برترین گرافیک کنسولی

بهترین گرافیک کنسولی

• metal gear solid 4

رای‌ها: 54 40.6%
  • uncharted

رای‌ها: 8 6.0%
  • assassins creed

رای‌ها: 7 5.3%
  • call of duty 4

رای‌ها: 11 8.3%
  • mass effect

رای‌ها: 3 2.3%
  • gears of war

رای‌ها: 50 37.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    133
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نظر من اصلا مقايسه گرافيكي اين بازيها اشتباست!
مثلا Geow سال2006 اومدهانتظار داريد گرافيكش به پاي mgs برسه كه هنوز 6 ماه از ريليزش نگذشته!
بايد توي نظر سنجي مثلا فقط بازيهاي سال2006يا2007 و يا 2008 رو ميذاشتي كه در حق هيچ كدوم ظلمي نشه!
يعني3تا تاپيك ايجاد كن واوجا بازيها رو بر حسب تاريخ عرضشون بذار!
عزیزم تمام این بازیها گرافیک بالایی دارن و نباید به ساله ساختشون خیلی توجه کرد.
همین gow هنوز که هنوزه کمتر بازیی گرافیکش به پای این بازی میرسه در حالی که ماله 2ساله پیش هست.اتفاقا این نظرسنجی لازم بود چون مثلا بین gow ,metal4 من به شخصه گرافیک gears رو واقعی تر میدونم ولی metal گرافیک سینمایی تری داره و دوستان باید بین بازیهایی که انتخاب براشون سخته یک انتخاب داشته باشن تا سلیقه ی دوستان مشخص بشه.
انجين سال 2006 با انجين سال2008 كيلومترها فاصله داره!
هر جور كه ميخواي!

آخرین ویرایش:
به نظر من اصلا مقايسه گرافيكي اين بازيها اشتباست!
مثلا Geow سال2006 اومدهانتظار داريد گرافيكش به پاي mgs برسه كه هنوز 6 ماه از ريليزش نگذشته!
بايد توي نظر سنجي مثلا فقط بازيهاي سال2006يا2007 و يا 2008 رو ميذاشتي كه در حق هيچ كدوم ظلمي نشه!
يعني3تا تاپيك ايجاد كن واوجا بازيها رو بر حسب تاريخ عرضشون بذار!
عزیزم تمام این بازیها گرافیک بالایی دارن و نباید به ساله ساختشون خیلی توجه کرد.
همین gow هنوز که هنوزه کمتر بازیی گرافیکش به پای این بازی میرسه در حالی که ماله 2ساله پیش هست.اتفاقا این نظرسنجی لازم بود چون مثلا بین gow ,metal4 من به شخصه گرافیک gears رو واقعی تر میدونم ولی metal گرافیک سینمایی تری داره و دوستان باید بین بازیهایی که انتخاب براشون سخته یک انتخاب داشته باشن تا سلیقه ی دوستان مشخص بشه.

گرافيك assassins creed با كيفيت HD خيلي عاليه Gears of war هم بي نظيره mgs4 هم خيلي عاليه ولي
geow واقعي تر و دلچسب تره تازه geow با قدرت گرافيكي 2 سال پيش ساخته ولي هنوز كم بازي هايي پيدا ميشه كه رو دستش زده باشه

خیلی مسخرست:)
کیلزون2 تو این مقایسه نیست چرا؟
اگرم بگیم چون عرضه نشده که بتاش اومده و بی شک اگه تو این نظر سنجی نباشه نظرسنجیتون کاملا بی اصل و اساس هست:cheesygri

احتمالا واقعی ترین بازی تو این نسل به نظر من GranTurismo5 باشه.
بعد کیلزون اما قافل از اینکه سازندگان God Of War3 گفته اند گرافیک بازیمون با فیلم بیوولف برابری میکنه...

خیلی مسخرست:)
کیلزون2 تو این مقایسه نیست چرا؟
اگرم بگیم چون عرضه نشده که بتاش اومده و بی شک اگه تو این نظر سنجی نباشه نظرسنجیتون کاملا بی اصل و اساس هست:cheesygri
تا بازیی نسخه نهاییش نیاد نمیشه در موردش اظهار نظر کرد.

خلاصه من دیگه گفتم تا کیلزون2 نباشه این نظرسنجی هیچگونه ارزشی ندارد و کاملا بی پایه و اساس است:cheesygri
بابا خیلی باحالی:biggrin1:هرچی ما میگیم شما حرف خودتو میزنی:mad:عزیزم بازیی که هنوز نیومده بر چه اساسی تو نظرسنجی بزاریم؟:confused:انقدر عجله نکن تا بیاد اونوقت یه نظرسنجیه پرهیجان میزاریم:biggrin1:geow هم میاد دیگه:biggrin1:عجله نکن عزیزم:laughing:

احتمالا واقعی ترین بازی تو این نسل به نظر من GranTurismo5 باشه.
بعد کیلزون اما قافل از اینکه سازندگان God Of War3 گفته اند گرافیک بازیمون با فیلم بیوولف برابری میکنه...
گران تورسيمو رو كه نگو:eek: پسر داييم مي گفت اين فيلمه يا بازي:eek:

این که دیگه تاپیک زدن نداشت معلومه دیگه بهترین گرافیک کنسولی صد در صد روی پی اس3 هستش:)بقیه کنسولها هم...:biggrin1:
پ.ن.خدا پدر و مادر کسی که میاد تاپیکهای قشنگ این بخشو قفل می کنه بیامرزه:biggrin1:

تا الان که KillZone 2 بهتر از همه بوده. سال به سال پیشرفت می کنن و مقایسه ی بازی های جدید و قدیمی کار اشتباهیه.

این که دیگه تاپیک زدن نداشت معلومه دیگه بهترین گرافیک کنسولی صد در صد روی پی اس3 هستش:)بقیه کنسولها هم...:biggrin1:
پ.ن.خدا پدر و مادر کسی که میاد تاپیکهای قشنگ این بخشو قفل می کنه بیامرزه:biggrin1:
من PS3 دارم انقدر فن بازي در نياوردم:laughing: چرا تاپك زدنو داشت چون خدايش هر چي از گرافش بگيم كم گفتيم!!!!:eek::biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or