اونور جوابتو دادمسلام.من دستگاه fat 160gb دارم.چند روز وقتی uncharted بازی می کنم بعد از 10 دقیقه پیغام میده که دستگاه گرم شده باید خاموشش کنی.منم اگه خاموش نکنم خودش خاموش میشه.مشکل از کجاست
اونور جوابتو دادمسلام.من دستگاه fat 160gb دارم.چند روز وقتی uncharted بازی می کنم بعد از 10 دقیقه پیغام میده که دستگاه گرم شده باید خاموشش کنی.منم اگه خاموش نکنم خودش خاموش میشه.مشکل از کجاست
برای اینکار شما باید دستی ابدیت کنید بهتر برید به این تاپیک و ابدیت 4.10 رو دانلود کنید و بعد بریزد به پلی3 و ابدیتش کنیدps3 رو م خوام از 4 به 4.10 تغییر بدم می گه شما اخرین رو دارین و به psn هم وصل نمی شه چه کنم؟
شما چه گیر دادی ها اگه اینجوریه نریم چیزی بخریم ممکنه فردا نوسان برق بزنه بسوزه!!!من كلي از صفحه هاي اين پست رو خوندم بابا PS3 خيلي مشكل داره كه .من ايكس باكس داشتم 1سال .جان خودم تا حالا جيك نكرد بعد پول لازم داشتم فروختم.الان ميخوام يه PS3 بخرم .به نظر شما اين مشكلات به خاطر كپي خورشدن دستگاها نيست؟شايد اگه بازي اورجينال بخريم هيچ كدوم از اين مشكل ها پيش نياد اره؟ربطي داره؟
يه چيز ديگه هم من نفهميدم چرا به اينترنت وصل بشي براي بازي؟چه فرقي داره؟بدون وصل شدن به نت هم ميشه بازي كرد؟
فعلا اوضاع خرابه باید ساخت تا یه مدت اینترنت مشکل داره و باید صبر کنی تا درست شه شما هر روز امتحان کن ببین وصل میشه یا نهسلام دستگاه من این ارورو میده your play station sign out of play station network 80710B23 و sign in نمیشه یهویی اینطوری شد هرکس میتونه یه کمکی بکنه ممنون میشم
سلامسلام.دوستان من یه فت خریدم 40 گیگ j کپی خور ریفر نیست مطمعنم هستم که باز نشده از پیچ هارد و.... چک کردم.تا وقتی تو بازی نرفتی صدای فن عادیه حتی موقع فیلم دیدن.اما بازی که میذاری بعد از دقیقا 5 دقیقه فنش با اخرین دور ممکن کار میکنه صدای جارو برقی میده ممنون میشم بگید مشکل از چیه.شنیدم بعضی از ریفرها این مشکل رو دارن ولی این ریفر نیست اخه بازم نشده که بگی دور فنشرو بردن بالا.ممنون میشم راهنمایی کنید زود که چه خاکی به سرش بریزم