بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

دوستان میگم اون منو ریکاوری هست همون 6 گزینه(دکمه پاورو میگیریم بعد چند تا بوق میزنه)یکی لطف کنه این 6 گزینه رو نام ببره شاید یادمون اومد!!!!!
من یادم نمیاد کدوم گزینه رو زدم:| بعد الان چند ساعته که کنسول گرامی رو piease wait وایساده بعد گوشه سمت راست بالا یه دایره میچرخه
نمیدونم چرا اینقدر وایساده تو این قسمت:|
1-Restart System
2-Restore Default Settings
3-Restore File System
4-Rebuild Database
5-Restore PS3™ System
6-System Update

1-Restart System
2-Restore Default Settings
3-Restore File System
4-Rebuild Database
5-Restore PS3 System
6-System Update
ممنون
یه سوال دیگه این شماره 4 Rebuild Database کارش چیه ؟بازسازی دیتا هست .
یعنی چیکار میکنه؟:|:-/
++++++++++
الان من هرکاری میکنم این دستگاهم خاموش نمیشه دکمه پاور رو میزنم دو تا بوق میزنه و خبری نیست . میترسم از برق بکشم دستگاه چیزیش بشه!!
یه راهنمای دوستان بکننند
ممنون

دوستان عزیز یک ps3 دارم که چند بار هنگام بازی تصویر میرفت و با خاموش و روشن کردن درست میشد ولی الان اصلا روشن نمیشه به نظرتون چیش خراب شده و چقدر هزینه داره ؟

سلام دوستان و اساتید گرامی دستگاه من وقتی روشن میشه این پیغام را میده ممنون میشم کمک بفرمایید
WARNING
BEFORE USING:READ PRODUCT DOCUMENTATION FOR IMPORTANT INFORMATION ABOUT YOUR HEALTH AND SAFETY​

سلام دوستان و اساتید گرامی دستگاه من وقتی روشن میشه این پیغام را میده ممنون میشم کمک بفرمایید
WARNING
BEFORE USING:READ PRODUCT DOCUMENTATION FOR IMPORTANT INFORMATION ABOUT YOUR HEALTH AND SAFETY
این چیز خاصی نیست خود سونی اینو گذاشته
در مورد سلامتی و اینجور چیزاست

کنسول من یکبار چند ماه پیش مشکل گرمایی پیدا کرد خمیر هاشو عوض کردیم درست شد الان جدیدا روی بیشتر بازیها تیک میزنه گیر میکنه باز بعد چند ثانیه درست میشه احتمال داره مشکل از این باشه . ورژن هم 4.30 v2.3 . کنسولمم هم اسلیم 160 گیگ

کنسول من یکبار چند ماه پیش مشکل گرمایی پیدا کرد خمیر هاشو عوض کردیم درست شد الان جدیدا روی بیشتر بازیها تیک میزنه گیر میکنه باز بعد چند ثانیه درست میشه احتمال داره مشکل از این باشه . ورژن هم 4.30 v2.3 . کنسولمم هم اسلیم 160 گیگ

من دستگاهی دیدم که این مشکلو داشته و با تعویض هارد درستش کردم

سلام خدمت همه دوستان
1 - چی میشه کنسول ylod میشه ؟؟؟
2 - 3تا بوق بزنه قضیه چیه؟؟؟
3 - دور فنو از کجا بفهمیم رو چنده ؟؟؟

در ضمن دستگاه من فت 160

آخ راستی از کجا بفهمیم دستگاه ریفیر شدس؟؟؟

سلام خدمت همه دوستان
1 - چی میشه کنسول ylod میشه ؟؟؟
2 - 3تا بوق بزنه قضیه چیه؟؟؟
3 - دور فنو از کجا بفهمیم رو چنده ؟؟؟

در ضمن دستگاه من فت 160

آخ راستی از کجا بفهمیم دستگاه ریفیر شدس؟؟؟
سلام دوسته من
1- بهش میگند یه نوع سکته ناقص دستگاه که باعث گرمایی و کار کردنه پیش از حد دستگاه هست و دستگاه دوچاره چراغ زرد میشه که این نوع چراغ زردها هم فعلا توی سری فت ها دیده شده و یه سه موردی هم توی اسیلم ها بچه ها گزارش دادنه اونم سری اولیه 120 گیگشون
2-اینه که دستگاه خیلی داغ میکنه و بعد وقتی میخواهی از بازی یا برنامه بیایی بیرون این طوری میشه
3-مثله کامپیوتر نیست که بشه فهمید دور فن چنده وقتی دست رو بذاری روی بدنه دستگاه مشخص میشه فن داره با دور زیاد کار میکنه یا دور کم
4-باید ببینی اون برجسب سیاه مربعی شکل که پشت دستگاه هست دست کاری نشده باشه و سالم باشه اون وقت که متوجه میشی دستگاهت ریفیر شده نیست
موفق باشی
;)

سلام دوسته من
1- بهش میگند یه نوع سکته ناقص دستگاه که باعث گرمایی و کار کردنه پیش از حد دستگاه هست و دستگاه دوچاره چراغ زرد میشه که این نوع چراغ زردها هم فعلا توی سری فت ها دیده شده و یه سه موردی هم توی اسیلم ها بچه ها گزارش دادنه اونم سری اولیه 120 گیگشون
2-اینه که دستگاه خیلی داغ میکنه و بعد وقتی میخواهی از بازی یا برنامه بیایی بیرون این طوری میشه
3-مثله کامپیوتر نیست که بشه فهمید دور فن چنده وقتی دست رو بذاری روی بدنه دستگاه مشخص میشه فن داره با دور زیاد کار میکنه یا دور کم
4-باید ببینی اون برجسب سیاه مربعی شکل که پشت دستگاه هست دست کاری نشده باشه و سالم باشه اون وقت که متوجه میشی دستگاهت ریفیر شده نیست
موفق باشی
;)

ممنون...

فقط کدوم برچسب سیاه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or