برترین شوترهای اول شخص تاریخ از نگاه IGN

سه بازی برتر لیست از دید شما کدام هستند؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    203

Dreadlord

کاربر سایت
200234

سایت IGN به تازگی 10 شوتر اول شخص برتر تاریخ از نگاه تیم تحریریه خودش رو منتشر کرده.

با وجود اینکه به اهمیت بالای مولتی پلیر در این سبک اشاره کرده، اما لازم به ذکره که این لیست رو صرفا براساس بخش داستانی (Campaign) دسته بندی کرده.

این ده عنوان رو در نظرسنجی تاپیک قرار دادم و میتونید انتخاب کنید که با کدوم یکی از این انتخاب ها بیشتر موافقید (تا سه بازی رو میتونید انتخاب کنید).

10.
CoD4: Modern Warfare
9.
Halo 3
8.
Doom Eternal
7.
Bioshock
6.
Halo: Combat Evolved
5.
Wolfenstein II: The New Colossus
4.
Doom 1993
3.
Half-Life: Alyx
2.
Titanfall 2
1.
Half-Life 2

کو پس KZ2 !!
با اینکه خودم عاشق kz2 هستم ولی بنظرم به جز wolf2 که تو لیست هستش (اونم به احترام شماره های قدیمیش میشه وجودش تو رو لیست رو کاملا درک کرد) kz2 از تمام بازیهای لیست یه سر و گردن پایینتر هست
اکثر بازیهای این لیست سوای کیفیت و فان بودنشون کلاس بازیسازی هستن و برای چندین نسل از بازیسازها مثه واحد درسی بودن

.

من اتفاقا با رتبه دوم خیلی موافقم، تایتن فال 2 واقعا یکی از بهترین شوترهای تاریخه و به نظر من اونقدری که باید مطرح نیست. گیم دیزاینرش هم تو یه تاکی میگفت قبل دیزان بازی 25 بار Halo: CE رو بازی کردم و نکته برداشتم:دی

من اتفاقا با رتبه دوم خیلی موافقم، تایتن فال 2 واقعا یکی از بهترین شوترهای تاریخه و به نظر من اونقدری که باید مطرح نیست. گیم دیزاینرش هم تو یه تاکی میگفت قبل دیزان بازی 25 بار Halo: CE رو بازی کردم و نکته برداشتم:D
گیم‌پلی دیزاینر Titanfall 2 ایرانیه!

گیم‌پلی دیزاینر Titanfall 2 ایرانیه!
محمد علوی عالیه، سه تا از میشنای CoD4 ـم که هنوز جز محبوب ترین میشنای کل سری هستن هم کار ایشون بوده. (Crew Expendable, All Ghillied Up, No Russian) مخصوصا All Ghillied Up که نوستالژیه همه CoD فناس.
کلا این تیمی که روی CoD ـای قدیمی کار کردن و الان روی تایتن و ایپکس فوق العادن، میدونی اگه شوتر بسازن خوبشو میسازن.

آخرین ویرایش:
در رابطه با npc ها خیلی وقت پیش توی یه مقاله خونده بودم که الان یادم نمیاد کجا بود و شاید هم اشتباه میکنم ولی خب نوشته بود هالف لایف ٢ جزو پیشتازان این موضوع بوده! مورد دیگه اینکه جالبه من از هالف لایف ١ بیشتر از ٢ خوشم میاد. hl1 تمام المان های یه شوتر کلاسیک خیلی خفن رو داره که اتفاقا گان پلی اش هم خیلی خوبه فضاسازی بینظیری داره و قشنگ بنظرم در رده ی سلاطینی مثل دووم ، هیلو و غیره است از هر لحاظ. hl2 هرچقدر که با بقیه ی شوترها متمایزه و اینم نقطه ی قوتش هست و طراحی مراحل و فیزیک خیلی خفنی داره و یک دنیای علمی تخیلی باورپذیری داره ولی گان پلی بازی در مقایسه مثلا با هیلو ٢ ای که همون سال اومده در رده ی پایینتریه.
بعنوان یه فن پروپاقرص هاف لایف با گفته هات در مورد گان پلی بازی موافقم. شاید علتش تمرکز روی gravity gun بوده باشه. مراحل مبارزه با سربازان کمباین چالش چندانی پیش روی گیمر قرار نمیده. هرچند این موضوع بطور کامل در HL2: Episode 2 برطرف شد و اونجا با یه گان پلی کاملا هیجان انگیز طرفیم. اما توی همون نسخه دوم اورجینال هم مراحلی مثل مرحله زندان که با عنکبوت ها می جنگیم، مرحله مقاومت در برابر سه پایه ها، مرحله زامبی ها کاملا epic بودند!

• Like
Reactions: stanley
بازی های لیست همگی خوب و قابل احترامن و تو سال هایی که عرضه شدن میشه گفت تاثیرگذار بودن، منهای ولف2 البته

بازی های موندگاری هم مثل هیلو ریچ و کیلزون ۲ و جریکو و بلک و انریل تورنمت هم میشد یجورایی جا داد و لیست و بزرگتر کرد.

• Like
Reactions: owj
Return to Castle Wolfenstein به مراتب بازی بهتری از نسخه دوم ریبوت هست که اینجا گذاشتن. بهتر بود اون را میگذاشتن.

بازی های خیلی خوبی مثل F.E.A.R و KZ2 و Metro ... هستند که جاشون تو لیست خالیه.

ادیت: البته یکی از بهترین شوترها یادم رفت اشاره کنم : Medal Of Honor : Allied Assault

بچه های اینجا یه خرده نسبت به wolfenstein ها کم لطفی میکنن
گان پلی بازیهای machine games یه سر و گردن از بقیه رقباش بالاتره حتی تو بازی پر ایرادی مثل Young blood گان پلی بازی اونقدر خفن و یونیک جور ایرادای بازی رو تنهایی میکشه البته نظر شخصی منه و شاید بچه ها نظر دیگه داشته باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or