برترین گرافیک کنسولی

بهترین گرافیک کنسولی

• metal gear solid 4

رای‌ها: 54 40.6%
  • uncharted

رای‌ها: 8 6.0%
  • assassins creed

رای‌ها: 7 5.3%
  • call of duty 4

رای‌ها: 11 8.3%
  • mass effect

رای‌ها: 3 2.3%
  • gears of war

رای‌ها: 50 37.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    133
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
جونه من این بحثای کارشناسانتونو ول کنید به این عکس نیگا کنید:
osbm3d.jpg

6dsoix.jpg

vr4o0m.png

به طراحیه خون دقت کنید
اگه بازم بگید گرافیک بازیه کنسولیی از kz2 بهتره واقعا به عقلتون شک میکنم
تازه عکس که ثابته اگه ببینید با یه باد تمام جزییات(پارچه کاغذای زمین...)حرکت میکنن که دیوانه میشید.
بجای تعصب سعی کنید از گیم لذت ببرید نه که بگید این خوبه اون بده:cheesygri
در ضمن آف تاپیک هم نبود که عکسای بهترین گرافیک کنسولیه:)

اولا لطفا احترام خودتونو حفظ کنید اینو دوستانه میگم
به عقلتون شک میکنم یعنی چی :mad:
یعنی این عکسا یه نظر شما خیلی خارق العادن ؟ عکسایی که من گذاشتم که چندتاشون
بهتر هم بودن ...
یعنی حرکت کردن جزئیات با باد خیلی چیز جدید و عجیبیه ؟ :confused:
مگه همین haze نبود :laughing: همه قبل از اومدنش به به و چه چه میزدن و لقب
و ... بهش میدادن اما وقتی اومد چی شد ؟ :laughing:
لطفا تا وقتی KZ 2 نیومده ازش چیزی نگید

بهتره بحث بین بازیایی باشه که اومده وگرنه طرفدارای 360 میگن gow 3
خوب این بازی نسخه بتاش خیلی وقت اومده و خیلیا بازیش کردن;)
چندتا شاتی هم که جدیدا برا کیلزون از مولتی پلیرش اومده و گرافیک کمتری نسبت به single داره بازم از تمام گرافیکای کنسولی سرتره;)
به عقلتون شک میکنم یعنی چی
منظوره بدی نداشتم به دل نگیر;)
یعنی این عکسا یه نظر شما خیلی خارق العادن
آره همه دنیا اینو میگن
مگه همین haze نبود همه قبل از اومدنش به به و چه چه میزدن و لقب
و ... بهش میدادن اما وقتی اومد چی شد ؟
مسلما haze اینقدر سرش خرج نمیشد!!!
و این کسایی که رو این نسخه کار میکنن قبلا امتحانشونو پس دادن تو کیلزون psp!
در ضمن این چه منطقیه که چون haze خوب نبوده کیلزونم خوب نیست؟ حتی شرکت سازندشونم یکی نیست والا:laughing:
لطفا تا وقتی KZ 2 نیومده ازش چیزی نگید
ای بابا ما میگیم نره تو میگی بدوش!
بازی نسخه بتاش اومدههههههههههههههههههههههههههه

آخرین ویرایش:
واقعا تاسف میخورم وقتی یکی حتی نمیدونه Killzone 2 یا هر بازی دیگه ای اصلا چی هست و دربارش نظر هم میده و جالب اینجاست که با بازی های دیگه هم مقایسش میکنه
عکسهای بازی Resistance 2 و شاتهای تریلر سال 2006 همه رو قاطی کرده گذاشته lol

من تو جست و جوی تصویری گوگل سرچ کردم و سعی کردم بهتریناشون رو انتخاب کنم
اون دومی رو هم که مال رسیستانس هست رو اشتباهی گذاشتم :-" شما به بزرگواری خودت
ببخش

