سلامسلام . دستگاه من فته و دیگه بازی اورجینال رو پیدا نمیکنه من از برنامه مولتی من استفاد می کنم سی دی اورجینال من خش داره از خش که پیداش نمی کنه.b-)
این روش رو امتحان کردم بازم درست نشد فیلم های معمولی رو میاره اما سی دی اورجینال رو نه
دوست عزیز خوب اسلیم کمی بهتره از نظر سخت افزاری و فک کنم تاحالا کسی گزارش خرابی یا چراغ زرد ازش نداده و لی این مدا فت ها که خودمم یه 40 گیگشو دارم تا دلت بخواد چراغ زرد دادهاگه جات خنکه و خیلی بازی نمیکنی همینو نگه دارسلام دوستان من 1 ماهه میشه ps3 fat 40gb خریدم صدا سشوار اینا هم نمیده بعد یک ساعت هم تازه یکم صدای فنش شنیده میشه دو تا هم پورت usb داره به نظرتون برم بفروشم slim 160gb بگیرم یا یه هارد بندازم روش حالش رو ببرم؟؟؟ چقدر احتمال داره ps3 fat من خراب بشه؟؟؟؟ چقدر کار میکنه برام؟؟؟؟
اره جاش خوبه روزی هم 3 ساعت بازیمی کنم با باز شدن دانشگاهها فکر نکنم زیاد بازی کنم پس همین بهترهدوست عزیز خوب اسلیم کمی بهتره از نظر سخت افزاری و فک کنم تاحالا کسی گزارش خرابی یا چراغ زرد ازش نداده و لی این مدا فت ها که خودمم یه 40 گیگشو دارم تا دلت بخواد چراغ زرد دادهاگه جات خنکه و خیلی بازی نمیکنی همینو نگه دار
ببینم مگه یه هارد دیگه انداختی روش که میگی نمیتونه با سرعت عادی کار کنه؟!سلام دوستان
ps3 دوستم موقع بالا اومدن لوداش بیش از اندازه طول میکشه - مثلا بازی بخوای نصب کنی یا تو مولتی من کپی کنی بازی رو به هارد ps خیلی خیلی طول میکشه و هی ریپ میزنه کنسول جوری میشه که اصلا نمیشه بازی کپی کرد رو هارد داخلی...
تو بازی هم لودینگ ها طولانی و بیش از حالت عادیه و تو بازی fifa11 بازی هی گیر میکنه ول میکنه ( تو مسابقه)
من خودم دقیقا فیفا رو رو دستگام امتحان کردم و سالم بود
من خودم فکر میکنم مشکل از هاردش باشه و نمیتونه با سرعت عادی کار کنه!
هرکی اگه میتونه کمک کنه دریغ نکنه!!!!
سوال فنی :
امروز دستگاه رو که روشن کردم دسته همش چشمک میزد صفحه هم تصویر نداشت چراغ دستگاه رنگ همیشگیش بود
فن هم کار میکرد ولی دستگاه خاموش نمیشد هنگ کرده بود انگار
مجبور شدم کلید امنیت سه راهی برق رو خاموش کنم تا خاموش بشهبعدش چی شد؟
مشخصات کنسول؟
اگه یک بار این طوری شده موردی نداره بره منم یه بار اینطوری شده مشگل خاصی نیمجبور شدم کلید امنیت سه راهی برق رو خاموش کنم تا خاموش بشه ps3 pal 160GV 3.55100G هارد خالیه