بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام . دستگاه من فته و دیگه بازی اورجینال رو پیدا نمیکنه من از برنامه مولتی من استفاد

سلام . دستگاه من فته و دیگه بازی اورجینال رو پیدا نمیکنه من از برنامه مولتی من استفاد می کنم سی دی اورجینال من خش داره از خش که پیداش نمی کنه.:)b-)

سلام . دستگاه من فته و دیگه بازی اورجینال رو پیدا نمیکنه من از برنامه مولتی من استفاد می کنم سی دی اورجینال من خش داره از خش که پیداش نمی کنه.:)b-)
سلام
دوست عزیز فکر کنم شما زا تنظیمات مولتی من گزینه hide بلوری زدی برو توی تنظیمات خاموشش کن

این روش رو امتحان کردم بازم درست نشد فیلم های معمولی رو میاره اما سی دی اورجینال رو ن

این روش رو امتحان کردم بازم درست نشد فیلم های معمولی رو میاره اما سی دی اورجینال رو نه:(

این روش رو امتحان کردم بازم درست نشد فیلم های معمولی رو میاره اما سی دی اورجینال رو نه:(

برای این نمیشناسه که حتما با ریجن دستگاهتون هم ریجن نیست اخه چه اورجینال باشه و چه نباشه هم سی دی و هم دی وی دی همشون ریجن بندی شدن و برای همینم که شما نمی توانید روی دستگاه اجراش کنید:d

سلام دوستان من 1 ماهه میشه ps3 fat 40gb خریدم صدا سشوار اینا هم نمیده بعد یک ساعت هم تازه یکم صدای فنش شنیده میشه دو تا هم پورت usb داره به نظرتون برم بفروشم slim 160gb بگیرم یا یه هارد بندازم روش حالش رو ببرم؟؟؟
چقدر احتمال داره ps3 fat من خراب بشه؟؟؟؟
چقدر کار میکنه برام؟؟؟؟:-/

سلام دوستان من 1 ماهه میشه ps3 fat 40gb خریدم صدا سشوار اینا هم نمیده بعد یک ساعت هم تازه یکم صدای فنش شنیده میشه دو تا هم پورت usb داره به نظرتون برم بفروشم slim 160gb بگیرم یا یه هارد بندازم روش حالش رو ببرم؟؟؟ چقدر احتمال داره ps3 fat من خراب بشه؟؟؟؟ چقدر کار میکنه برام؟؟؟؟:-/
دوست عزیز خوب اسلیم کمی بهتره از نظر سخت افزاری و فک کنم تاحالا کسی گزارش خرابی یا چراغ زرد ازش نداده و لی این مدا فت ها که خودمم یه 40 گیگشو دارم تا دلت بخواد چراغ زرد دادهاگه جات خنکه و خیلی بازی نمیکنی همینو نگه دار

دوست عزیز خوب اسلیم کمی بهتره از نظر سخت افزاری و فک کنم تاحالا کسی گزارش خرابی یا چراغ زرد ازش نداده و لی این مدا فت ها که خودمم یه 40 گیگشو دارم تا دلت بخواد چراغ زرد دادهاگه جات خنکه و خیلی بازی نمیکنی همینو نگه دار
اره جاش خوبه روزی هم 3 ساعت بازیمی کنم با باز شدن دانشگاهها فکر نکنم زیاد بازی کنم پس همین بهتره
مرسی:x

سلام دوستان

ps3 دوستم موقع بالا اومدن لوداش بیش از اندازه طول میکشه - مثلا بازی بخوای نصب کنی یا تو مولتی من کپی کنی بازی رو به هارد ps خیلی خیلی طول میکشه و هی ریپ میزنه کنسول جوری میشه که اصلا نمیشه بازی کپی کرد رو هارد داخلی...
تو بازی هم لودینگ ها طولانی و بیش از حالت عادیه و تو بازی fifa11 بازی هی گیر میکنه ول میکنه ( تو مسابقه)
من خودم دقیقا فیفا رو رو دستگام امتحان کردم و سالم بود
من خودم فکر میکنم مشکل از هاردش باشه و نمیتونه با سرعت عادی کار کنه!
هرکی اگه میتونه کمک کنه دریغ نکنه!!!!

سلام دوستان

ps3 دوستم موقع بالا اومدن لوداش بیش از اندازه طول میکشه - مثلا بازی بخوای نصب کنی یا تو مولتی من کپی کنی بازی رو به هارد ps خیلی خیلی طول میکشه و هی ریپ میزنه کنسول جوری میشه که اصلا نمیشه بازی کپی کرد رو هارد داخلی...
تو بازی هم لودینگ ها طولانی و بیش از حالت عادیه و تو بازی fifa11 بازی هی گیر میکنه ول میکنه ( تو مسابقه)
من خودم دقیقا فیفا رو رو دستگام امتحان کردم و سالم بود
من خودم فکر میکنم مشکل از هاردش باشه و نمیتونه با سرعت عادی کار کنه!
هرکی اگه میتونه کمک کنه دریغ نکنه!!!!
ببینم مگه یه هارد دیگه انداختی روش که میگی نمیتونه با سرعت عادی کار کنه؟!
دوست عزیز واس منم تو فیفا 11 موقع لودش همینطوری شد بعد فهمیدم که اون لحظه دستگام عجیب داغ کرده بود و وقتی خنک شد سریع بازی اومد بالا ولی خوب باز تو بازی گهگاهی تیک میزد!

سوال فنی : :-s
امروز دستگاه رو که روشن کردم دسته همش چشمک میزد صفحه هم تصویر نداشت چراغ دستگاه رنگ همیشگیش بود
فن هم کار میکرد ولی دستگاه خاموش نمیشد هنگ کرده بود انگار :(

دوستان من امروز به یک مشکل عجیب برخورد کردم که چند جا هم زنگ زدم کسی نتونست بگه چی هست:دی

ببینید من دستگاه رو روشن که می کنم تصویر نداره و یک تصویر سیاه هستش. کابل و اینا رو هم چند بار تست کردم اما تصویر نیومد. فن ها کار می کنند و چراغ دستگاه هم سبز هست و دیسک میزارم میخونه و load میشه و چراغ آبی هم روشن میشه. حتی با دسته هم می تونم کنسول رو خاموش کنم چون حفظ هستم که چطوری میشه این کار رو کرد اما تصویر نمیاد. اگه چیزی سوخته باشه قاعدتا باید چراغ زرد بده دیگه درسته؟

الان چیکار کنم؟ فعلا هم شمال هستم و می خوام اگه مشکل کوچکی هست خودم حلش کنم اما اگه جدی باشه که میفرستم تهران تا درستش کنند برام. ممنون میشم اگه کسی بلده راهنمایی بکنه. مرسی

راستی کنسول من هم از اون 80 گیگ ها هست و فقط هاردش رو عوض کردم. همین!

شاید خروجی رو گذاشتی رو av بد وصل کردی به تی وی hdmiدار؟! یکی دو بار از همون حفظ خاموش روشن کن درست میشه تصویر نداری ولی صدای تیک تیک کلیکش مییاد درسته:دی؟! همون باشه یکی دوبار خاموش روشن کن از حفظ نه این که سریع خاموش روشن کنی ها یذره مگس کن بد خودش یه سئوال میپرسه تصویر میده:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or