Sony-TJ
کاربر سایت
من کاری به بحثتون ندارم خودمم قاطی نمیکنم اما خداییش دیگه تعداد زیاد به گرافیک زیاد ربط پیدا نمیکنه! بیشتر باعث مصرف بیشتر رم و cpu میشه!اگه منظورت جمعیت هستش که وقتی شما به اخر بازی برسی وقتی سوار برومارک هستی همون تعداد جمعیتی که توش قولشو داده بودن توش هست و جلوت وایستادن و دارن باهات مبارزه میکنن!(پس نگین عکسه چون عکس عکس العملی نشون نمیده!
دوست عزیز منظور اون دوستمون رامین این نبود که MGS4 بازی بدیهای بابا شما که بازی نکردی{mgs4} حق نداری بیای از روی نظر دیگران از بازی بد بگی.واقعا تا فرصت گیر میارید میرید سراغ mgs4.شما یه بار بازی کن تا بهت بگم بازی یعنی چی
امیییییییییییییییییییییید!دوست عزیز منظور اون دوستمون رامین این نبود که MGS4 بازی بدیه
میگه که نواقص رو فقط نگید و نکات مثبت رو هم بگید
البته کسی از Geow2 توقع نداشت که بهترین هوش مصنوعی و بهترین گرافیک رو داشته باشه ولی با بزرگنمایی های زیادی که روی Geow2 شد توسط بعضی ها و دروغ های خود سازندگانش باعث شد که همه رو به اشتباه بندازه مثالش هم همون صحنه ای که حدود 30 تا 40 لوکاست در حال حرکت بودند که در اون صحنه اصلا هوش مصنوعی وجود نداشت و لوکاستها یک راه از پیش تعیین شده رو طی میکردند .
در مورد MGS4 قبلش چنان بزرگنمایی و دروغی گفته نشده بود و انصافا هم از هر نظر بازی کاملی بود و راحت میشد لقب شاهکار رو بهش داشت و سازنده باتجربه و نابغه ای مثل کوجیما پشتش بود .
:biggrin1::biggrin1:امیییییییییییییییییییییید!
بابا میدونی من اعصاب ندارم!
کی سازنده ها دروغ گفتن؟
حالا خوبه این همه تریلر از بازی دادن بیرون!:smile:
توی هیچ کنسول خانگی امکان نداره که اون همه جمعیت رو یک جا جمع کنن چون اصلا کنسولی نیستش که بکشه و این ربطی به سازنده ها نداره!!
در بازی صحنه های بالای 15 تا لوکاست هم وجود داشت پس نگو که دروغ گفتن!
چشم:biggrin1:من دیگه نمیدونم چی بگم!:biggrin1:
تو برو بازیو بخر و بازی کن و بعد نظرتو بگو!:biggrin1:
راستی گند چی در اومد!:biggrin1:
من دیگه نمیدونم چی بگم!:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
نه من منظورم اون صحنه ای بود که 40 تا لوکاست در حال راه رفتن بودن و یک مسیر از قبل طراحی شده رو میرفتند هستش
آخه روی این صحنه خیلی مانور میدادن و دروغ میگفتن که الان گندش دراومد(البته همون موقع هم همه میدونستند که اینطور نیست) و کاملا به سازنده ها ربط داره این موضوع :smile:
رامین جان این مسئله یک واقعیته انکارش نکن ...
شما که از زمان جلوتری:biggrin1:یه کم به حال فکر کن:biggrin1:من نمیدونم چرا اسمی از محصول بزرگ مرد بازی نیست
منظورم rage بود
از نظر وسعت و گرافیک که اصلا قابل مقایسه با gow v ac v mgs v cod نیست
اگه rage بود من به اون رای میدادم
البته اگه منظورتان بازی های موجود در بازار گیم هست اون یه بحث دیگست
ولی ازبین بازی هایی که قرار بیاد من حتمن rage v doom 4 و بعد هم alan wake و بعدش هم sc 5 رو انتخاب ی کردم
این باگی هست که معلوم نیست تو نسخه فاینل هم بمونه!وجود داره وقتی دو نفری دشمنو بخواهید اره کنید اگر یکی از شما زودتر اقدام کنه نفر بعدی هوا رو اره میکنه در صورتی که خون از اره می پاشه
:cheesygri الان gow2برنامه نویسی Gears of war2 ضعیفه , همش دو نوع حالت از پیش ساخته شده برای اره کردن
وجود داره وقتی دو نفری دشمنو بخواهید اره کنید اگر یکی از شما زودتر اقدام کنه نفر بعدی هوا رو اره میکنه در صورتی که خون از اره می پاشه
اصلا مثل اینکه کلا مشکل ...(!)يعني فقط 360 مي كشه؟؟!!!:laughing:
درکت کشید اینو الان؟توی هیچنسول خانگی امکان نداره که اون همه جمعیت رو یک جا جمع کنن چون اصلا کنسولی نیستش که بکشه و این ربطی به سازنده ها نداره!!
نه اصلا هیچی برای گفتن نداره شما خودشو اصلا ناراحت نکن!الان gow2
گرافيكش خوبه نه واقعا چيزي واسه گفتن داره؟؟؟دقت كنيد من منظورم ONLY GRAPHIC نه گيم پليو.....