بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

از isp بهتون dns میده شبیه آی پی هست اعداش وقتی که داری دوباره تنظیم میکنی اینترنت کنسول رو باید بزاری رو costume و مراحل رو بری جلو یه جا هست ازتون میخواد که dns رو فعال کنه یا نه که شما باید فعال کنی و اون اهداد رو دستی وارد کنی
سلام.دوست عزیز من dns رو هم گرفتم با اون هم شانسی ۱ بار وصل شد ولی بازم مشکل پابرجاس.چه کاری میتونم بکنم؟؟به شرکت سرویس دهنده هم زنگ زدم میگه شما خطتون مشکلی نداره و وقتی با کامپیوتر و لپ تاپ و .... وصل میشید یعنی نت شما درسته و ربطی به ما نداره و ما هم درباره وصل شدن کنسول به نت اطلاعی نداریم؟؟؟؟

سلام دوستان.وقتی بازی کپی میریزم تایم ریختن بازی خیلی طول میکشه. واسه ی هر بازی شاید 10 ساعت یا بیشتر وقت بخواد قبل اینکه اپدیت کنم درست بود ولی اپدیت ناقص کردم بردم دستگاه بیرون درست شد ولی این مشکل براش پیش امد دادم فرمتم کردن ولی باز درست نشدولی بازی اورجینال اجرا میشه. اگه کسی میدونه مشکل از کجاست بگه ممنون میشم.

سلام.دوست عزیز من dns رو هم گرفتم با اون هم شانسی ۱ بار وصل شد ولی بازم مشکل پابرجاس.چه کاری میتونم بکنم؟؟به شرکت سرویس دهنده هم زنگ زدم میگه شما خطتون مشکلی نداره و وقتی با کامپیوتر و لپ تاپ و .... وصل میشید یعنی نت شما درسته و ربطی به ما نداره و ما هم درباره وصل شدن کنسول به نت اطلاعی نداریم؟؟؟؟
سلام
از چه شرکتی دارید میگیرید؟
احتمالا تا 22 بهمن همین وضعیت باشه چون سرعت منم پایین اومده
اون حرفاشونم چرت و پرته
تو حالت وایرلس و سیمی همین مشکل رو دارید؟
سلام دوستان.وقتی بازی کپی میریزم تایم ریختن بازی خیلی طول میکشه. واسه ی هر بازی شاید 10 ساعت یا بیشتر وقت بخواد قبل اینکه اپدیت کنم درست بود ولی اپدیت ناقص کردم بردم دستگاه بیرون درست شد ولی این مشکل براش پیش امد دادم فرمتم کردن ولی باز درست نشدولی بازی اورجینال اجرا میشه. اگه کسی میدونه مشکل از کجاست بگه ممنون میشم.
والا این بحثای تکنیکی رو میتونید تو قسمت ps3 jailbreak بهتر جواب بگیرید

سلام
از چه شرکتی دارید میگیرید؟
احتمالا تا 22 بهمن همین وضعیت باشه چون سرعت منم پایین اومده
اون حرفاشونم چرت و پرته
تو حالت وایرلس و سیمی همین مشکل رو دارید؟

من از اسیا تک سرویس میگیرم.خیلی عالیه.هم تو انلاین بازی کردن هم تو دانلود و ... . اما الان ۲ روزه اینجوری فیلم در اورده دیگه)x.حالا چطور مگه؟کاری میشه کرد؟

من از اسیا تک سرویس میگیرم.خیلی عالیه.هم تو انلاین بازی کردن هم تو دانلود و ... . اما الان ۲ روزه اینجوری فیلم در اورده دیگه)x.حالا چطور مگه؟کاری میشه کرد؟
اسیاتک سرویسش خوبه احتمالا همون قضیه 22 بهمن هستش که احتمالا باید تا اون موقع صبر کنیم

سلام دوستان...من هر دیسک بازیی رو که میزارم توی دستگاه توی بازی‌ نمیره...چراغ آبیه روی دستگاه روشن می‌شه ولی‌ بازی‌ توی منو نمیاد...لطفا راهنمایی‌ کنین

سلام دوستان...من هر دیسک بازیی رو که میزارم توی دستگاه توی بازی‌ نمیره...چراغ آبیه روی دستگاه روشن می‌شه ولی‌ بازی‌ توی منو نمیاد...لطفا راهنمایی‌ کنین

مطمئنی از بازی اورجینال استفاده میکنی چون فکر کنم این مشکل فقط مال بازیه کپه که وقتی میندازی روی دستگاه دیسک توی منوی دستگاه نمیاد بالا برو یه بازی اورجینال گیر بیار امتحان بکن اگه دیدی جواب داد بدان از بازیهاس که کپی بودن

