بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

ببین من فک نکنم که مشکل خاصی باشه.اینجوری که شما میگید این کنسول نمیتونه داخل یا بیرون بودن cd رو تشخیص بده و در هر حال فکر میکنه که سی دی داخله.حالا من دقیقا از ساختار درایو کنسول اطلاع ندارم شاید برگرده به اینکه وقتی خاسته دانگرید کنه به یه جایی یه آسیب یا اتصالی جزیی رسونده یا برگرده به فلتها و سیمهای رابطش.ولی قبل اینکار باید نرم افزاری تست شه که گفتم اگه میدونی چه فریمویری نصب شده بود(مثلا ریباگ یا رجرو بعد چه ورژنی 4.21.--4.30--3.55) دوباره نصبش کن اگه میتونی بعد اگه مشکلت حل نشد بر میگرده به موارد بالا :)
توی سایتهای خارجی در مورد مشکلم پرسو جو کردم یک چیزی پیدا کردم که سونی برای درایور پخش کننده بلوری اپدیتی داره که .... ایا دوستان در این مورد اطلاعاتی دارند

با درود.بازی Gran Turismo 5 (BCES-00569) رو نمیتونم اجراکنم. آیا باید پچ خاصی نصب بشه یا ایبوت فیکس روجانشین ایبوت اریجینال کرد؟ اگه جواب مثبت هست خواهش میکنم لینک دانلود رومعرفی بفرمایید. ازلطف وتوجه شماسپاسگزارم.ضمنا من از cfw rebug4.30 استفاده میکنم.

دوستان نمیدونستم باید سوالم رو کجا بپرسم
من Sony playstation 3D DIsplay دارم اما نمیتونم 3D کنم
یه باز یهم مثل Killzan 3 میزارم میگه 3D TV NOT DETECTED !

دستگام چراغ چشمک زن قرمز شده چیکار کنم :((

فته 40G چند روز پیش با dual nand جیل بریک شده :((

چکارررررر کنممممممممممممممممممم؟ :((

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
بعد از یه مدت کوتاهی که روشن میشه دورفنش میره بالا ؟ تصویر میده ؟ چند دقیقه طول میکشه خود بخود خاموش شه ؟

من جدیدا وقتی دستگاه رو از تو بازی خاموش میکنم قبل از اینکه خاموش بشه 3 تا بوق پشت سر هم میزنه بعد خاموش میشه مشکل خاصی داره؟؟؟؟؟

چند ساعت بازی میکنی و معمولا چه بازی های باهاش انجام میدی که این جوری میشه و یا جاهاش بازه پشت دستگاه آزاده یا نه؟؟؟

من جدیدا وقتی دستگاه رو از تو بازی خاموش میکنم قبل از اینکه خاموش بشه 3 تا بوق پشت سر هم میزنه بعد خاموش میشه مشکل خاصی داره؟؟؟؟؟

بهتره از بازی کاملا بیرون بیایید بعد خاموشش کنید این چند بوق اگه تکرار بشه تو مرور زمان اذیت میکنه دستگاه رو

سلام دوستان
یه مدتی هست که کنسولم دچار مشکل شده
کنسول رو که روشن میکنی در ابتدا چراغ دکمه پاور و اجکت روشن میشه پس از یکی دو ثانیه خود به خود خاموش میشه :-|
(یعنی اصلا کار به تصویر اومدن و این حرفا نمیکشه‌!)
دسته هم هر کاری که میشه کرد انجام دادم اما به کنسول کلا متصل نمیشه !!!
دستگاه اسلیم هستش و جالبه بگم کلا ۴ یا ۵ تا انحصاری با این کنسول رفتم و خیلی خیلی کم کار کرده !
واقعا نمیدونم چش شده !!!

فردا دارم برای کاری میرم به سمت بازار رضا
اگر کسی از دوستان شخصی رو میشناسه که اون طرفا تو تعمیرات کنسول حرفه ای و مطمئن باشه ، ممنون میشم با پ.خ بهم معرفی کنه.

آخرین ویرایش:
نميدونم اين بلا چرا سر كنسولم اومده!!!دوستان CD&DVD رو مث هلو اجرا ميكنه ولي واسه ديسك اورجينال بلوري بايد 10 بار ديسك رو اجكت و اينسرت كنم تا يه بار اجرا بشه!مدل كنسولم اسليم 160 گيگ هست.مشكل از كجاست؟

دوستان سرعت هارد كنسولم بشدت پايين اومده چه كنم - قديم روش بازي زياد نصب ميكردم الان با اينكه مجموع حج بازي ها با 80gb هم نميرسه از هارد 160gb فقط 17gb اش خاليه - لطفا اگه كسي اطلاع داره براي حل مشكل راهنمايي كنه

دوستان سرعت هارد كنسولم بشدت پايين اومده چه كنم - قديم روش بازي زياد نصب ميكردم الان با اينكه مجموع حج بازي ها با 80gb هم نميرسه از هارد 160gb فقط 17gb اش خاليه - لطفا اگه كسي اطلاع داره براي حل مشكل راهنمايي كنه
خوب این کاهش سرعت به چه صورته مثلا زمان لود بازیها بیشتر شده ، وسط بازی هنگ میکنه یا...
از گزینه های منوی Recovery مثل Restore File System یا Rebuild Database تست گرفتی ببینی نتیجه میده یا نه ؟

دوستان خواهشا كمكم كنيد خيلي مبتديم!لنز كنسولم خراب شده و ديگه بلوري اجرا نميكنه!چطوري ميتونم درستش كنم؟سري 460 هست لنزم.DVD&CD رو راحت ميخونه ولي بلوري بايد 10 الي 15 بار بذاري تو درايو و اجكتش كني تا يه بار بتونه بخوندش!خواهشا كمكم كنيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or