یه سوراخ ریز جلو دسته هست ماله رست کردنش ، رستش کن اگه درست نشد آنالوگات خرابه ببر بده درستش کنن ! 7-8 تومن پول توش گیر کرده !!!امروز دستگاه روشن کردم دیدم آنالوگ کار نمیکنه. دسته خودش جهتش میره به راست گیر میکنه و هی میخوای چپ ببری که بازیو اجرا کنی باز میاد راست صفحه چ. چیکار کنم دوستان؟
برا مشکله اولت دسته هاتو با کابله یو اس بی وصل کن به دستگاه بعد دکمه پی اس رویه دسته رو بزن درست میشنتورا خدا کمک کنید
مشکل اول : من تازه PS3 را به نت وصل کردم بعد وصل شد بازی fifa 11 هم اپ دیت شد بعد خاموشش کردم حالا که روشن می کنم دسته ها اصلا PS را نمشناسن نمی تونم بازی کنم
مشکل دوم : برای Sign up play stition network هم این ارور را میده 80710092
Connection to server time out
مشکل سوم : برای اپ دیت دستگاه هم 80710092 اینا میده ولی میزنه connection network not stablished
تو را خدا کمک کنید
عزیزم ps3 fatـه نه phat . مشکلتم مشکلی نیست . من خودم روز اولی که کیلزون رو بازی کردم به علت اینکه بکوب از صبح تا شب کل ترافی های آفلاینشو گرفتم اون مراحل آخر اصلا برفک شده بود ! (مثل تلویزیون که آنتن بهش نیست)دوستان من ps3 phat دارم .... یه مدتی وقتی میرفتم تو مولتی من بعضی اوقات صفحه واسه چند ثانیه کاملا برفک سبز میشد که دوستان گفتن مشکلی نیست ولی الان تو بازی گاهی اوقات تصویر یکم برفک قرمز رنگ میگیره دقیقا مثل تلوزیون ولی قرمز .... کلا یک ثانیه طول میکشه
و درست میشه .... مثلا تو مدتی که طول کشید تا killzone3 تموم کنم 12-13 بار این طور شد ..... برفکش هم اونقدر نیست که نشه بازی کرد ....
دوستانی که میدونن مشکل چیه لطفا منو راهنمایی کنه ..................
راستی هم وقتی اوریجینال بازی می کنم هم وقتی کپی تو هر 2 حالت این اتفاق میافته ////////////
والا من الان تقریبا 4 ساله پی اس 3 دارم و مشکلی نبوده !!!تو metal gear هم چندبار شد .... پس مشکلی نیست دیگه .....
fat ..... من خودم اوایل اینطوری مینوشتم ولی تو چندتا تاپیک همین bc دیدم مینویسن phat کسی هم بهشون گیر نمیده ....
شک کردم گفتم شاید من تا حالا اشتباه میکردم ....
سلام من برنامه ی open manager رو نصب کردم هنگام اجرا هنگ کرد بعد اومدم برنامه رو حذف کردم بعد از روشن کردن دستگاه یدونهcorrupt data اومده کنار برنامه ها چطور میتونم اون روحذف کنم اخه هنگام delet کردن ارور میده پاک نمیشه؟؟؟؟
سلام دوست عزیز منم این مشکلو دارم که 2تا از این فایل ها ناقص دارم که رو مخ ادمه اگه راهی پیدا کردی بگوواقعا کسی نبود جواب من رو بده؟؟!!!
سلام دستگاه من دیگه بازی اورجینال رو پیدا نمی کنه چیکار کنم؟سلام دوست عزیز منم این مشکلو دارم که 2تا از این فایل ها ناقص دارم که رو مخ ادمه اگه راهی پیدا کردی بگو
به نظرم باید پوشه اون فایلو دستی پاک کنیم اما ادرس توی هاردو نمیدونم کجاست
دستگاهت فته ؟!سلام دستگاه من دیگه بازی اورجینال رو پیدا نمی کنه چیکار کنم؟
دوباره فریمور بزنسلام . یه سوال داشتم ، من یه پی اس 3 دارم جدیدا یه مشکلی داره ، وقتی خاموشش میکنم چراغ سبز شروع به چشمک زدن میکنه ولی دستگاه خاموش نمیشه !!! یعنی تا نیم ساعتم گذاشتم هی چراغ بزنه ولی خاموش نمیشه (تا از پشت خاموشش نکنم همون جوری میمونه ، یعنی پاورو کلا خاموش کنم)!!! گاهی اوقاتم خاموش میشه !!! چون شهرستانم هستم و دسترسی ندارم گفتم بپرسم ببینم شما مشکلشو میدونید ، از پاورشه ؟ یا جای دیگه ! درست بشو هست نیست !!! خلاصه پیشاپیش مرسی
با ftp برو تو hdd0-game بعد پوشه ناقص پاک شدش رو دستی کامل پاک کن...اگه درست نشد فرمت کنسلام من برنامه ی open manager رو نصب کردم هنگام اجرا هنگ کرد بعد اومدم برنامه رو حذف کردم بعد از روشن کردن دستگاه یدونهcorrupt data اومده کنار برنامه ها چطور میتونم اون روحذف کنم اخه هنگام delet کردن ارور میده پاک نمیشه؟؟؟؟
من کابل رو عوض کردم درست شد..امتحانش بد نیستدوستان من ps3 phat دارم .... یه مدتی وقتی میرفتم تو مولتی من بعضی اوقات صفحه واسه چند ثانیه کاملا برفک سبز میشد که دوستان گفتن مشکلی نیست ولی الان تو بازی گاهی اوقات تصویر یکم برفک قرمز رنگ میگیره دقیقا مثل تلوزیون ولی قرمز .... کلا یک ثانیه طول میکشه
و درست میشه .... مثلا تو مدتی که طول کشید تا killzone3 تموم کنم 12-13 بار این طور شد ..... برفکش هم اونقدر نیست که نشه بازی کرد ....
دوستانی که میدونن مشکل چیه لطفا منو راهنمایی کنه ..................
راستی هم وقتی اوریجینال بازی می کنم هم وقتی کپی تو هر 2 حالت این اتفاق میافته ////////////
یکی از مشتریام همین اتفاق براش افتاده بود دستگاهشو باز کردم فلت رامش از جا در اومده بود جا زدم حل شد...اول اینو تست کن نشد فوقش یه درایو بگیریسلام بر دوستان عزیز
امروز ps3 از دستم افتاد زمین بعد از یک شک اساسی که خودم خوردم روشنش کردم و درست اومد بالا ولی دیگه دیسک رو نمیخونه انگار چیزی توی دستگاه نیست هر کاری هم کردم نشد ولی از دستگاه که معلومه هیچ آسبی ندیده انگار خونریزی مغزی کرده اگر دوستان لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم.