بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

آقا یکی اومده پی اس 3 رو تمیز کنه ، پی اس 3 تو حالت استند بای بوده ، با دستمالی که کشیده باعث شده پی اس 3 ، 2 3 بار ریست بشه

حالا که روشن میکنه ، روشن میشه ولی تصویر نداره ، فکر میکنید مشکل از چیه؟

دستگاه رو که روشن میکنی دسته رو تکون بده اگر صدا داد باید دستگاه رو خاموش کنید بعد دستتون رو روی دکمه روشن کردن نگه دارید بعد اینکه بوق زد دستتون رو بردارید و تنضیمات تصویر رو انجام بدید

آقا یکی اومده پی اس 3 رو تمیز کنه ، پی اس 3 تو حالت استند بای بوده ، با دستمالی که کشیده باعث شده پی اس 3 ، 2 3 بار ریست بشه

از چه کابلی تصویر میگیرفته ؟؟؟ (AV یا HDMI )

دستگاه رو که روشن میکنی دسته رو تکون بده اگر صدا داد باید دستگاه رو خاموش کنید بعد دستتون رو روی دکمه روشن کردن نگه دارید بعد اینکه بوق زد دستتون رو بردارید و تنضیمات تصویر رو انجام بدید
نه ، صدا هم ندارم

از چه کابلی تصویر میگیرفته ؟؟؟ (AV یا HDMI )
HDMI

الان با AV وصل کردم تصویر اومد ولی با HDMI نمیاد ، یه کابل HDMI دیگه هم تست کردم ولی نیومد :|

کنسول رو خاموش کنید
انگشتتون را روی دکمه روشن شدن PS3 قرار بدین تا روشن بشه ولی انگشتتون رو برندارین ، چند ثانیه بعد چند تا بوق میزنه و تنظیمات خروجی ریست میشه

با سلام.وقتي دارم بازي medal of honor warfare بازي ميكنم به يك قسمتي ميرسه كه دستگاه ديگه كار نميكنه و صفحه سياه ميشه وبايد حتما خاموش كنم دستگه تا دوبار كار كنه.اين اشكال از بازي هست يا از دستگاه ؟ (بازي هم بدون DVD اجرا ميكنم ورژن دستگاه 3.55 هست)

کنسول رو خاموش کنید
انگشتتون را روی دکمه روشن شدن PS3 قرار بدین تا روشن بشه ولی انگشتتون رو برندارین ، چند ثانیه بعد چند تا بوق میزنه و تنظیمات خروجی ریست میشه
فکر میکنم برای همون کابل باشه ، چون با AV تصویر اومد

ولی این ریست کردن رو قبلا هم انجام میدادم ، قبلا دو تا بوق میزد و ریست میشد ولی الان فقط یه بوق میزنه 8-|

سلام
ارور80010007 برای چی هست؟
موقع اجرا ace combat این ارور رو میده
مشکل از eboot هست؟

بله ، اگه اشتباه نکنم ایبوت مشکل داره ، ایبوت و پارام جایگزین کنید اگه درست نشد BDMirror/External را فعال کنید
همچنین پیشنهاد میشه همیشه از جدیدترین مولتی من استفاده کنید

*البته این سوال رو نباید اینجا بپرسید ، جای سوال شما توی این تاپیک هست:
http://forum.bazicenter.com/thread33248

با سلام.وقتي دارم بازي medal of honor warfare بازي ميكنم به يك قسمتي ميرسه كه دستگاه ديگه كار نميكنه و صفحه سياه ميشه وبايد حتما خاموش كنم دستگه تا دوبار كار كنه.اين اشكال از بازي هست يا از دستگاه ؟ (بازي هم بدون DVD اجرا ميكنم ورژن دستگاه 3.55 هست)

سلام شما از اینجا بپرس سئوالتو
http://forum.bazicenter.com/thread33248/page734/

دوستان یک مشکل واسه ps3 ریم به وجود آمده ! لطفا کمکم کنید !
من مولتی من رو از طریق اینترنت خودش check update رو زدم بعد آپدیت کرد بعد حالا یک سری مشکل برای دستگام به وجود آمده به تصویر چند لحظه که تو محیط xmb نگاه میکنی یک دفگی صفحه یک قسمتش پرش میکنه ( یا بالا یا پایین) سیاه میشه اون قسمت صفحه وقتی پرش میکنه ! مطمینم از TV نیست ! cfw 4.30 rogeo 1.3 دارم ! مشکل با آپدیت cfw به ورژن 2 حل میشه یا نه؟!

دوستان من از وقتی که ps3 رو کپی خور کردم دیگه دسته هاش شارژ نمیشه حتی کابلشم عوض کردم درست نشد.لطفا راهنمایی کنید.
دوسته من شما دسته رو ریستار کردی اگر نه یه امتحانی بکن پشته دسته یه سوراخی هست کوچیک اون رو با یه سوزنه کوچیک بکن توش و یه ثانیه صبر کن تا ریستار بشه بعد ببین درست میشه یا نه احتمالا اگر درست نشد باطری دسته ات خراب شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or