eboot و param بازی مشکل داره اگه cfw 4.40 یا 4.30 هست eboort , param ارجینال بریز اگه cfw 3.55 فیکس شده شوکنسول یکی از بچه ها وقتی بازیرواجرا میکنه این خطا میاد
An error Occurred during the Start Operation
(80010017)
eboot و param بازی مشکل داره اگه cfw 4.40 یا 4.30 هست eboort , param ارجینال بریز اگه cfw 3.55 فیکس شده شو
طرف میگه رو مانیتور داشته بازی می کرده بعد دستگاره برده رو led اینجوری شده.
سلام دوستان
کنسول من 4.31 هستش همه بازی هارو بدون مشکل اجرا میکنم
این فیفا 13 رو که بازی میکنم وقتی میخوام بیام بیرون یعنی quite میکنم از بازی تا بیام صفحه xbl
ps3 slim من 3 تا بوق میزنه و صفحه سیاه میشه و هیچ کاری نمیتونم بکینم دلیلش چیه؟
سلام. من یه ps3 fat به کسی فروختم این مشکل ارور اوور هیت داشت وریفیری هم بود .به طرف گفتم اینا رو .یک بارم مشکل رد اسکرین داشت تعمیر کردم و چون تعمیرش کردم بش نگفتم . بعد از سه هفته ایشون زنگ زدن میگن دستگاه بعضی بازی ها رو لود نمیکنه و تروفی ها رو نمیگیره . و این به خاطر دانگرید شدن سخت افزاری دستگاه و رد اسکرینهه ؟؟ میخواستم بدونم لود نشدن بازی و نگرفتن تروفی ربطی به دانگرید یا رد اسکرین داره ؟ هزینه تعمیر دارد اسکرین 50 هست که میگن 140 کم کنی باید در صورتی که دست ایشون تا حالا رد نشده ولی میگه این مشکل لود و تروفی به خاطر رده جالبه قبلا میگفت بر دانگریده . یکی به من بگه ممنوننننن
سلام به همه من یه مشکلی دارم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.@};-
من از وقتی که کنسولم رو از 3.55 به 4.30 اپدیت کردم دیگه نمیتونم روش تم نصب کنم اخرین ورژن مولتی من رو هم ریختم همونی که با خودش یه تم مربوط به کارتون های لونی تونز رو داره...
وقتی که فلش رو میزنم به کنسول و وارد قسمت تم که میشم تا تم ها رو نصب کنم میگه هیچ فایلی برای ریختن وجود نداره ...
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن@};-
باید کابل HDMIشو عوض کنید..100%مال اینهيك مورد عجيب براي ps3 يكي از دوستانم اتفاق افتاده - دستگاه ايشون cfw 3.55 بود گذشته 80% بازي ها اغلب multi platform هارو با مشكل عجيب پايين اوردن رزولوشن اجرا ميكرد . الان دستگاه رو برديم به rogero 4.31 باز هم تغييري نكرده
يعني حتي رزولوشن بازي 720p هم نميشد مياره روي 576p كه فاجعه هست - دوستان اگه راه حلي دارن حداقل براي pes 2013 درست بشه خيلي ممنونشون ميشم- نميدونم براي اساتيد كسي چنين مشكلي ايجاد شده يا نه.
پيشاپيش بابت راهنمايي ممنونم از دوستان
باید کابل HDMIشو عوض کنید..100%مال اینه
تا جایی که من اطلاع دارم مشکل از CFW یا ورژنش نیست.يك مورد عجيب براي ps3 يكي از دوستانم اتفاق افتاده - دستگاه ايشون cfw 3.55 بود گذشته 80% بازي ها اغلب multi platform هارو با مشكل عجيب پايين اوردن رزولوشن اجرا ميكرد . الان دستگاه رو برديم به rogero 4.31 باز هم تغييري نكرده
يعني حتي رزولوشن بازي 720p هم نميشد مياره روي 576p كه فاجعه هست - دوستان اگه راه حلي دارن حداقل براي pes 2013 درست بشه خيلي ممنونشون ميشم- نميدونم براي اساتيد كسي چنين مشكلي ايجاد شده يا نه.
پيشاپيش بابت راهنمايي ممنونم از دوستان