بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام به دوستان عزیز...

من 2 3 هفتس ps3 fat گرفتم و تا الان بازی میکردمو هیچ مشکلی هم نداشتم. دیشب هم تا آخر شب بازی کردم بعدش هم مثل آدم دیسکو درآوردمو :dدستگاه رو هم مثه آدم خاموش کردم:d الان که پا شدم بازی کنم اصلا دیسک نمیره تو دستگاه دیسکو که میزارم یه صدای تق تقی مثل رگبار میده :d
هیچ دیسکی هم تو دستگاه نیست.

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .....

*** كمك كنيد دوستان من ديروز ps3 رو به led وصل كردم و خروجي تصويرش با كابل hdmi رو به full hd تغيير دادم حالا كه به تلويزيون معمولي با سه فيش زرد سفيد قرمز وصل ميكنم تصوير نميده صدا هم نميده لطفا راهنمايي كنيد

*** كمك كنيد دوستان من ديروز ps3 رو به led وصل كردم و خروجي تصويرش با كابل hdmi رو به full hd تغيير دادم حالا كه به تلويزيون معمولي با سه فيش زرد سفيد قرمز وصل ميكنم تصوير نميده صدا هم نميده لطفا راهنمايي كنيد
وقتی دستگاه رو روشن میکنی دستتو از روی دکمه برندار تا یک بوق بزنه بعد تصویر میاد (دقیق یادم نیست یک بوق بود یا دو تا)

دستگاه رو خاموش کن بعد با دکمه ی پاور روشن که( نه دکمه ی دسته) بعد همینطور که روشن کردی دستت رو از رو دکمه برندار تا صدای بوق بشنوی ( تقریبا 5 تا 10 ثانیه طول میکشه تا بوق بزنه) بعد تصویر میاد!

درود

دوستان الان چند وقته که بعد 1-2 ساعت بازی کنسول فریز میکنه و اتاقم هم خیلی خنک و زیرش هم فن لپ تاپ و به پشت کنسول دست میزنم گرمای خیلی کم و عادی میاد بیرون

وقتی هم فریز میکنه دیگه خاموش نمیشه ! هربار دکمه پاور رو میزنم 3 تا بوق میزنه و اتفاقی نمیفته ! زیاد صبر کردم اما مجبورم کنسول رو از برق بکشم که این خیلی به کنسول صدمه میزنه ! مشکل از کجاست ؟ :-b

سلام دوستان.. ببخشید مشکل رد اسکرین حل نشد؟ من دستگام فت هست نزدیکه 2 ماهه بعد از جیل کردن نسخه بدون دانگل رد اسکرین شد.. آیا ممکنه درست شه یا باید به فکر اسلیم باشم؟ آیا اسلیم هم ممکنه رد اسکرین بشه؟

سلام .
خسته نباشید .
من یه مشکل خیلی حاد با PS3م دارم .. تو رو قرآن کمکم کنید .
من slim250GB دارم.. وقتی که کانکشنش به اینترنت برقراره (در حالتی که PS3 تنظیم روی PPPOE هست ؛ چونکه میخوام "nat-type 1" بگیرم و همچنین اصلا نمیخوام مودم رو PPPoE کنم ) ،، turn off نمیشه کرد . یعنی وقتی از طریق گزینه های منوش "turn off console" میزنم ، تصویر محیط XBM میره ولی چراغ پاورش روشن و خاموش میشه ، فن ها کار میکنند و هیـــــــــچ اتفاقی بیشتر از این نمیافته تا اینکه خودم ۱۰-۲۰ ثانیه دکمه ی پاور کنسول رو نگه دارم و بتونم خاموشش کنم .
در مواردی هم که میخوام توی تنظیمات network کار خاصی کنم که منجر به یک لحظه disconnect شدن اینترنتش بشه،، سیستم XBM هنگ میکنه (مثل یه درجه کمتر از فریز) .
در ضمن ، قبل از آپدیت به ۳.۷۰ هم همینجوری بود ، ولی آپدیت هم (که با خود کنسول هم انجامش دادم) این مشکل رو حل نکرد .
اگه به نظر خودم باشه ، میگم حتما با اکانتینگ ISP که ازش اشتراک دارم ، مشکل داره . ولی مگه میشه همچین موردی ؟ ( آخه وقتی خود مودم PPPOE باشه ، یا از shareکردن لپ تاپم و یا کامپیوترم به PS3 اینترنت بدم ، همچین مشکلی پیش نمیاد )
پس یا باید یکی از شما دوستان که به کلیه ی مشکلات PS3 وارد و مجرب هستن جوابمو بدن ،،، یا یکی که در مورد network و internet و سیستم های اکانتینگ isp ، خیلی تخصص دارن ..... و یا یکی که تافل یا آیلز داره و میتونه این متن رو به انگلیسی برای sony-PlayStation بفرسته .
تو رو قرآن کمکم کنید .
کنسولم اینجوری خیلی داره اذیت میشه .
20.gif

همون چراغ پاور ! مثکه فقط فت اینجوری میشه !
اها ممنون پس اصلا امکان نداره برای slim مشکل پیش بیاد ؟اگع کلا مشکلاتی از این قبیل براش پیش میاد بگین و چطور میشه فهمید اینو داره (برای خرید کونسول کار کرده میگم)ممنون

سلام .
خسته نباشید .
من یه مشکل خیلی حاد با PS3م دارم .. تو رو قرآن کمکم کنید .
من slim250GB دارم.. وقتی که کانکشنش به اینترنت برقراره (در حالتی که PS3 تنظیم روی PPPOE هست ؛ چونکه میخوام "nat-type 1" بگیرم و همچنین اصلا نمیخوام مودم رو PPPoE کنم ) ،، turn off نمیشه کرد . یعنی وقتی از طریق گزینه های منوش "turn off console" میزنم ، تصویر محیط XBM میره ولی چراغ پاورش روشن و خاموش میشه ، فن ها کار میکنند و هیـــــــــچ اتفاقی بیشتر از این نمیافته تا اینکه خودم ۱۰-۲۰ ثانیه دکمه ی پاور کنسول رو نگه دارم و بتونم خاموشش کنم .
در مواردی هم که میخوام توی تنظیمات network کار خاصی کنم که منجر به یک لحظه disconnect شدن اینترنتش بشه،، سیستم XBM هنگ میکنه (مثل یه درجه کمتر از فریز) .
در ضمن ، قبل از آپدیت به ۳.۷۰ هم همینجوری بود ، ولی آپدیت هم (که با خود کنسول هم انجامش دادم) این مشکل رو حل نکرد .
اگه به نظر خودم باشه ، میگم حتما با اکانتینگ ISP که ازش اشتراک دارم ، مشکل داره . ولی مگه میشه همچین موردی ؟ ( آخه وقتی خود مودم PPPOE باشه ، یا از shareکردن لپ تاپم و یا کامپیوترم به PS3 اینترنت بدم ، همچین مشکلی پیش نمیاد )
پس یا باید یکی از شما دوستان که به کلیه ی مشکلات PS3 وارد و مجرب هستن جوابمو بدن ،،، یا یکی که در مورد network و internet و سیستم های اکانتینگ isp ، خیلی تخصص دارن ..... و یا یکی که تافل یا آیلز داره و میتونه این متن رو به انگلیسی برای sony-PlayStation بفرسته .
تو رو قرآن کمکم کنید .
کنسولم اینجوری خیلی داره اذیت میشه .
20.gif

کسی نیست بخواد و بتونه به من هم کمکی کنه ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or