مطمئنی از بازی اورجینال استفاده میکنی چون فکر کنم این مشکل فقط مال بازیه کپه که وقتی میندازی روی دستگاه دیسک توی منوی دستگاه نمیاد بالا برو یه بازی اورجینال گیر بیار امتحان بکن اگه دیدی جواب داد بدان از بازیهاس که کپی بودن
بازی‌ اوریجینال بود...دستگاه من اصلا کپی خور نیس...من داشتم resistance 3 رو بازی‌ می‌کردم که دستگاه هنگ کرد هیچ دکمه ای هم کار نمیکرد من هم دیسک رو دراوردم دکمه ی خاموش رو از روی خود دستگاه نگاه داشتم تا خاموش شد...بعدش دیگه هر دیسکی میزارم توی دستگاه منو نمیاد

بازی‌ اوریجینال بود...دستگاه من اصلا کپی خور نیس...من داشتم resistance 3 رو بازی‌ می‌کردم که دستگاه هنگ کرد هیچ دکمه ای هم کار نمیکرد من هم دیسک رو دراوردم دکمه ی خاموش رو از روی خود دستگاه نگاه داشتم تا خاموش شد...بعدش دیگه هر دیسکی میزارم توی دستگاه منو نمیاد
احتمالا درایو دستگاهتون مرخص شده حالا یا لنز یا موتورش باید تعمیر کار ببینه بگه

دوستان عزیز من امروز به یک مشکل خوردم وقتی دستگاه رو روشن میکنم صدا میاد اما هیچ تصویری نمیاد کسی میدونه ایراد از چی میتونه باشه؟

شما احتمالا قبلا از کابل 3 فیش av یا hdmi استفاده میکردی بعد تغییر دادی
شما از جلو روشن کن کنسولتو و دستت رُ روی دکمه پاور نگه دار تا بوق دوم رُ بشنوی بعد که بوق اومد همینطور نگهش دار تا خاموش بشه بعد که روشن کنی تصویر میاد

با سلام دوستان....
تو رو خدا کمک کنید...
من دیروز صبح PES 2012 خریدم بعد گذاشتمش تو دستگاه ارور داد و گفت باید آپدیت کنی...منم تایید کردم..((البته به اینترنت وصل نبودم))خلاصه یه نواری اومد و از 0 تا 100 درصد پر شد و دستگاه ریستارت شد و از ظاهر معلوم بود که آپدیت شده....بازی هم اجرا شد و کلی هم بازی کردم ولی بعد از بازی دیگه تو مولتی من نمیره و نمیتونم بازی های توی هارد رو اجرا کنم یعنی تا میخوام برم تو مولتی من ارور میده....:((
کسی میدونه چی شده؟؟؟
یه روزه از خواب و خوراک افتادم لطفا کمک کنید...

با سلام دوستان....
تو رو خدا کمک کنید...
من دیروز صبح PES 2012 خریدم بعد گذاشتمش تو دستگاه ارور داد و گفت باید آپدیت کنی...منم تایید کردم..((البته به اینترنت وصل نبودم))خلاصه یه نواری اومد و از 0 تا 100 درصد پر شد و دستگاه ریستارت شد و از ظاهر معلوم بود که آپدیت شده....بازی هم اجرا شد و کلی هم بازی کردم ولی بعد از بازی دیگه تو مولتی من نمیره و نمیتونم بازی های توی هارد رو اجرا کنم یعنی تا میخوام برم تو مولتی من ارور میده....:((
کسی میدونه چی شده؟؟؟

شما کنسولتو آپدیت رسمی کردی و کپیخورت پریده و باید یا با این وضع کنار بیایی یا بری هزینشو بدی برات دانگرید کنن

با سلام دوستان....
تو رو خدا کمک کنید...
کسی میدونه چی شده؟؟؟
دادش بنظرم بتونی با e3 flsher بتونی برش گردونی به اپدیت قدیم..
دستگات از کپی در اومده و اپدیت اورج شده..ببرش بازار نشون بده شاید بشه کاریش کرد..
خب مگر شما نمیدونستی که نباید بازی جدید و اپ جدید نسب کنی.؟

سلام.من دستگاه fat 160gb دارم.چند روز وقتی uncharted بازی می کنم بعد از 10 دقیقه پیغام میده که دستگاه گرم شده باید خاموشش کنی.منم اگه خاموش نکنم خودش خاموش میشه.مشکل از کجاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or