رخ بده ربطی هم نداره چی باشه یا از کدوم شرکت همونجور که گفتم باسه من خراب شد من نه dvd گذاشتم نه cd نه جوری ازش استفاده کردم که داغون بشه همش هم 10 تا بازی هم نشده که باهاش کردم(که همشون اختصاصیاش بود چون بازیهای مشترک با 360 بازی میکنم)
کنسولم از اون سری های قدیمیه 60 گیگ بود لنز دستگاهم هم بعد ازیک سالو نیم خراب شد 90 تومنم خرجش شد و اون چیزی که حدس میزنم دلیل خرابیش باشه گردو خاک بود چون دلیل دیگه نمیتونه داشته باشه حدس من
حالا شما اگه موارد درست استفاده کردن رعایت کنید و دور از گردو خاک قرارش بدید انشاالله باست کار میکنه اگرم قرار به خرابیش باشه کمه کم یک سالونیم تا 2 سال باست کار میکنه اینجوری که نیست بخواد امروز بخری فردا خراب بشه
(بازم میگم این مشکل اساسی ps3 مخصوصا مدلهای قدیمی چون مدله جدید برد درایوشون فرق میکنه بهتر شده حالا اگه شما قصد خرید داری منکه دستگاهم یه بار خراب شده بهتون میگم باخیال راحت بخر و از بازیهای اختصاصیش لذت ببر );)
ویرایش
مشکلیه که تا الان خراب نشده(برا شما) باسه ما خراب شده خب نمیخواستم این بگم چون باعث میشد تو این تاپیک با در نظر گرفتن تعداد فن بو تاپیک به تشنج کشیده بشه خب منم دو سالو نیم 360 دارم ازاون اشغال ترین مدلهای لانچ اما تا به امروز خراب نشده خب وسیله الکتریکی ممکنه همین فردا خراب بشه ممکنه هیچوقتم خراب نشه چه ربطی داره اخه همین رابطه هم باسه ps3 صدق میکنه و هیچ تفاوتی نداره
اقایون فن (چه ps3 و چه 360 لطفا پستهای من نخونن با تشکر)

آخرین ویرایش:
من دو ساله که PS3 60 گیگ از اون مدلهای لانچ رو دارم و دائما هم روشنه و باهاش بازی میکنم و چیزیش نشده .
لنز PS3 اسباب بازی نیست که بعد از 2 سال خراب بشه !

فن بوی های 360 لطف کنن اینجا اظهار نظر نکنن و مشکلات 360 شون رو به PS3 نسبت ندن!

آخرین ویرایش:
ربطی به سری خاصی از PS3 نداره
کسانی که مشکل لنز پیدا کردن بدون استثنا از دیسکهای CD و DVD کپی و خش دار استفاده کردن و این جور دیسکها رو زیاد تو دستگاه گذاشتن و البته بعضی ها کنسول رو دستکاری هم کردن که همچین مشکلی براششون پیش اومده.
لنز PS3 هیچ مشکلی نداره

اخه دوست من شما یه سر به فروم های گیم اسپات و حتی یاهو بزینید ببینید چند هزار نفر بعد از این اپدیت 2.53 ای مشکل براشوون پیش اومده. خود من PS3 همین جوری شده بعد از این اپدیت بلو ری نمی خونه و یا وسط بازی گیز میکنه . (مدل های 60gb و 80gb و 20gb بیشتر این مشکل رو پیدا کردن)
اقا خواهشا وقتی از یه چیزی اطلاعات کافی ندارید پست ندیدن و طرفداری الکی نکنید.

اخه دوست من شما یه سر به فروم های گیم اسپات و حتی یاهو بزینید ببینید چند هزار نفر بعد از این اپدیت 2.53 ای مشکل براشوون پیش اومده. خود من PS3 همین جوری شده بعد از این اپدیت بلو ری نمی خونه و یا وسط بازی گیز میکنه . (مدل های 60gb و 80gb و 20gb بیشتر این مشکل رو پیدا کردن)
والاما كه تا حالا كسو نديديم كه بگه PS3 مشكل داره.;) در مورد اون سايتم بايد بگم كه سايت خيلي خوبي نيست كه!!!سايت قهتيه!؟:confused::-"
فن بوی های 360 لطف کنن اینجا اظهار نظر نکنن و مشکلات 360 شون رو به PS3 نسبت ندن!

بله؟
مدلهای PS3 کلا 60 گیگ و 80 گیگ و 20 گیگ هستن بعد اینا همشون مشکل پیدا کردن!
تو که از چیزی اطلاع نداری واسه چی حرف بیخود میزنی؟من همه فروم ها رو بررسی میکنم هیچ کس با آپدیت کردن firmware 2.53 مشکلی براش پیش نیومده .
دفعه بعد بخوای اینجا حرفای الکی بزنی و توهین کنی جور دیگه جوابتو میدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or