اون عکسایی که من گذاشتم جدیدترینا و آخرین عکسای کیلزون هست;)
حتی اونطوری که شنیدم تونستن این حجم گرافیکیه وحشتناک رو تو بیشتر از 30 فریم اجرا کنن:eek::eek:

من تو جست و جوی تصویری گوگل سرچ کردم و سعی کردم بهتریناشون رو انتخاب کنم
اون دومی رو هم که مال رسیستانس هست رو اشتباهی گذاشتم :-" شما به بزرگواری خودت
ببخش
من فکر میکنم شما هنوز چیزی از Killzone 2 ندیدی
عزیز من شما لازم نیست بری تو گوگل سرچ کن
برو تو سایتهای گیم خارجی عکسهای کیلزون 2 اونجا پره خوب ببین همشون رو همینطور تریلرهاشو بعد بیا نظرتو بگو
ضمنا این بازی یکی از پرخرج ترین بازیهاست و سازنده های خوبی هم داره و همینوطور از نظر گرافیکی یکی از بهترین بازیهای این نسل هست و بازیی هایی مثل Geow2 و MGS4 از نظر تکنیکی خیلی پایین تر از این بازی هستند
در حال حاضر در خارج بعضی ها این شانس رو داشتن تا بتونن نسخه بتا رو بازی کنند پس اگر چیز خارق العاده ای نبود همه صداشون درمیومد...
انتظارات از Killzone 2 بسیار بالاست که خوشبختانه این بازی تونسته در حد چیزی که همه انتظارشو دارن باشه ...

متاسفانه وقتي ادم اين نظر سنجي رو ميبيني و بعد پست ها رو ميخونه به نكته جالبي پي ميبره :

MGS4 = PS3 پس فن هاي PS3 تنها به اين بازي راي ميدن.

Gears Of War = X360 پس فن هاي X360 تنها به اين بازي راي ميدن.

خيلي سادس وقتي بين اين همه بازي مياين G.O.W , MGS رو مد نظر ميگيريد و درباره اش شروع به بحث كردن مي كنيد معلوم كه بحث بيشتر ...

Assassin's Creed يكي از بهترين گرافيك هاي اين نسل داشت نه به خاطر اين كه جلوه خون فلان داشته يا از اين حرفا چون ايجاد تعامل يبن الطير ، مردم و درب و ديوار يكي از نكات ريز و مهمي است. الان بازي هايي كه قرار شخصيتشون از يك بلندي به پايين بپره هزار تا باگ توش گير مياد و هزار تا مشكل داره ولي توي AC واقعا ...

و نكته مهمتر خيلي از بازي هاي اين روزگار مشكل قرار دادن حجم زياد افراد رو دارند كه باز توي AC ديديم وجود حجم زياد از افراد در يك محيط كه به 10 تا 20 نفر ميرسيد و مهمتر از همه لود كامل شهر كه مثل GTA IV نصفه نصفه شهر رو لود نميكنه و به صورت كامل شهر لود شده.

اگر در GTA IV بريد بالاي يك ساختمان با هليكوپتر قسمت هاي دور شهر نميبينيد ولي در AC به راحتي مي تونيد همه شهر رو زير نظر داشته باشيد از يك بلندي.

در كنار همه اين ها هرچند FarCry 2 نتونست خيلي از خواسته ها رو بر آورده كنه ولي به نظرم يكي از بهترين گرافيك هاي FPS بين كنسول ها رو داره.

Gears Of War 2 هم گرافيك عالي داره ولي شديدا از افكت هاي فريب دهنده و شيريني تو بازي استفاده كردن و زياد هم به ريز كاري ها پرداخت نكردن مثلا وقتي شخصيت داره از يك سربالايي بالا ميره باهاش نصفش روي هوا ميمونه و يا سايه زني در اكثر مواقع موقع تغيير منبع نور دچار مشكل ميشه با اين كه سايه زني بازي كاملا پويا هست.

