بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

دستگاهم دسته هارو نمیشناسه، دکمه PS رو که میزنی چراغاش روشن خاموش میشن اما هر دستگاهو روشن نمیکنه، دستگاهم با دکمه پاور روشن می کنم بازم دکمه PS رو میگیرم هیچ اتفاقی نمی افته!!! چیکار کنم ؟!؟!
شما دسته رو با کابل به کنسول متصل کن بعد از شناسایی بدون مشکل باید کار کنه !

دوستان کسی هست منو راهنماییی کنه PS 3 من موقع اجرا god of war acsention اررور Faild check Trophy میده و به قسمت منوی بازی نمیره .همچنین موقع لود کردن checking trophy fifa 13 روی 0% قفل میکنه و پر نمیشه . تو را خدا کمک کنید ......

سلام دوستان من یک سوال داشتم وقتی من میرم توی مولتی من بعد بازی رو میزنم میاد بعد که از صفحه اصلی باید اجراش کردم میزنم یک ارور میاد بعد اروره رو کدش رو دیدم به معنیه اینه که بازی با پی اس 3 شما سازگاری نداره یعنی چی مشکل بازیه یا پی اس 3 من میشه بگید بازیه هم جدیده مثل god of war جدید و metal gear risiing

با سلام
بچه ها من Ps3 320 ggi دست دوم خریدم
فنش موقع بازی صدا میده خیلی کم کنسول تا حالا باز نشده به توپخونه نشون دادم
فنش بی صدا هستش؟ انگار نع انگار که کنسول روشن هستش؟ یا موقع بازی مقداری صدا هم میده
ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام
بچه ها من Ps3 320 ggi دست دوم خریدم
فنش موقع بازی صدا میده خیلی کم کنسول تا حالا باز نشده به توپخونه نشون دادم
فنش بی صدا هستش؟ انگار نع انگار که کنسول روشن هستش؟ یا موقع بازی مقداری صدا هم میده
ممنون میشم راهنمایی کنید

فنش مشکلی نداره دیگه توقع نداشته باشید یه مقدار صدا رو هم نده
سلام دوستان من یک سوال داشتم وقتی من میرم توی مولتی من بعد بازی رو میزنم میاد بعد که از صفحه اصلی باید اجراش کردم میزنم یک ارور میاد بعد اروره رو کدش رو دیدم به معنیه اینه که بازی با پی اس 3 شما سازگاری نداره یعنی چی مشکل بازیه یا پی اس 3 من میشه بگید بازیه هم جدیده مثل god of war جدید و metal gear risiing
ورژن کنسولتون چنده؟ منظورم CFW هستش

ورزن جدیدترینه 4 ممیرز خورده ای هست:D:d
بازی های دیگه ای میاد مثل sly coper و بازی های جدید دیگ هم میاد ولی بعضی هاش نمیاد مثل همون god of war نمیدانم مشکل چیه چند عدد اومد موقع ارور بعد اون عدد ها به معنی این بود که سازگاری با دستگاه شما نداهر اسلیم هم هست دستگام

سلام دوستان
یک ps3 slim دست دوم خریدم
فنش یک ذره صدا زوزه میده خیلی کم
کنسول باز نشده تاحالا
طبیعی هستش؟ ابا اسلیم داغ کنه خود بخود خاموش میشه تا دستگاه اسیب نبینه

ورزن جدیدترینه 4 ممیرز خورده ای هست:D:d
بازی های دیگه ای میاد مثل sly coper و بازی های جدید دیگ هم میاد ولی بعضی هاش نمیاد مثل همون god of war نمیدانم مشکل چیه چند عدد اومد موقع ارور بعد اون عدد ها به معنی این بود که سازگاری با دستگاه شما نداهر اسلیم هم هست دستگام

