بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام ميشه لطف كنيد من رو راهنمايي كنيد
من هارد اكسترنال خريدم بازيه *********** 3 رو برام ريختن ولي الان كه مي خوام بازي رو اجرا كنم اي پيغام رو بهم ميده :
an error occurred during the start operation (80010017
مشكل از چي هستش؟
از هارد كه نيست؟
مدل هارد هم silicon power هستش

سلام اگه اشتباه نکنم این این ارور وقتی نشون داده میشه که سیستم قادر به خواندن بلوری نباشه
جدا ازی این ها فکر نکنم این بازی بدن دیسک اورجینال خودش اجرا بشه
چیزی که ازش مطمعن هستم اینه که مشکل از هاردت نیستش

من كلي از صفحه هاي اين پست رو خوندم بابا PS3 خيلي مشكل داره كه .من ايكس باكس داشتم 1سال .جان خودم تا حالا جيك نكرد بعد پول لازم داشتم فروختم.الان ميخوام يه PS3 بخرم .به نظر شما اين مشكلات به خاطر كپي خورشدن دستگاها نيست؟شايد اگه بازي اورجينال بخريم هيچ كدوم از اين مشكل ها پيش نياد اره؟ربطي داره؟
يه چيز ديگه هم من نفهميدم چرا به اينترنت وصل بشي براي بازي؟چه فرقي داره؟بدون وصل شدن به نت هم ميشه بازي كرد؟

من كلي از صفحه هاي اين پست رو خوندم بابا PS3 خيلي مشكل داره كه .من ايكس باكس داشتم 1سال .جان خودم تا حالا جيك نكرد بعد پول لازم داشتم فروختم.الان ميخوام يه PS3 بخرم .به نظر شما اين مشكلات به خاطر كپي خورشدن دستگاها نيست؟شايد اگه بازي اورجينال بخريم هيچ كدوم از اين مشكل ها پيش نياد اره؟ربطي داره؟
يه چيز ديگه هم من نفهميدم چرا به اينترنت وصل بشي براي بازي؟چه فرقي داره؟بدون وصل شدن به نت هم ميشه بازي كرد؟
شما چه گیر دادی ها اگه اینجوریه نریم چیزی بخریم ممکنه فردا نوسان برق بزنه بسوزه!!!

سلام دستگاه من این ارورو میده your play station sign out of play station network 80710B23 و sign in نمیشه یهویی اینطوری شد هرکس میتونه یه کمکی بکنه ممنون میشم
فعلا اوضاع خرابه باید ساخت تا یه مدت اینترنت مشکل داره و باید صبر کنی تا درست شه شما هر روز امتحان کن ببین وصل میشه یا نه

سلام.دوستان من یه فت خریدم 40 گیگ j کپی خور ریفر نیست مطمعنم هستم که باز نشده از پیچ هارد و.... چک کردم.تا وقتی تو بازی نرفتی صدای فن عادیه حتی موقع فیلم دیدن.اما بازی که میذاری بعد از دقیقا 5 دقیقه فنش با اخرین دور ممکن کار میکنه صدای جارو برقی میده ممنون میشم بگید مشکل از چیه.شنیدم بعضی از ریفرها این مشکل رو دارن ولی این ریفر نیست اخه بازم نشده که بگی دور فنشرو بردن بالا.ممنون میشم راهنمایی کنید زود که چه خاکی به سرش بریزم

سلام.دوستان من یه فت خریدم 40 گیگ j کپی خور ریفر نیست مطمعنم هستم که باز نشده از پیچ هارد و.... چک کردم.تا وقتی تو بازی نرفتی صدای فن عادیه حتی موقع فیلم دیدن.اما بازی که میذاری بعد از دقیقا 5 دقیقه فنش با اخرین دور ممکن کار میکنه صدای جارو برقی میده ممنون میشم بگید مشکل از چیه.شنیدم بعضی از ریفرها این مشکل رو دارن ولی این ریفر نیست اخه بازم نشده که بگی دور فنشرو بردن بالا.ممنون میشم راهنمایی کنید زود که چه خاکی به سرش بریزم
سلام
اگه باز نشده و ریفر هم نیست به احتمال زیاد خمیر سیلیکون روی چیپ گرافیک و cpu سوخته باید تعویض بشه و همچنین باید تمیز بشه (منظورم از گرد و خاکه) زیاد روشنش نکن یا بده من برات تمیزش کنم یا اگه خودت میتونی باز کن به قول فنی ها سرویسش کن!!

دوستان امروز صبح داشتم انلاین بازی میکردم که خواستم کنسول رو خاموش کنم یهو برق رفت
بعد الان کنسول رو روشن کردم دیدم تصویر نمیده نه ارورری نه چیزی چراغ کنسول سبزه .
حالا چیکار کنم
ریستورش کنم چیکار کنم؟
ممنون

---------- نوشته 25-02-2012 در 12:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 24-02-2012 در 11:54 PM ارسال شده بود ----------

دوستان زدم رو ریستور دیفالت
الان 4 بار هی داره لود پر میکنه میرسه رو 100 ریسیت میشه بعد دوباره میگه دایره بزن دوباره هم 100 درصد پر میکنه بعد همین روال رو تکرار میکنه
جریان چیه ؟!!

دوستان درست شد . همه سیوهام پرید
راهی نیست برگرده ؟
++++++++++++++++++++
به به مال انلاین بتل هم پاک شده
کسی میدونه چطور اون فایل 750 مگی رو از تو پی سی دان کنم
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان اهل گیم
اگه امکان داره کمکم کنید خواهشا
امرزو دستگاه ps3 خودم رو روشن کردم و وارد محیط منو شد ولی بعد از مدتی بلافاصله خاموش شد دستگاه
و حالا هم دستگاه رو روشن میکنم چراغ سبز میشه و بعد از 1 ثانیه چراغ زرد میشه همراه با یک بوق میزنه
و بعد دوباره چراغ قرمز میشه و پشت سر هم چراغ قرمز چشمک میزنه و دستگاه روشن نمیشه
لطفا بگید مشکل دستگاهم چیه و باید چه کار کنم تا خوب بشه...
مدل دستگاهم هم ps3 40 gigi fat هست با cfw 3.55 کپی شده...
اگه زودتر بتونین کمکم کنید از همتون ممنون میشم ...بازم سپاسگزارم از همه شما...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or