بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

دوستان من صداي فن PS3يم از صبح در حال بازي TLOU مثه صداي فن ٢٠٦ شده ...
كسي ميتونه توضيح بده داستانشو ...
ممنون.

آخرین ویرایش:
دوستان من صداي فن PS3يم از صبح در حال بازي TLOU مثه صداي فن ٢٠٦ شده ...
كسي ميتونه توضيح بده داستانشو ...
ممنون.
2 حالت داره یا بازی فشار زیادی به کنسولتون میاره و تهویه هواش مناسب نیست و باعث داغی میشه
یا
چیپ ترموستات کنسولتون خراب شده و پالس های غلط به فن میده و از فن میخواد دور موتورشو بالا ببره
تو مورد دوم کاری نمیشه کرد

ممنون بابت جواب.
فقط در مورد دوم سيستم اسيبي بهش وارد نميشه كه منجر به خرابي بشه ؟؟؟ در اين صورت راهي براي رفع اين مشكل نيست ؟

ممنون بابت جواب.
فقط در مورد دوم سيستم اسيبي بهش وارد نميشه كه منجر به خرابي بشه ؟؟؟ در اين صورت راهي براي رفع اين مشكل نيست ؟

تو حالت دوم صدمه دیده و خسارت وارد شده و اگه همینطور ادامه پیدا کنه باعث بدتر شدن وضعیت کنسولتون میشه
نه راهی نیستش

دوستان سلام
من دسته ps3 رو خواستم چند وقت پیش به pc وصل کنم که یخورده که پیش رفتم دیدم چقدر دنگ و فنگ داره بیخیال شدم
اما حالا اومدم بعداز چندوقت دسته رو به کنسول وصل کنم بازی کنم دسته اصلا پاک قاطی کرده
یهو میبینی تو بازی خودش بازی میکنه
راهی هست درست بشه ؟

2 حالت داره یا بازی فشار زیادی به کنسولتون میاره و تهویه هواش مناسب نیست و باعث داغی میشه
یا
چیپ ترموستات کنسولتون خراب شده و پالس های غلط به فن میده و از فن میخواد دور موتورشو بالا ببره
تو مورد دوم کاری نمیشه کرد

آقا یه عکس از این میذاری؟؟؟؟؟؟؟

آقا یه عکس از این میذاری؟؟؟؟؟؟؟

کنار کانکتور برق فن 3 یا 4 تا چیپ کوچیک هستش که اونا دور فن برق کنسول رو مشخص میکنن تو شرایطی که فن سرعتش بالا میره این چیپ ها به درستی کار نمیکنن و وقتی که بعضی از اونا بسوزن باعث بروز چراغ زرد تو کنسول میشن
الان اینو از یه کنسول چراغ زرد شده گرفتم البته اینم بگم تمام کنسول ها به این دلیل چراغ زرد نمیشن 90% اونا ایرادشون از GPU هستش
16180295528655748705.jpg

حامد جان بنده توجیه نشدم .
عکس از کانکتور گذاشتی شما .
بنده از همون ترموستاتی که گفتید عکس می خوا م .
در ضمن چراغ زرد دلایل مختلفی داره
مثل اطلاعات غلط Nor و یا Nand
و همچنین آسیب GPU و CPU
و اتصال سرد Ball های زیر چیپ جنوبی همچنین
حالا اینکه فن بد کار کنه ربطی به چراغ زرد نداره ابدا
مگه اینکه کار نکنه و یا دورش بالا نره که باعث Overheat در چیپ ها بشه
که اون هم در بلند مدت منجر به آسیب میشه

سلام به همه میشه یک راهنمای کنید کنسول من ترفی ها رو نشون نمیده اصلا و SAVEنمیکنه بازی ها رو کنسول کپی خور هست فریمر3.55 هست ولی 4.40نشون میده داخل منو

