برترین گرافیک کنسولی

بهترین گرافیک کنسولی

• metal gear solid 4

رای‌ها: 54 40.6%
  • uncharted

رای‌ها: 8 6.0%
  • assassins creed

رای‌ها: 7 5.3%
  • call of duty 4

رای‌ها: 11 8.3%
  • mass effect

رای‌ها: 3 2.3%
  • gears of war

رای‌ها: 50 37.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    133
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من تمام اشکالات این بازیو میپذیرم ولی دوست ندارم کسی نکات منفی این بازیو بزرگتر از نکات مثبت جلوه بده!
توی بازی به بزرگی gta4 هم ایرادهایی وجود داشت که دهنت باز میموند!
در رابطه با قسمت اول کاملا موافقم اما در رابطه با GTA نمیشه این حرف رو زد چون یک بازی Open World هست.

اگه منظورت جمعیت هستش که وقتی شما به اخر بازی برسی وقتی سوار برومارک هستی همون تعداد جمعیتی که توش قولشو داده بودن توش هست و جلوت وایستادن و دارن باهات مبارزه میکنن!(پس نگین عکسه چون عکس عکس العملی نشون نمیده!
من کاری به بحثتون ندارم خودمم قاطی نمیکنم اما خداییش دیگه تعداد زیاد به گرافیک زیاد ربط پیدا نمیکنه! بیشتر باعث مصرف بیشتر رم و cpu میشه!
میگی چرا چون اون یکیا که تکسچرای متفاوتی ندارن که! همه تکسچرا یکیه فقط تعداد که میره بالا باید تو رم ذخیره بشن!
مثلا اگه یکی از لوکاستها 10 مگ بگیره 20 تا لوکاست 200 مگ میگیره;)
هر چند اون صحنه هایی که میگیو منم دیدم و از تکسچرای بسیار ضعیفتری نسبت به بقیه لوکاستها برخوردارن و بعد مردن هم غیب میشن که رم کم نیاره;)
و تو عکس العملاشونم از هوش مصنوعی استفاده نمیشه! همینطوری مثله یه ویدئو راهیو که سازنده بازی گفته حرکت میکنن!
این بار با همونبرومارکه وایسا ببین که عینه خنگا بازم فرار میکنن!

ای بابا شما که بازی نکردی{mgs4} حق نداری بیای از روی نظر دیگران از بازی بد بگی.واقعا تا فرصت گیر میارید میرید سراغ mgs4.شما یه بار بازی کن تا بهت بگم بازی یعنی چی
دوست عزیز منظور اون دوستمون رامین این نبود که MGS4 بازی بدیه
میگه که نواقص رو فقط نگید و نکات مثبت رو هم بگید

البته کسی از Geow2 توقع نداشت که بهترین هوش مصنوعی و بهترین گرافیک رو داشته باشه ولی با بزرگنمایی های زیادی که روی Geow2 شد توسط بعضی ها و دروغ های خود سازندگانش باعث شد که همه رو به اشتباه بندازه مثالش هم همون صحنه ای که حدود 30 تا 40 لوکاست در حال حرکت بودند که در اون صحنه اصلا هوش مصنوعی وجود نداشت و لوکاستها یک راه از پیش تعیین شده رو طی میکردند .

در مورد MGS4 قبلش چنان بزرگنمایی و دروغی گفته نشده بود و انصافا هم از هر نظر بازی کاملی بود و راحت میشد لقب شاهکار رو بهش داشت و سازنده باتجربه و نابغه ای مثل کوجیما پشتش بود .

دوست عزیز منظور اون دوستمون رامین این نبود که MGS4 بازی بدیه
میگه که نواقص رو فقط نگید و نکات مثبت رو هم بگید

البته کسی از Geow2 توقع نداشت که بهترین هوش مصنوعی و بهترین گرافیک رو داشته باشه ولی با بزرگنمایی های زیادی که روی Geow2 شد توسط بعضی ها و دروغ های خود سازندگانش باعث شد که همه رو به اشتباه بندازه مثالش هم همون صحنه ای که حدود 30 تا 40 لوکاست در حال حرکت بودند که در اون صحنه اصلا هوش مصنوعی وجود نداشت و لوکاستها یک راه از پیش تعیین شده رو طی میکردند .

در مورد MGS4 قبلش چنان بزرگنمایی و دروغی گفته نشده بود و انصافا هم از هر نظر بازی کاملی بود و راحت میشد لقب شاهکار رو بهش داشت و سازنده باتجربه و نابغه ای مثل کوجیما پشتش بود .
امیییییییییییییییییییییید!
بابا میدونی من اعصاب ندارم!
کی سازنده ها دروغ گفتن؟
حالا خوبه این همه تریلر از بازی دادن بیرون!:smile:
توی هیچ کنسول خانگی امکان نداره که اون همه جمعیت رو یک جا جمع کنن چون اصلا کنسولی نیستش که بکشه و این ربطی به سازنده ها نداره!!
در بازی صحنه های بالای 15 تا لوکاست هم وجود داشت پس نگو که دروغ گفتن!

