8030
کاربر سایت
دوستان PS3 من بعضی وقتها یه صدای تق تق میده هم موقع بازی وهم وقتی که خاموشه.چرا؟
PS3 160GB SLIM
عادیه صدای انبساط و انقباض کاور فلزی دور مادربرد هست که به بدنه پلاستیکی کنسول فشار وارد میکنه.
دوستان PS3 من بعضی وقتها یه صدای تق تق میده هم موقع بازی وهم وقتی که خاموشه.چرا؟
PS3 160GB SLIM
دوست عزیز سوالت رو یک جا مطرح کن قبلا تو این تاپیک پرسیدی جواب هم داده شد !دوستان من يه ps3 سوپر اسليم گرفتم و مشكلمم اينه كه تصوير بازي ٢'٣ ثانيه ايي دير لود ميشه ميخواستم بدونم مشكل از كابل اچ دي هست يا چيز ديگه ايي ؟؟؟؟اين رو هم بگم چون هنوز اينترنت ندارم بازي هامو هنوز اپديت نكردم
سلام دوستان
من تا دو هفته قبل به صورت خیلی شیک آنلاین بازی میکردم . ولی الان time out میده و ارورهای مختلف میبینم مثلا 8002A705 یا 8002AD23 و ... به نظرتون مشکلم علاوه بر کودن بودنم چی میتونه باشه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
ببخشید من یه مشکل عجیب برام پیش اومده!
بعد اینکه کاستوم ریباگ 4.30 استاندارد رو ریختم، بعد از یکی 2 روز متوجه شدم که چراغ زرد هاردم روی دستگاه همینجوری روشنه! حتی موقع فعالیت و کپی کردن فایلها هم ثابت میمونه!(چشمک نمیزنه)
بعد با دانگرید 999 ریباگ دانگرید کردم به 3.55 اصلی، ولی بازم چراغ هارد روشنه. حتی هاردم رو فول فورمت کردم( که حدودا 4نیم ساعت طول کشید!) ولی بازم مشکلم پابرجاست(الانم روی روجرو 4.30 ورژن 2.5 هستم ولی بازم چراغ روشنه)
کسی میدونه مشکل از کجاست؟ البته ابن رو هم بگم که بازیها اجرا میشن ولی هر از چند گاهی یه هنگی بوجود میومد که من حدس میزدم از همین باشه
هارد رو به کامپیوترم هم زدم و مشکلی نداشته! حتی دستگاه رو بدون هارد هم روشن میکنم بازم چراغ هارد روشن میمونه
ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
مدل کنسول: Fat 80g - CECHK04
من یک مشکل با کنسولم دارم اونم اینه که کیفیت سایه ها تو بازی ها اومده پایین احساس میکنم تکسچرها کیفیت بالایی ندارن ! کنسولم هم اسلیم 120 گیگ هستش فکر هم میکنم ریفرش باشه دادم همون اول خمیر سیلیکن هاشو عوض کردن تمیزش کردن و از این جور حرفا ولی این مشکل رو دارم مثلا تو بازی ها به طور قطع میدونم Antialaising صفر هستش ! حالا میخواستم بدونم با فرمت یا تعویض هارد داخلی این مشکلات حل میشه ؟! یا مشکل از GPU هستش (که بعید میدونم خودم چون تصویر از لحاظ اینکه مخدوش باشه یا خط سبز یا از این جور چیزا بیاد مشکلی نداره ) ؟ بعد اینکه اگر به فرض اینکه هاردو در آوردم از کنسول Cfw 4.30 v.2.3 رو سیستمم نصبه بعد چه اتفاقی میفته منظورم اینه که چه بلایی سر Cfw میاد برمیگرده به 3.55 یا نمیدونم ...:d ؟
لطفا پاسخ بدید با تشکر .
سلام به همه دوستان
دستگاه من اسلیم 160 گیگ هستش!
پیچ هارو دیدم باز نشده!
میشه به من بگید مشکل دستگاه های اسلیم به چه صورت نمایان میشه؟!
میخوام بدونم هارد مشکل داره یا از بازی هستش!
همین نیم ساعت پیش مدال بازی میکردم که هنگ کرد وسط بازی و دستگاه خودش خاموش کرد!و بعد از چند دقیقه روشنش کردم و رفت واسه چک کردنو الان دارم بازی میکنم!
کپی خور 4.31 هستش!
قبلا هم توه Resistance 3فکر کنم یکی دوبار اینطور شد که یک بارش دیسک بوت رو در آوردم و دوباره اجرا کردم!
با توجه به این مشکلات میشه بگید مشکل از بازی هستش یا دستگاه؟!
امکانش هست پاور دستگاه مشکل پیدا کرده باشه(ضعیف کرده)
یا اینکه مشکل چدی تر داشته باشه!؟منتظر جواب اهل فن بصورت کامل هستم!
درود به شما!
بعد از خاموش شدن در حین بازی مدال چراغ قرمز کنسول اگر چشمک میزد میتونستی دکمه پاور رو فشار بدی تا چراغ ثابت شده و بعدش یه مرتبه دیگ بزنی تا دستگاه روشن بشه؟
اگر بله مشکل از پاور نیست.
اگر خیر بعد از خاموش شدن دیگه با دکمه پاور کنسول روشن نمیشه از پاوره.
مشکل اگر از پاور نباشه نرم افزاری هم میتونه باشه که کنسول هنگ کرده دو تا بوق میزنه و خاموش میشه این اتفاق برای خیلیها می افته.
مورد اول که با دسته روشن کردم نشد!بعدش با کلید پاور زدم روشن شد!
یه صدای تق تق امد مثل همون صداهای انبصاد و....بعد خاموش شد!موقع بازی مدال
بهتر بگم شاید یک دیقه هم نشد که کلید پاور رو زدم و روشن شد!یک ساعت هم بعدش بازی کردم!
امکانش هست بخاطر این باشه که دستگاه نزدیک یک هفته ایی خاموش بوده؟؟
نه ربطی نداره.
اگر بلدی و میتونی یه دفعه به 3.55 ofw دانگرید کن مستقیم روش cfw4.30 بریز.
بلاخره cfw هست و مولتی من .اینا که توسط برنامه سازهای سونی تهیه نمیشن احتمال باگ و این حرفها زیاده.سازنده بک اپ منیجرها و cfw یکی هستن مثل منو شما .
من چند وقته می خوام تو PSNبرم تو اکانتم اما این ارور رو میده(SONY ENTERTINMENT NETWORK IS CURRENTLY UNDERGOING MAINTENANCE) کسی میدونه این چیه ؟ الان باید چیکار کنم؟