من فکر میکنم شما هنوز چیزی از Killzone 2 ندیدی
عزیز من شما لازم نیست بری تو گوگل سرچ کن
برو تو سایتهای گیم خارجی عکسهای کیلزون 2 اونجا پره خوب ببین همشون رو همینطور تریلرهاشو بعد بیا نظرتو بگو
ضمنا این بازی یکی از پرخرج ترین بازیهاست و سازنده های خوبی هم داره و همینوطور از نظر گرافیکی یکی از بهترین بازیهای این نسل هست و بازیی هایی مثل Geow2 و MGS4 از نظر تکنیکی خیلی پایین تر از این بازی هستند
در حال حاضر در خارج بعضی ها این شانس رو داشتن تا بتونن نسخه بتا رو بازی کنند پس اگر چیز خارق العاده ای نبود همه صداشون درمیومد...
انتظارات از Killzone 2 بسیار بالاست که خوشبختانه این بازی تونسته در حد چیزی که همه انتظارشو دارن باشه ...
کاملا موافقم:love:
اما در مورد شما دوست عزیز desprado که میگی تاحالا هیچ شاتی از KZ2 رو دیدی یا نه عرض کنم سوای اون شاتهایی که به نظر شما خیلی جدید هستن که نیستن من نزدیک به 1 گیگ تریلر HD از این بازی دارم در ضمن بازیه GEOW 2 رو بازی میکنم که با مقایسه ی اون با این تریلرها به این نتیجه ی رسیدم و مطمئن باش که GEOW 2 نمیتونه رقیب سرسختی از لحاظ گرافیک برای KILLZONE باشه;)

آقا ما یه مدت نشستیم MGS4 بازی کردیم وقتی که بازی تموم شد .دیگه گرافیک هیچ بازی ای منو ارضا نمی کرد :confused:هر بازی ای که مثل Gears of war ,Mass Effect ,Bourn, NG2 ,Assassin ,Ressistance برای بازی میگذاشتم گرافیکشون به چشمم مثل PS2 بود:sick:, ولی بعد از یه مدت دوری از MGS4 به دید اولیه نسب به بازیهای قبل برگشتم:smile:, الانم Gears Of war 2 بازی میکنم ولی جرات نمیکنم طرف MGS4 برم.:surrender

کاملا موافقم:love:
اما در مورد شما دوست عزیز desprado که میگی تاحالا هیچ شاتی از KZ2 رو دیدی یا نه عرض کنم سوای اون شاتهایی که به نظر شما خیلی جدید هستن که نیستن من نزدیک به 1 گیگ تریلر HD از این بازی دارم در ضمن بازیه GEOW 2 رو بازی میکنم که با مقایسه ی اون با این تریلرها به این نتیجه ی رسیدم و مطمئن باش که GEOW 2 نمیتونه رقیب سرسختی از لحاظ گرافیک برای KILLZONE باشه;)

خوب اگه شما که اینقدر تریلر از KZ 2 داری و gow2 رو هم بازی میکنی و این نظر رو داری
شایدم حق با شما باشه :cheesygri
پس وایمیسیم تا alan wake بیاد :cheesygri Remedy گفته این بازی از کرایسیس هم بالا تر خواهد
بود :-" (دیگه KZ 2 از کرایسیس که بالا تر نیست :laughing:)

(دیگه KZ 2 از کرایسیس که بالا تر نیست )
مسلما پایینتر هم نیست(هر چندبحث بحثه کنسولیه نه pc قضیه pc فرق داره و رو اون محدودیتی که کنسولا دارن نیست)