امیییییییییییییییییییییید!
بابا میدونی من اعصاب ندارم!
کی سازنده ها دروغ گفتن؟
حالا خوبه این همه تریلر از بازی دادن بیرون!:smile:
توی هیچ کنسول خانگی امکان نداره که اون همه جمعیت رو یک جا جمع کنن چون اصلا کنسولی نیستش که بکشه و این ربطی به سازنده ها نداره!!
در بازی صحنه های بالای 15 تا لوکاست هم وجود داشت پس نگو که دروغ گفتن!
:biggrin1::biggrin1:
نه من منظورم اون صحنه ای بود که 40 تا لوکاست در حال راه رفتن بودن و یک مسیر از قبل طراحی شده رو میرفتند هستش
آخه روی این صحنه خیلی مانور میدادن و دروغ میگفتن که الان گندش دراومد(البته همون موقع هم همه میدونستند که اینطور نیست) و کاملا به سازنده ها ربط داره این موضوع :smile:
رامین جان این مسئله یک واقعیته انکارش نکن ...

من دیگه نمیدونم چی بگم!:biggrin1:
تو برو بازیو بخر و بازی کن و بعد نظرتو بگو!:biggrin1:
راستی گند چی در اومد!:biggrin1:
چشم:biggrin1:
گند همین لوکاستها دیگه ! :biggrin1:

آخرین ویرایش:
:biggrin1::biggrin1:
نه من منظورم اون صحنه ای بود که 40 تا لوکاست در حال راه رفتن بودن و یک مسیر از قبل طراحی شده رو میرفتند هستش
آخه روی این صحنه خیلی مانور میدادن و دروغ میگفتن که الان گندش دراومد(البته همون موقع هم همه میدونستند که اینطور نیست) و کاملا به سازنده ها ربط داره این موضوع :smile:
رامین جان این مسئله یک واقعیته انکارش نکن ...
من دیگه نمیدونم چی بگم!:biggrin1:
تو برو بازیو بخر و بازی کن و بعد نظرتو بگو!:biggrin1:
راستی گند چی در اومد!:biggrin1:

من نمیدونم چرا اسمی از محصول بزرگ مرد بازی نیست
منظورم rage بود

از نظر وسعت و گرافیک که اصلا قابل مقایسه با gow v ac v mgs v cod نیست

اگه rage بود من به اون رای میدادم
البته اگه منظورتان بازی های موجود در بازار گیم هست اون یه بحث دیگست

ولی ازبین بازی هایی که قرار بیاد من حتمن rage v doom 4 و بعد هم alan wake و بعدش هم sc 5 رو انتخاب ی کردم

من نمیدونم چرا اسمی از محصول بزرگ مرد بازی نیست
منظورم rage بود

از نظر وسعت و گرافیک که اصلا قابل مقایسه با gow v ac v mgs v cod نیست

اگه rage بود من به اون رای میدادم
البته اگه منظورتان بازی های موجود در بازار گیم هست اون یه بحث دیگست

ولی ازبین بازی هایی که قرار بیاد من حتمن rage v doom 4 و بعد هم alan wake و بعدش هم sc 5 رو انتخاب ی کردم
شما که از زمان جلوتری:biggrin1:یه کم به حال فکر کن:biggrin1:

برنامه نویسی Gears of war2 ضعیفه , همش دو نوع حالت از پیش ساخته شده برای اره کردن
وجود داره وقتی دو نفری دشمنو بخواهید اره کنید اگر یکی از شما زودتر اقدام کنه نفر بعدی هوا رو اره میکنه در صورتی که خون از اره می پاشه

وجود داره وقتی دو نفری دشمنو بخواهید اره کنید اگر یکی از شما زودتر اقدام کنه نفر بعدی هوا رو اره میکنه در صورتی که خون از اره می پاشه
این باگی هست که معلوم نیست تو نسخه فاینل هم بمونه!
زیادم به برنماه نویسیه خوب ربطی پیدا نمیکنه!
هر بازی مشکلات خودشو داره اینقدر متعصب قضاوت نکنید!
حالا مشکل شما راجب گرافیک این بازی فقط ارشه که به قول خودتون گرافیک نیست برنامه نویسیه

يعني فقط 360 مي كشه؟؟!!!:laughing:

برنامه نویسی Gears of war2 ضعیفه , همش دو نوع حالت از پیش ساخته شده برای اره کردن
:cheesygri الان gow2
گرافيكش خوبه نه واقعا چيزي واسه گفتن داره؟؟؟دقت كنيد من منظورم ONLY GRAPHIC نه گيم پليو.....

يعني فقط 360 مي كشه؟؟!!!:laughing:
اصلا مثل اینکه کلا مشکل ...(!)
پست منو خوب بخون این اصلا چه ربطی به360 داره:
توی هیچنسول خانگی امکان نداره که اون همه جمعیت رو یک جا جمع کنن چون اصلا کنسولی نیستش که بکشه و این ربطی به سازنده ها نداره!!
درکت کشید اینو الان؟
الان gow2
گرافيكش خوبه نه واقعا چيزي واسه گفتن داره؟؟؟دقت كنيد من منظورم ONLY GRAPHIC نه گيم پليو.....
نه اصلا هیچی برای گفتن نداره شما خودشو اصلا ناراحت نکن!:sick:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or