دوستان پلی استیشن من به محض روشن شدن چراغ زرد میده و سریع چراغ قرمز چشمک میزنه و خاموش میشه یه سری گفتن باید خمیر سیلیکونی بزنی نمی دونم باید چه کارکنم از دوستان خواهش می کنم منو راهنمایی کنید پیشاپیش ممنون
سلام خسته نباشید...
من ه دستگاه اسلیم 320 گیگ گرفتم یه بازی هم روش بود متال گیر دی وی دی بازی رو فشار دادم رفت داخل ولی هر چی میزنم نه دیوی دی رو میخونه نه دی وی دی رو بیرون میده... اعصابم داغون شده چیکار کنم دی وی دی رو بیرون بده؟
دستگاه موقعی که دی وی دی رو یذره داخل میکنی شروع میکنی به صدا دادن و چراغ چشمک زن آبی ولی دی وی دی رو نمیبره تو و حتی دکمه اجکت رو میزنی باز سرو صدا میکنه ولی بیرون نمیده..من تونستم از طریق دستی دی وی دی رو بدم بیرون ولی برام سواله مشکل از کجاست.... دی وی دی موقعی که اومد بیرون پشتش موج داشت مشکل از کجاست خواهشا یکی راهنمایی کنه
سلام میشه بیشتر توزیح بدی؟ با چه کابلی وصل می کنی دستگاه رو؟سلام دوستان یه سوال داشتم من LCD sharp دارم وقتی ps3 بهش وصل میکنم مینویسه با این سیگنال سازگار نیست ولی وقتی به lcd xvision وصل میکنم مشکلی نداره
ممنون میشم اگه کمکم کنید
سلام دوستان کسی تعمیر کار خوب تهران سراغ داره واسه تعمیر چراغ زرد به وسیله دستگاه ربیالینگ یا همون BGA ممنون می شم شماره و آدرسشو واسم پم خصوصی کنید بعد نظرتون در مورد iccenter چییه کارش خوبه چون تو اهواز بودش گفتم اگه تهران پیدا کنم بهتره!!
آقامن ps3هک4.30دارم اگهبازی مثلا از سایتسایت تخصصی دانلود بازی کامپیوتر, بازی کم حجم و موبایل | وان ام وان کنم بریزم رو هارد خارجی ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بستگی به شانستون داره در درجه اول وگرنه امکان خرابی داره واسه همه مدل هاسلام یه سوال کنسولهای اسلیم اعم از 250 120 160 یا 320 مشکلی از لحاظ گرمایشی مثل چراغ زرد یا کلا هرمشکل دیگه ای ندارن با خیال راحت بریم بخریم