سلام نمی دونم جایی که مشکلم رو بیان می کنم درسته یا نه
ولی دسته چند وقتی که کلید هاش قاطی می کنه و خود به خود دکمه هاش دیوانه میشن و برای خودش مزنن
کسی می تونه کمک کنه
سلام،من دستگاهم رو قبلاً كپي خورش كردم،بعد با بازي رزيستنس كپي رو پروندم و ورژن دستگاهم رو به ٣.٧٠ اپديتش كردم،حالا هر چي ميخوام به اينترنت وصل بشم ارور 80130128 و ارور 80010201 رو ميده،اگه ممكنه بفرماييد بايد چيكار كنم
خوب اخه وقتي ميخوام با اينترنت اپديتش كتم ارور ميده،چطوري باسد اپديتش كنم؟شما باید به 4.41 آپدیت کنی بعد به اینترنت وصل بشی
اگر دستگاه اورجینال هست(کپی خور نیست )خوب اخه وقتي ميخوام با اينترنت اپديتش كتم ارور ميده،چطوري باسد اپديتش كنم؟
سلام
دوستان یکی از دوستان من چند روز پیش یک دیسک DVD MP3 وارد کنسول کرده و یهو کنسول خاموش شد
الان کنسول روشن نمیشه یعنی وقتی می خواهیم کنسول رو روشن کنیم چراغ سبز یک لحظه روشن میشه بعد چراغ قرمز میشه و دیسک هم بیرون نمیاد و چند روزه داخل کنسول مونده
اگه میشه لطفا راهنمایی کنید ببینیم چی شده و اگه مشکلش شدید هستش بفرستیمش تعمیر
می خوام یه کنسول super slim بگیرم ولی از وقتی خوندم که over heat میشه و بعد مدتی تعمیر می خواد دچار تردید شدم می خواستم بدونم این مشکل تا چه حدی همه گیر هست
سلام دوستان من داشتم با ps3 بازی میکردم یه دفعه خاموش شد ps3 من فت هست حالا میخوام روشن کنم دستگاه میخواد روشن بشه یه دفعه چراغ زرد میزنه و بعدش روشن نمیشه و همین طور چراغ قرمز میزنه؟؟ خواهشا کمک کنید مشکل از چی هست
دوست عزیز شما کجا هستید؟ من تهران نیستم بعدش چقدر هزینه داره؟ مشکل خرابیش جدی هست؟ خواهشا جواب بدید ممنون میشم
هزینه تعمیرش چقدر هست حدودی اگه بگید چون برام مهم هست مرسی