بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام
من حدود یک ماهه یه دستگاهه اسلیم 320 گیگ خریدم تا الان خوب کار می کرد تا امروز که وارد هر بازی میشم بعد حدود 40 دقیقه تصویر قطع و وصل میشه یا برفک نشون میده وقتی از بازی خارج میشم و وارد بازی دیگه میشم بعد 40 دقیقه دوباره شروع میشه چند بار هم روشن و خاموش کردم درست نشد فکر کنم از هارد کنسولم باشه.
خواهشا دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه بدبخت شدم این دستگاه حدود 1تومن برام اب خورده نا سلامتی اکبند بود:(

سلام
من حدود یک ماهه یه دستگاهه اسلیم 320 گیگ خریدم تا الان خوب کار می کرد تا امروز که وارد هر بازی میشم بعد حدود 40 دقیقه تصویر قطع و وصل میشه یا برفک نشون میده وقتی از بازی خارج میشم و وارد بازی دیگه میشم بعد 40 دقیقه دوباره شروع میشه چند بار هم روشن و خاموش کردم درست نشد فکر کنم از هارد کنسولم باشه.
خواهشا دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه بدبخت شدم این دستگاه حدود 1تومن برام اب خورده نا سلامتی اکبند بود:(
کابل HDMi رُ برعکس کن بزن تو یه پورت دیگه تلویزیونت احتمال زیاد درست بشه اگه نشد با یه کابل دیگه تست کن باز اگه نشد از فیش av (سه رنگی که تو خود کنسول بود) استفاده کن اگه درست نشه باید بره برای تعمیر

سلام
تا حالا کسی با سایت مرکز کنسول های ایران کار کرده؟ من دستگام 3تا بوق میزنه بعد چراغش زرد میشه بعدشم خاموش میشه.مدل ps3 فت.2سال پیش لنزشم عوض کرده بودم.اصلا هم کرک نکردمش.اینا میتونن ردیفش کنن؟
دوست من متاسقانه باید بگم که دستگاهتون دیگه عمر خودشو کرده
بعد اگر تعمییر کنی باز هم خراب میشه و چراغ زرد میده بهتر بفرشیش و یه اسلیم بخی که خرابی اسلیم کمتر و هم اسلیم کمتر داغ میکنه و 1 درصد امکان داره چراغ زرد بده

سلام
سال نو مبارک
:x
من کنسولم وقتی روشنش میکنم چراغش سبز میشه ولی هارد رو نمیخونه یا وقتی هارد رو میخونه بعد از احرای لوگوی سونی و آوردن دسکتاپ قفل میکنه دیگه خاموش نمیشه مجبورم سیم برق رو قطع کنم
ولی دکمه ejectکار میکنه
مشکلش جدیه؟
:-s

سلام
هارد دستگام سوخت و انداختمش دور و حالا که هارد جدید میزارم روی دستگاه بالا نمیاد میگه که باید آپدیت کنم دستگاه رو و هر آپدیتی میگیرم قبول نمیکه مشکلش چیه؟

سلام
هارد دستگام سوخت و انداختمش دور و حالا که هارد جدید میزارم روی دستگاه بالا نمیاد میگه که باید آپدیت کنم دستگاه رو و هر آپدیتی میگیرم قبول نمیکه مشکلش چیه؟
شما یکبار دیگه با پی سی فول فرمت کنی و فت 32 هم بکنید و وصلش کنید به پلی3 بعد ابدیت همون دستگاهتون رو از سایت بگیری (یعنی از همین سایت)بعد بریز توی دستگاهت و بعد ابدیت کن همین

سلام
سال نو مبارک
:x
من کنسولم وقتی روشنش میکنم چراغش سبز میشه ولی هارد رو نمیخونه یا وقتی هارد رو میخونه بعد از احرای لوگوی سونی و آوردن دسکتاپ قفل میکنه دیگه خاموش نمیشه مجبورم سیم برق رو قطع کنم
ولی دکمه ejectکار میکنه
مشکلش جدیه؟
:-s
هاردت رو بیار بیرون البته اگر میتونی بعدش از طریق کابل ساتا فرمتش کن .بهتر فت32باشه فرمتت.اگه تونست کامپیوتر فرمت کنه هاردت درسته اگه بین کار ارور داد هارد بد سکتور شده وزیرو فیل باید بشه.ولی اگه فرمت شد دوباره بزارش رو کنسول موقعی که دستگاه روشن میشه پیام فرمت هارد میاد باز هاردت رو فرمت کن رو پلی 3 درست میشه.اگر هارد بد سکتور شده باشه میتونی برنامش رو از طریق اینترنت بگیری واز بیخ زیروفیل کنی.اگر هم کلا هارد مشکل بهم زده باشه باید تعمیر بشه.

