SNO_OP DOG_G
کاربر سایت
داداش کنسولم 120اسلیمه مدلشم 2004aروشی که گفتی رو انجامش دادم اما نشدددددددددد که نشد.سلام
دوستم اگه 160 اسلیم داری سری 25A هستش
سیم پاور رو 180 درجه بچرخون وصل کن اگه بازم وصل نشد دوباره حالت عادی بکن احتمالا از اون باشه
دکمه دستت رو قبلش چک کن اگه ثابت نشد و چشمک زن موند بعد اینکارو بکن
دوست عزیز امتحان کردم نشد این احتمال وجود داره که کنسولم بریک شده باشه؟در صورتی که نه به نت وصل بودم نه اپدیت میکردم.
داداش کنسولم 120اسلیمه مدلشم 2004aروشی که گفتی رو انجامش دادم اما نشدددددددددد که نشد.
---------- نوشته در 08:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:04 PM ارسال شده بود ----------
دوست عزیز امتحان کردم نشد این احتمال وجود داره که کنسولم بریک شده باشه؟در صورتی که نه به نت وصل بودم نه اپدیت میکردم.
داداش دکمه پاورم کار نمیکنه نه به ریکاوری میره نه دو تا بوق رو میزنه جز اینکه اگه ثابت پاور رو نگه دارم بعد 10ثانیه کنسول خاموش میشه.
نه داداش .به محافظ برق وصل بود .با دسته دستگاه روشن میشه ولی دستگاه دسته رو نمیشناسه دسته شروع به چشمک زدن میکنه به محض اینکه دستگاه روشن میشه انگاری دستگاه قفل میشه خواستم ببینم فنش کار میکنه یا نه دستگاه رو خاموش کردم ejeckرو نگه داشتم خدا رو شکر فنش کار کرد با سرعت180km/h.یعنی چیپس دکمه پاورم کار نمیکنه..نوسانات برق نداشتی که؟از این محافظ قطع کن ها سره راهش هست یا نه؟
الان خاموشه دیگه؟ و با دسته روشن نمیشه درست؟
نه داداش .به محافظ برق وصل بود .با دسته دستگاه روشن میشه ولی دستگاه دسته رو نمیشناسه دسته شروع به چشمک زدن میکنه به محض اینکه دستگاه روشن میشه انگاری دستگاه قفل میشه خواستم ببینم فنش کار میکنه یا نه دستگاه رو خاموش کردم ejeckرو نگه داشتم خدا رو شکر فنش کار کرد با سرعت180km/h.
مگه میشه خودش بخواد خودشو آپدیت کنه! حتما باید یه yesیا noداشته باشه......شایدم یکی از قبلauto turn off گذاشته..مثلا هر موقع دوساعت کار کرد بعد دوساعت خودش خودشو خاموش کنه
دادا ش حالت خوشه؟کنسولم دو هفتس که ورژن هک شده 4.30روجرو روش نصبه تو این دو هفته راحت بدون هیچ مشکلی بازی میکردمpsnمتصل میشدم یه دفعه به این مشکل برخوردمدسته ت تقل نی احیانا؟ آخه ps3دسته های تقل رو نمیشناسه..مخصوصا اگه آخرین آپدیت باشه.
مگه میشه خودش بخواد خودشو آپدیت کنه! حتما باید یه yesیا noداشته باشه......شایدم یکی از قبلauto turn off گذاشته..مثلا هر موقع دوساعت کار کرد بعد دوساعت خودش خودشو خاموش کنه
به حق مشکلات ندیده
خو زود تر میگفتی هک شده ست که این همه خودمونو خسته نمیکردیم
دادا ش حالت خوشه؟کنسولم دو هفتس که ورژن هک شده 4.30روجرو روش نصبه تو این دو هفته راحت بدون هیچ مشکلی بازی میکردمpsnمتصل میشدم یه دفعه به این مشکل برخوردم
فعلا که rsx نفس میکشه .خیلی دیگه خرابی پیشرفت کرد چراغ زرده.البته احتمال اینم هست که مشکل نرم افزاری بوده باشه.بعد تو بازیه call of duty black ops 2 هم تو یک مرحله چهره افراد نارنجی میشد سبز میشد ! بعد که بازی رو ریست کردم درست شد ! میگم این مشکلات از خوده بازیهاست یا RSX من مشکل خاصی پیدا کرده !!! تو pes که خیلی تو زوقم خورده فعلا!
به نظرم شما دستگام بریک شده؟خو زود تر میگفتی هک شده ست که این همه خودمونو خسته نمیکردیم
هک شده ها از این مشکلات عجیب غریب زیاد دارن..!..! شایدم به دستگاه آسیب بزنن از لحاظ سخت افزاری