شاید بازیتون مورد داره از هازد اکسترنال که اجراش نمیکنید؟
الان جدیدترین 4.40 هستش
سلام دوستان
یک ps3 slim دست دوم خریدم
فنش یک ذره صدا زوزه میده خیلی کم
کنسول باز نشده تاحالا
طبیعی هستش؟ ابا اسلیم داغ کنه خود بخود خاموش میشه تا دستگاه اسیب نبینه

تا وقتی که داغ نکنه و خودش خاموش نشه مشکلی نداره ولی برای اینکه کار به همون خاموش کردن هم نرسه توصیم اینه زیرش فن لپتاپی بزارید یا یه پایه قرار بدید زیرش که هوا جریان داشته باشه

سالم من کنسولم کپی خور کردم بعد مدتی اپدیت کردم همه چی پرید بردم واسه دانگرید یارو نتونست زد دستگاه سوزوند من دستگاه من باهاش 100 ساعتم بازی نکردم الان یه دستگاه دیگه داده بهم ظاهرش خوبه ولی از باطنش خبر ندارم کپیخورم هست خواهش میکنم کمکم کنید چی کار کنم

با سلام
موقع اجرای بازی فیفا 13 در حالت عادی بدون اینترنت ( آفلاین)

صدا گزارشگر بازی قطع و وصل میشه و سپس تصویر سوزنی میشه و صفحه کنسولم سیاه میشه
مشکل دارید اینطوری؟ به نظرتون چیه

از هارد اجرا میکنم بعد میخنوام وقتی توی پی اس 3 بریزم بازم ارور میده نمیدانم چیکارکنم

احتمالا بازیتون ایراد داره یه نسخه دیگه تهیه کنید نصب کنید ببینید چطور میشه
سالم من کنسولم کپی خور کردم بعد مدتی اپدیت کردم همه چی پرید بردم واسه دانگرید یارو نتونست زد دستگاه سوزوند من دستگاه من باهاش 100 ساعتم بازی نکردم الان یه دستگاه دیگه داده بهم ظاهرش خوبه ولی از باطنش خبر ندارم کپیخورم هست خواهش میکنم کمکم کنید چی کار کنم
برچسب پلمپش روشه؟ یا باز شده؟
اگه باز شده باید ببری نشون یه نفر وارد بدی برات بازش کنه چکش کنه اگه برچسب پلمپش روش هست و بار نشده که هیچی خیالت راحت کنسولت مشکلی نداره
با سلام

2 حالت داره یا کپیخور دستگاهتون مشکل داره یا بازیتون از من میشنوید اول با یه بازی دیگه تست کنید اگه درست شد که هیچ اگه نشد باید بدید یه نفر وارد بهش نگاه بندازه

از هارد اجرا میکنم بعد میخنوام وقتی توی پی اس 3 بریزم بازم ارور میده نمیدانم چیکارکنم
99 درصد احتمال میدم دستگاتون 4.30/31 باشه
به دلیل دلایل نامعلومی این CFW بر روی برخی از کنسول ها قادر به اجرای تمامی بازیهای نیست
برای رفع این مشکل سه راه دارید:
1-آپگرید کنسول به CFW 4.40
2-استفاده از EBOOT فیکس شده
3-نصب آپدیت بازی در صورت وجود

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:27 PM ارسال شده بود ----------

با سلام

حجم بازیتون؟
آپدیت بازی رو نصب کردید؟؟؟

آقا فن کنسول اسلیم من بعد نیم ساعت تا 45 دقیقه میره رو دور بالا جاش واسه تهویه خوبه/ این طبیعیه؟یا باید یه سرویس بشه؟ یه سال نشده کنسولو خریدم.

بعد کنترلر تند تند باتری خالی میکنه مرخصه؟

سلام دوستان
کنسول من 4.31 هستش همه بازی هارو بدون مشکل اجرا میکنم
این فیفا 13 رو که بازی میکنم وقتی میخوام بیام بیرون یعنی quite میکنم از بازی تا بیام صفحه xbl
ps3 slim من 3 تا بوق میزنه و صفحه سیاه میشه و هیچ کاری نمیتونم بکینم دلیلش چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or