robot.boy81
کاربر سایت
درسته پاک شده اگه میخوای اوریجینال بازی کنی برو یه راست ورژن 4 رو نصب کنخوب از من میگه 3.56 بریز 3.55 قبول نمیکنه 3.56 تو نت نیست
ریجن 3 هست برای جنوب شرقی آسیا هستش تاریخ تولیدشم مارس 2010 هستش
اگه تو جای ساکت بازی میکنید و کا عادت دارید با صدای کم بازی کنید خب اون صدا ها به نظرتون زیاد میاد ولی اگه صدای بازی نسبتا بلنده و باز همون صدا از دستگاه قابل شنیدنه که این اشکاله
این اواخر هنگی قفلی ریستی چیزی نشده کنسولتون؟ (خود به خود)
در مورد دسته هم شما برای اینکه کنسول بعد از ریست شدن بتونه دسته رو شناسایی کنه حداقل 1 بار باید وصلش کنید به کنسول و از جلو کنسولو روشن کنید
بهتره با کامپیوتر شارژ نکنید چون ولتاژ مناسبی به باطری نمیده و ممکنه صدمه جدی بزنه بهش بهتره برای شارژوصلش کنید به خود کنسول
نه بابا حالا حالا ها عمر میکنه میخوای یه کار بکن با جاروبرقی اون قسمتی که هوا میاد بیرون رو جارو بکش تا گرد و خاک کشیده بشه بیرون یه مقدار زیرشو بلند کن پایه بزار زیرش تا هوا از زیرشم جریان داشته باشه اینجور که فهمیدم هک شدس کنسولتون؟ احتمالا از بازی باشه هنگ کردنش با یه بازی دیگه تست کنید ببینید چی میشهقفل که .. قفلای بازیهای هک بوده.. یه بار کلا عجیب غریب هنگ کرد . داشتم بازی میکردم همین تازگیا..چطور؟ عمرشو کرده یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ریست زدم بعدش کنسولو باهاش روشن کردم !!! قشنگ شناخت.. بعد به کام برای بازی وصل میکنم!!!!!! شاید همین موضوع روشون تاثیر گذاشته!!؟ نه!!! چه حماقتی..
هک کردم . ولی عجیب اینجاس داشتم با بلوری اصل بازی بازی میکردم ایجوری شدش.. آها.. بزارم همون قسمت فنش یعنی؟ !نه بابا حالا حالا ها عمر میکنه میخوای یه کار بکن با جاروبرقی اون قسمتی که هوا میاد بیرون رو جارو بکش تا گرد و خاک کشیده بشه بیرون یه مقدار زیرشو بلند کن پایه بزار زیرش تا هوا از زیرشم جریان داشته باشه اینجور که فهمیدم هک شدس کنسولتون؟ احتمالا از بازی باشه هنگ کردنش با یه بازی دیگه تست کنید ببینید چی میشه
این قسمتو که قرمز کردم متوجه نشدم بیشتر توضیح میدی؟
بله بزارید همون قسمت قشنگ گرد و خاک بیاد بیرونهک کردم . ولی عجیب اینجاس داشتم با بلوری اصل بازی بازی میکردم ایجوری شدش.. آها.. بزارم همون قسمت فنش یعنی؟ !
میگم دسته رو وصل میکنم به کامپیوتر برای بازی.. آخه دسته دیگه ندارم .. شاید این موضوع تاثیر گذاشته روش.. نظرت چیه؟
سلام
من دستگاهم چراغ زرد شده بود
و دستگاهم را قبل از دادن به تعميير كار
هارد داخليش را در اوردم تا سيوهام را داشته باشم و اونو به كامپيوتر وصل كردم ولي چيزي توش نبود و هارد داخلي دستگاه را با كامپيوتر فرمت كردم
حالا مشكلم اين است كه ...
دستگاه را گرفتم و چراغ زرد نداد و 2 ساعتي باهاش بازي كردم
بعد خاموش كردم بعد فرداش هارد داخليش را بهش وصل كردم كه امروز ميشه
دستگاه تصوير نميده
هارد دراوردم باز تصوير نيست
مشكل از چي ميتونه باشه
هارد وچطوري به هارد پلي استيشن 3 تبديل كنم ايا برنامه خاصي داره
يا هارد به خود دستگاه وصل كنم و با دستگاه ميشه فرمتش كرد
ممنون
Restore PS3 System : Fresh restore Deletes everything and starts from Scratch
به نظرم یه بار فرمت بشه درست میشه ولی از همه چی بکاپ بگیرسلام
بعضی وقتا کنسول بالا نمیاد چراغش روشن میشه ولی تصویر خروجی نداره و هارد رو نمیخونه
خاموش هم نمیشه
مجبورم از برق خاموشش کنم
مشکلش از چیه؟
slim 160GB
شما دستگاهت غزل خداحافظی رو خوندهمن از امروز که ps3 روشن میکنم اول 3تا بوق میزنه بعد چراغش زرد میشه بعدشم خاموش میشه.مدل ps3 فت.2سال پیش لنزشم عوض کرده بودم.اصلا هم کرک نکردمش.مشکل چی میتونه باشه؟