بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

دوستان خواهشا كمكم كنيد خيلي مبتديم!لنز كنسولم خراب شده و ديگه بلوري اجرا نميكنه!چطوري ميتونم درستش كنم؟سري 460 هست لنزم.DVD&CD رو راحت ميخونه ولي بلوري بايد 10 الي 15 بار بذاري تو درايو و اجكتش كني تا يه بار بتونه بخوندش!خواهشا كمكم كنيد.
منم همینطوری شد
باید لنز بخری چاره همینه (چه مدت کنسول رو داری؟)
منکه نخریدم

خب اخه دوباره سوخت چی؟ :( :| بعد من دیسک نو بود همش توش bo2 :| به نظر شما 1 دستگاه نو بگیرم دوباره اینو عوض کنم:((:S

خوب ببین همینه دیگه شما دمه دقیقه دیسک بلوری داخل دستگاه بوده باید درش میاوردی
ببین از نظر مادی بهتره که همون رو تعمییر کنی چون الان همه چی گرون شده اگر بخواهی یه کی دیگه بخری باید خیلی هزینه کنی بالای یک میلیون حالا هر جور خودت صلاح میدونی

ممنون دوست عزیز خدا شاهده دیگه نمیدونم خودمم :|:((

---------- نوشته در 01:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:58 PM ارسال شده بود ----------

دوستان شرمنده این قدر حرف میزنم :| من قبل از این دستگام دو 2 بوق میزد بعد خاموش می شد الان هم همین طور :| معنیش جی هست:|

سلام به دوستان عزیز....من ورژن دستگاهم 4.30 هست و بازی کرایسیس 3 رو اجرا نمیکنه...ارور میده..کسی هست که روی 4.30 اجراش کرده باشه..لطفا راهنمایی کنید

سلام به دوستان عزیز....من ورژن دستگاهم 4.30 هست و بازی کرایسیس 3 رو اجرا نمیکنه...ارور میده..کسی هست که روی 4.30 اجراش کرده باشه..لطفا راهنمایی کنید
شما بايد اول ديسك بوت يا همون اورجينال رو وارد درايو كني بعدش بازي رو اجرا كن.حالا ميبيني بازي بدون هيچ مشكلي اجرا ميشه.

ممنون دوست عزیز خدا شاهده دیگه نمیدونم خودمم :|:((

---------- نوشته در 01:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:58 PM ارسال شده بود ----------

دوستان شرمنده این قدر حرف میزنم :| من قبل از این دستگام دو 2 بوق میزد بعد خاموش می شد الان هم همین طور :| معنیش جی هست:|

خوب موردی نداره شما مشکل داری و ما هم برای همین اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم تا مشکلت هل بشه البته تا جای که داشته باشه
خوب دیگه دستگاهت به فنا رفت باید به فکر خرید یه دستگاه باشی چون چراغ زرد رو داد
البته تعمییر میشه ولی چون لنزت هم خراب شده کلا باید به فکر یه دستگاه جدید باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or