راستی یه چیز مهم یادم رفت بگم قبل از کارهای بالا دستگاه رو از طریق ریکاوری بیار بالا و بعد برو روی گزینه تنظیمات کارخانه ایی تا هارد هم اونجوری فرمت میشه .ببین درست میشه یا نه.
منوی ریکاوری رو که بلدی بیاری بالا؟
دستت رو نگه دار روی دکمه پاور تا دستگاه یه مرتبه روشن و خاموش بشه .دوباره دستت رو بزار دکمه پاور تا صدای دو تا بوق پشت سرهم رو شنیدی دستت رو بردار از روی دکمه.

آخرین ویرایش:
شما یکبار دیگه با پی سی فول فرمت کنی و فت 32 هم بکنید و وصلش کنید به پلی3 بعد ابدیت همون دستگاهتون رو از سایت بگیری (یعنی از همین سایت)بعد بریز توی دستگاهت و بعد ابدیت کن همین

سلام
من از یکی شنیدم که میگه باید اطلاعات هارد قبلی رو برمیداشتم و میریختم روی هارد جدید!

سلام
من از یکی شنیدم که میگه باید اطلاعات هارد قبلی رو برمیداشتم و میریختم روی هارد جدید!
خوب شما باید قبلش که فرمت نکرده بودی باید این کارو میکردی و حالا که انجام دادی دیگه کارش نمیشه کرد

سلام به همه دوستان سال نو همه شما مبارک باشه
یه عرضی داشتم چند وقت پیش دستگاه ps3 40 gb fat من چراغ زرد داده و دیگه روشن نمیشه
الان میخواستم از دوستم که یک ps3 80 gb fat رو داره میخواد بفروشه و من میخوام بخرم بگم که دستگاه سالم و هیچ مشکلی هم نداره و تعمیری هم نیست .
به نظر شما ارزش خرید رو داره و با چه قیمتی ازش بگیرم به نفع من هست
ممنون میشم راهنمایی کنید ... بازم تشکر اگه اینجا مطرح کردم به خاطر این بود که خرابی کنسول خودم و اینجا مطرح کردم و دوستان لطف کردن راهنمایی کردن من رو .... بازم تشکر

دوستان ببخشید اشتباه دادم پست رو ( آخر من تو نت پد کپی میکنم بعد میفرستم برا همین )

میگم ps3 ylod که تعمیر شده قابل اطمینان هست ؟

بعد وقتی ylod میشه یعنی میسوزه ؟
در کل آب روش بریزه چی میشه ؟ میسوزه ؟ ylod میشه ؟

---------- نوشته در 11:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 PM ارسال شده بود ----------

راستی من کنسولم رو روشن که میکنم صدایی نسبتا کم داره ولی وقتی تو بازی میرم 2 دقیقه بعد صداش دو برابر میشه این طبیعیه یا مشکل داره چند بارم جارو برقی کشیدم درست نشده.

مشکل چیه ؟ توی منو هم بعد از 10 دقیقه صداش بیشتر میشه . باید بدم سرویس؟ یا خودم هم میتونم ؟

آخرین ویرایش:
دوستان ببخشید اشتباه دادم پست رو ( آخر من تو نت پد کپی میکنم بعد میفرستم برا همین )

میگم ps3 ylod که تعمیر شده قابل اطمینان هست ؟

بعد وقتی ylod میشه یعنی میسوزه ؟
در کل آب روش بریزه چی میشه ؟ میسوزه ؟ ylod میشه ؟

---------- نوشته در 11:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 PM ارسال شده بود ----------

راستی من کنسولم رو روشن که میکنم صدایی نسبتا کم داره ولی وقتی تو بازی میرم 2 دقیقه بعد صداش دو برابر میشه این طبیعیه یا مشکل داره چند بارم جارو برقی کشیدم درست نشده.

مشکل چیه ؟ توی منو هم بعد از 10 دقیقه صداش بیشتر میشه . باید بدم سرویس؟ یا خودم هم میتونم ؟

صداش تا چقدر زیاد میشه؟ مثل صدای پنکه رو دور 1 یا 2 باشه تو بازی مشکلی نداره ولی تو منو همینجوری زیاد بشه باید یه نگاهی بهش انداخته بشه

صداش تا چقدر زیاد میشه؟ مثل صدای پنکه رو دور 1 یا 2 باشه تو بازی مشکلی نداره ولی تو منو همینجوری زیاد بشه باید یه نگاهی بهش انداخته بشه

بعضی اوقات تو بازی صداش اینقد زیاده که صدای خود بازی رو نمیتونم بشنوم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or