ببینید اگه توی این نظر سنجی هم kz2.geow2 بود من مصلما به kz2 رای میدادم چون که گیرز حتی نصف خرج kz2 رو هم نداشته!
kz2 از یک موتور اختصاصی که بر اساس قدرت های پلی3 برنامه نویسی شده استفاده میکنه در حالی که موتور گرز یک موتور مولتی هستش و بر اساس بقیه پلتفورمها هم برنامه نویسی شده این دو تا اصلا با هم قابل مقایسه نیستن!
------------------------
صاحب تاپیک کیه؟!!:biggrin1:
بابا برو یه نظر سنجی جدید راه بنداز این همه بازی اومده dead space-far cry2-geow2....!:biggrin1:
Gears Of War 2 هم گرافيك عالي داره ولي شديدا از افكت هاي فريب دهنده و شيريني تو بازي استفاده كردن و زياد هم به ريز كاري ها پرداخت نكردن مثلا وقتي شخصيت داره از يك سربالايي بالا ميره باهاش نصفش روي هوا ميمون
میتونم بپرسم کجای این بازی از افکت های شیرین استفاده شده؟
اگه منظورت جمعیت هستش که وقتی شما به اخر بازی برسی وقتی سوار برومارک هستی همون تعداد جمعیتی که توش قولشو داده بودن توش هست و جلوت وایستادن و دارن باهات مبارزه میکنن!(پس نگین عکسه چون عکس عکس العملی نشون نمیده!)
در مورد قسمت دوم هم به نظر شما وقتی مارکوس پاش روی هوا هست جزو گرافیک و موتور گرافیکی بازی حساب میشه؟

میتونم بپرسم کجای این بازی از افکت های شیرین استفاده شده؟
اگه منظورت جمعیت هستش که وقتی شما به اخر بازی برسی وقتی سوار برومارک هستی همون تعداد جمعیتی که توش قولشو داده بودن توش هست و جلوت وایستادن و دارن باهات مبارزه میکنن!(پس نگین عکسه چون عکس عکس العملی نشون نمیده!)
در مورد قسمت دوم هم به نظر شما وقتی مارکوس پاش روی هوا هست جزو گرافیک و موتور گرافیکی بازی حساب میشه؟
رامین جان دیگه هر چقدر هم که طرفدار یک بازی باشی باید اشکالات و نقص هاش رو هم بپذیری

رامین جان دیگه هر چقدر هم که طرفدار یک بازی باشی باید اشکالات و نقص هاش رو هم بپذیری
من تمام اشکالات این بازیو میپذیرم ولی دوست ندارم کسی نکات منفی این بازیو بزرگتر از نکات مثبت جلوه بده!
توی بازی به بزرگی gta4 هم ایرادهایی وجود داشت که دهنت باز میموند!
یا مثلا mgs4 من با خوندن نقدها و صحبت دوستان در تاپیک متوجه شدم این بازی هم ایرادهای فراوانی داره حالا این دلیل نمیشه که بیایم بگیم چون ایراد داره نکات مثبتش به درد نمیخوره!;)

من تمام اشکالات این بازیو میپذیرم ولی دوست ندارم کسی نکات منفی این بازیو بزرگتر از نکات مثبت جلوه بده!
توی بازی به بزرگی gta4 هم ایرادهایی وجود داشت که دهنت باز میموند!
یا مثلا mgs4 من با خوندن نقدها و صحبت دوستان در تاپیک متوجه شدم این بازی هم ایرادهای فراوانی داره حالا این دلیل نمیشه که بیایم بگیم چون ایراد داره نکات مثبتش به درد نمیخوره!;)
ای بابا شما که بازی نکردی{mgs4} حق نداری بیای از روی نظر دیگران از بازی بد بگی.واقعا تا فرصت گیر میارید میرید سراغ mgs4.شما یه بار بازی کن تا بهت بگم بازی یعنی چی

ای بابا شما که بازی نکردی{mgs4} حق نداری بیای از روی نظر دیگران از بازی بد بگی.واقعا تا فرصت گیر میارید میرید سراغ mgs4.شما یه بار بازی کن تا بهت بگم بازی یعنی چی
در جواب شما::lol::lol::lol:lol
شما که درکشو نداری نقل قول نکن!
امید بیا توضیح بده منظورمو.
-----------------
من هر چه قدر در پستم مینگرم توهینی به هیچ بازی نمیبینم!
این قدر شعورشو دارم که به علایق دیگران احترام بذارم و به خودم اجازه ندم که حرف بی جایی بزنم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or