کنار کانکتور برق فن 3 یا 4 تا چیپ کوچیک هستش که اونا دور فن برق کنسول رو مشخص میکنن تو شرایطی که فن سرعتش بالا میره این چیپ ها به درستی کار نمیکنن و وقتی که بعضی از اونا بسوزن باعث بروز چراغ زرد تو کنسول میشن
الان اینو از یه کنسول چراغ زرد شده گرفتم البته اینم بگم تمام کنسول ها به این دلیل چراغ زرد نمیشن 90% اونا ایرادشون از GPU هستش
حامد جان بنده توجیه نشدم .
عکس از کانکتور گذاشتی شما .
بنده از همون ترموستاتی که گفتید عکس می خوا م .
در ضمن چراغ زرد دلایل مختلفی داره
مثل اطلاعات غلط Nor و یا Nand
و همچنین آسیب GPU و CPU
و اتصال سرد Ball های زیر چیپ جنوبی همچنین
حالا اینکه فن بد کار کنه ربطی به چراغ زرد نداره ابدا
مگه اینکه کار نکنه و یا دورش بالا نره که باعث Overheat در چیپ ها بشه
که اون هم در بلند مدت منجر به آسیب میشه
دما سنج اصلی داخل cpu و gpu هست و مکافات اصلی تعمیر کار جماعت هم همین مشکل هست .چیزی که داخل ویکیپدیا نوشته شده cell هشت تا دما سنج داره هر کدوم از 7 تا spu ها یکی ppu هم یکی.خود gpu هم باز دما سنج داخلی داره.
این دما سنجها همشون تحت سیگنال دیجیتال دما رو به چیپ syscon گزارش میدن دائما.
حالا مشکل کی پیش میاد ؟
تا حالا چندین برد ps3 مخصوصا سری اولیها گیرم اومده بیخود ارور over heat میدن و متاسفانه نمیشه کاری کرد .بعضیا با حرارت دادن کمی بهتر میشن ولی 60 درصد بعد از 1 یا 2 دقیقه کار کردن در حالی که هیتسینک کامل چسبیده و بهترین خمیر سیلیکون زده شده بازم ارور اورهیت میدن .
در این مورد نمیدونم با تعویض gpu مشکل حل میشه یا نه چون دوستمون زیا تو کار تعویض و ریبال هستن من خودم تجهیزات ریبال رو ندارم ولی تو 40 درصد موارد دیدم برد در وضعیت بدی حرارت داده شده و باعث میشه ارور اورهیت بده که بعد از اینکه برد رو در حالت عادی حرارت دادیم وضعیت بهتر شده یه طورایی انگار سنسورها به فشار حساسن!!

وضعیت مادربرد ps3 خیلی پیچیده تر از ایکس باکس360 هست .معمولا عیبهایی که بهم میزنه واقعا سخته تعمیرش گاهی غیر ممکن.

سلام به همه میشه یک راهنمای کنید کنسول من ترفی ها رو نشون نمیده اصلا و SAVEنمیکنه بازی ها رو کنسول کپی خور هست فریمر3.55 هست ولی 4.40نشون میده داخل منو

اگه کنسولت دانگریدی هستش ممکنه بد دانگرید شده باشه از نو بدید براتون دانگرید کنن درست میشه
اگه نه نیستش احتمالا سیستم عاملش بهم ریخته با یه دور دانگرید درست میشه

سلام.
امرز داشتم از PC یه بازی رو منتقل می کردم به هارد ps3 یهو ps3 به شدت کند شد. ریستش که کردم هنور همون جوری مونده . دیگه اصلاٌ XMB بالا نمیاد. فقط چراغ هارد دائم روشن می مونه و تصویر هم بعد یه مدت هنگ میکنه. چی کارش کنم؟
کنسول من fat هست کپی خور نشده تا حالا هم باز نشده. هاردشم 80 بوده چند وقت پیش هارد 500 گذاشتم روش.
ممنون از راهنمایتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or