بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام کسی راه حلی برای استفاده از proxy تو اپدیت جدید پیدا نکرده سایتی فرومه خارجی جایی نیست..........واقعا کسی فکری نکرده از 1 ماه پیش تا الان.............

من ست میکنم تو ps3 اما نمیشناسه pc نمیریزه............)x

سلام دوستان
کنسول من 4.31 هستش همه بازی هارو بدون مشکل اجرا میکنم
این فیفا 13 رو که بازی میکنم وقتی میخوام بیام بیرون یعنی quite میکنم از بازی تا بیام صفحه xbl
ps3 slim من 3 تا بوق میزنه و صفحه سیاه میشه و هیچ کاری نمیتونم بکینم دلیلش چیه؟

حجم بازی 9.6 گیگ هست
یعنی کسی این مشکل را ندارد؟

سلام. من یه ps3 fat به کسی فروختم این مشکل ارور اوور هیت داشت وریفیری هم بود .به طرف گفتم اینا رو .یک بارم مشکل رد اسکرین داشت تعمیر کردم و چون تعمیرش کردم بش نگفتم . بعد از سه هفته ایشون زنگ زدن میگن دستگاه بعضی بازی ها رو لود نمیکنه و تروفی ها رو نمیگیره . و این به خاطر دانگرید شدن سخت افزاری دستگاه و رد اسکرینهه ؟؟ میخواستم بدونم لود نشدن بازی و نگرفتن تروفی ربطی به دانگرید یا رد اسکرین داره ؟ هزینه تعمیر دارد اسکرین 50 هست که میگن 140 کم کنی باید در صورتی که دست ایشون تا حالا رد نشده ولی میگه این مشکل لود و تروفی به خاطر رده جالبه قبلا میگفت بر دانگریده . یکی به من بگه ممنوننننن

سلام. من یه ps3 fat به کسی فروختم این مشکل ارور اوور هیت داشت وریفیری هم بود .به طرف گفتم اینا رو .یک بارم مشکل رد اسکرین داشت تعمیر کردم و چون تعمیرش کردم بش نگفتم . بعد از سه هفته ایشون زنگ زدن میگن دستگاه بعضی بازی ها رو لود نمیکنه و تروفی ها رو نمیگیره . و این به خاطر دانگرید شدن سخت افزاری دستگاه و رد اسکرینهه ؟؟ میخواستم بدونم لود نشدن بازی و نگرفتن تروفی ربطی به دانگرید یا رد اسکرین داره ؟ هزینه تعمیر دارد اسکرین 50 هست که میگن 140 کم کنی باید در صورتی که دست ایشون تا حالا رد نشده ولی میگه این مشکل لود و تروفی به خاطر رده جالبه قبلا میگفت بر دانگریده . یکی به من بگه ممنوننننن

بله مشکل لود نشدن تروفی از دانگرید بد و رد اسکرین هست شما باید بدید دوباره دانگرید کنن و درستش کنن

سلام به همه من یه مشکلی دارم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.@};-
من از وقتی که کنسولم رو از 3.55 به 4.30 اپدیت کردم دیگه نمیتونم روش تم نصب کنم اخرین ورژن مولتی من رو هم ریختم همونی که با خودش یه تم مربوط به کارتون های لونی تونز رو داره...
وقتی که فلش رو میزنم به کنسول و وارد قسمت تم که میشم تا تم ها رو نصب کنم میگه هیچ فایلی برای ریختن وجود نداره ...
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن@};-

سلام به همه من یه مشکلی دارم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.@};-
من از وقتی که کنسولم رو از 3.55 به 4.30 اپدیت کردم دیگه نمیتونم روش تم نصب کنم اخرین ورژن مولتی من رو هم ریختم همونی که با خودش یه تم مربوط به کارتون های لونی تونز رو داره...
وقتی که فلش رو میزنم به کنسول و وارد قسمت تم که میشم تا تم ها رو نصب کنم میگه هیچ فایلی برای ریختن وجود نداره ...
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن@};-

سوالتون رو توی این تاپیک بپرسید دوست من دوستان بهتر راهنمایتون میکنه چون ماله هک هست انها واردترن
[h=3]هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*[/h]

يك مورد عجيب براي ps3 يكي از دوستانم اتفاق افتاده (البته انگار از ابتدايي دستگاه رو گرفتن اين مشكلات بوده )- دستگاه ايشون cfw 3.55 بود گذشته 80% بازي ها اغلب multi platform هارو با مشكل عجيب پايين اوردن رزولوشن اجرا ميكرد . الان دستگاه رو برديم به rogero 4.31 باز هم تغييري نكرده

يعني حتي رزولوشن بازي 720p هم نميشد مياره روي 576p كه فاجعه هست - دوستان اگه راه حلي دارن حداقل براي pes 2013 درست بشه خيلي ممنونشون ميشم- نميدونم براي اساتيد كسي چنين مشكلي ايجاد شده يا نه.

پيشاپيش بابت راهنمايي ممنونم از دوستان

آخرین ویرایش:
يك مورد عجيب براي ps3 يكي از دوستانم اتفاق افتاده - دستگاه ايشون cfw 3.55 بود گذشته 80% بازي ها اغلب multi platform هارو با مشكل عجيب پايين اوردن رزولوشن اجرا ميكرد . الان دستگاه رو برديم به rogero 4.31 باز هم تغييري نكرده

يعني حتي رزولوشن بازي 720p هم نميشد مياره روي 576p كه فاجعه هست - دوستان اگه راه حلي دارن حداقل براي pes 2013 درست بشه خيلي ممنونشون ميشم- نميدونم براي اساتيد كسي چنين مشكلي ايجاد شده يا نه.

باید کابل HDMIشو عوض کنید..100%مال اینه

باید کابل HDMIشو عوض کنید..100%مال اینه

5 تا كابل عوض كردن - همه بازي هارو چند بار عوض كردن - اصلا اينا چرا

من خودم دستگاهمو بردم اونجا بدون مشكل همون بازي هاي رفيقمو روي دستگاه بدون كاهش رزولوشن اجرا ميكرد - رزولوشن بازي وحشتناك هم پايين مياد

يك مورد عجيب براي ps3 يكي از دوستانم اتفاق افتاده - دستگاه ايشون cfw 3.55 بود گذشته 80% بازي ها اغلب multi platform هارو با مشكل عجيب پايين اوردن رزولوشن اجرا ميكرد . الان دستگاه رو برديم به rogero 4.31 باز هم تغييري نكرده

تا جایی که من اطلاع دارم مشکل از CFW یا ورژنش نیست.
بگو بره به Settings >> Display Settings بعد تو Video Output Settings تنظیمات Res (حالا برای HDMI یا Component) رو بصورت Custom ، فقط 720p و 1080p (اگه F-HD TVـیه) رو انتخاب کنه اگه موردی از سمت TV نباشه بدون مشکل باید حداقل تو Resـه 720p بازیارو اجرا کنه !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or