2 حالت داره یا بازی فشار زیادی به کنسولتون میاره و تهویه هواش مناسب نیست و باعث داغی میشهدوستان من صداي فن PS3يم از صبح در حال بازي TLOU مثه صداي فن ٢٠٦ شده ...
كسي ميتونه توضيح بده داستانشو ...
ممنون.
ممنون بابت جواب.
فقط در مورد دوم سيستم اسيبي بهش وارد نميشه كه منجر به خرابي بشه ؟؟؟ در اين صورت راهي براي رفع اين مشكل نيست ؟
فكر هم نميكنم راهي براي تشخيص اين كه مشكل از كجاست باشه درسته ؟
2 حالت داره یا بازی فشار زیادی به کنسولتون میاره و تهویه هواش مناسب نیست و باعث داغی میشه
یا
چیپ ترموستات کنسولتون خراب شده و پالس های غلط به فن میده و از فن میخواد دور موتورشو بالا ببره
تو مورد دوم کاری نمیشه کرد
آقا یه عکس از این میذاری؟؟؟؟؟؟؟
کنار کانکتور برق فن 3 یا 4 تا چیپ کوچیک هستش که اونا دور فن برق کنسول رو مشخص میکنن تو شرایطی که فن سرعتش بالا میره این چیپ ها به درستی کار نمیکنن و وقتی که بعضی از اونا بسوزن باعث بروز چراغ زرد تو کنسول میشن
الان اینو از یه کنسول چراغ زرد شده گرفتم البته اینم بگم تمام کنسول ها به این دلیل چراغ زرد نمیشن 90% اونا ایرادشون از GPU هستش
دما سنج اصلی داخل cpu و gpu هست و مکافات اصلی تعمیر کار جماعت هم همین مشکل هست .چیزی که داخل ویکیپدیا نوشته شده cell هشت تا دما سنج داره هر کدوم از 7 تا spu ها یکی ppu هم یکی.خود gpu هم باز دما سنج داخلی داره.حامد جان بنده توجیه نشدم .
عکس از کانکتور گذاشتی شما .
بنده از همون ترموستاتی که گفتید عکس می خوا م .
در ضمن چراغ زرد دلایل مختلفی داره
مثل اطلاعات غلط Nor و یا Nand
و همچنین آسیب GPU و CPU
و اتصال سرد Ball های زیر چیپ جنوبی همچنین
حالا اینکه فن بد کار کنه ربطی به چراغ زرد نداره ابدا
مگه اینکه کار نکنه و یا دورش بالا نره که باعث Overheat در چیپ ها بشه
که اون هم در بلند مدت منجر به آسیب میشه
کنسولتون دانگریدی هستش؟سلام به همه میشه یک راهنمای کنید کنسول من ترفی ها رو نشون نمیده اصلا و SAVEنمیکنه بازی ها رو کنسول کپی خور هست فریمر3.55 هست ولی 4.40نشون میده داخل منو
سلام به همه میشه یک راهنمای کنید کنسول من ترفی ها رو نشون نمیده اصلا و SAVEنمیکنه بازی ها رو کنسول کپی خور هست فریمر3.55 هست ولی 4.40نشون میده داخل منو