برترین بازی سال 2011

برترین بازی سال 2011

• Assassin's Creed revelations

رای‌ها: 4 1.5%
  • Rage

رای‌ها: 2 0.7%
  • Batman Arkham City

رای‌ها: 43 16.1%
  • Elder Scrolls V Skyrim

رای‌ها: 46 17.2%
  • *********** 3

رای‌ها: 15 5.6%
  • Call of Duty MW3

رای‌ها: 16 6.0%
  • Limbo

رای‌ها: 3 1.1%
  • Forza 4

• Halo Anniversary

• Portal 2

رای‌ها: 16 6.0%
  • Deus Ex: Human Revolution

• Dark Souls

• Gears of Wars 3

رای‌ها: 20 7.5%
  • Uncharted 3

رای‌ها: 81 30.3%
  • Little Big Planet 2

رای‌ها: 0 0.0%
  • Resistance 3

• Crysis 2

• Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution

• Killzone 3

• Dead Space 2

رای‌ها: 5 1.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    267
  • نظرسنجی بسته شده است .
داستان بتمن و شهر ارکام که کاملا نماد گونه ست، شاید از جهاتی شبیه هری پاتر یا مانولیتو هست. یعنی در نگاه اول مال بچه هاست، ولی همین که اندکی توش دقیق می شیم می بینم نه تنها کودکانه نیست، که مخاطبش دقیقا قشر بزرگساله. هرچند نظر شما کاملا محترمه. ضمن اینکه تفاوت بتمن با سایر قهرمانهای کامیک بوک (و به نظر من برتریش در واقع) اینکه که هیچ نیروی فرابشری نداره. خودشه و یک سری ابزار. Daredevil و Captain America هم همینطوری هستن البته. ولی داستان بسیار منسجم تر و تنوع شخصیت ها برای من لااقل بتمن رو جذاب ترین شخصیت کامیک بوکی کرده.
بله نظرات متفاوته .نظر شما هم اینه خیلی هم قابل احترام.

من اگه بخوام دلی (!) بگم ، بدون شک Rayman Origins ! کلمه بی نقص برای بازی کمه ! یعنی واقعآ بی نقص ! از گیم پلی فوق العاده عالی و متنوع تا گرافیک هنری بی نظیر و موسیقی های فراتر از شاهکار و طنز محشر و طراحی های استثنایی شخصیت ها و باس ها و مراحل و درجه سختی عالی و ...

ولی به جز Rayman Origins ، بهترین بازی های سال برام به ترتیب اینا بوده :

The Elder Scrolls V: Skyrim
Uncharted 3: Drake`s Deception
Portal 2
Forza Motorsport 4
Batman: Arkham City

نظز من :
هیلو کومبت ایوولو انیورساری به عنوان بهترین FPS امسال
فروتزا موتور اسپورت 4 به عنوان بهترین ریسینگ
ولی از بین این دوتا ریمن از همهشون بهتر ه روزها دلم برای آهنگ های بازی تنگ میشه ...

یعنی یکی دیگه به جز منم به human revolution رای داده ؟! احسنت !!!
یه جمله توش گفت که داغون کننده بود ! تکنولوژیهای جدید پدید اومدن تا زندگی رو ساده تر کنن نه انتخابامونو ! :x
اینقدر تو این بازی دیالوگ های عالی رد و بدل شد که هرچی تعریف و تمجید کنم کمه !
همه با uncharted 3 و skyrim و ... آشنا هستن و بازیشون میکنن اما پیشنهاد میکنم حتما deus ex : human revolution رو از دست ندید چون مطمئنم 5 سال دیگه مجبور میشید تو آرشیو دوستاتون دنبالش بگردید و کلی حسرت بخورید !

به نظر من انقدرا هم مهم نيست بازي سال چي باشه كه بخاطرش تعصب داشت!اگه يه بازي بهترين هم باشه اما خوده گيمور لذت نبره فايده اي نداره!
بعد اينكه batman بخاطره محبوبيت بينه كوچيك و بزرگ بايد يه نكاتي رو توي بازي رعايت كنه مثله خونريزي و خشونته بالا البته من هميشه مخالف بودم و هميشه دوست داشتم درجه سني رعايت نشه ولي خب امكان نداره!(توي فيلم قضيه فرق ميكنه و dark knight ثابت كرد batman بيشتر به قشره بزرگسال مربوط ميشه)
در مورد خاص بودن و كلاس بالا اگه حساب كنيم batman بالاتر از انچارتده!چون bat از ابتدا خودش بوده اما آنچارتد يه جورايي ادامه دهنده راهه اينديانا جونزه!
اميدوارم در آينده بازيهاي batman سياهتر باشه و به فيلمهاي نولان نزديكتر!
اين هم نظره منه و اميدوارم كسي ناراحت نشه!
0uv7swi7a7wvq9m1bonj.gif

آخرین ویرایش:
خیلین بازی هایی که امسال باشون حال کردم
اینا ترتیب خاصی ندارن
Witcher 2
The Elder Scrolls V: Skyrim
Uncharted 3: Drake`s Deception
پ.ن.Arkham City رو هنوز بازی نکردم اما احتمال 99% میاد تو لیستم.Rayman هم تازه نصب کردم ولی هنوز بازی نکردم درست حسابی.

skyrim
البته یه چیزی بگم اصولا بازیها رو نمیشه خیلی با هم مقایسه کرد . نمیشه عظمت و بزرگی skyrim رو مثلا با گیم پلی , داستان و معماهای زیبای portal 2 مقایسه کرد . همچنین limbo رو نمیشه با بقیه بازیها مقایسه, یا طراحی هنری بسیار زیبای bastion رو مثلا با گرافیک تکنیکی بسیار قوی uncharted مقایسه کرد.سبک و هدف بازیها با هم فرق داره.

ویرایش : از زننده تاپیک تشکر میکنم اما فکر کنم فراموش کرده witcher 2 رو بزاره

آخرین ویرایش:
درسته به Skyrim راي دادم ولي براي من ارزش Arkham City هم در اون حد بود.فقط چون دنياي Skyrim وگيم پلي اون وسيع تره بهش راي دادم.بعد اونا هم به ترتيب :

Rayman Origins
Portal 2
Forza Motorsport 4
Gears of Wars 3

البته هنوز نتونستم Uncharted 3 رو بازي كنم.پس حسابش جداست.

skyrim
البته یه چیزی بگم اصولا بازیها رو نمیشه خیلی با هم مقایسه کرد . نمیشه عظمت و بزرگی skyrim رو مثلا با گیم پلی , داستان و معماهای زیبای portal 2 مقایسه کرد . همچنین limbo رو نمیشه با بقیه بازیها مقایسه, یا طراحی هنری بسیار زیبای bastion رو مثلا با گرافیک تکنیکی بسیار قوی uncharted مقایسه کرد.سبک و هدف بازیها با هم فرق داره.

ویرایش : از زننده تاپیک تشکر میکنم اما فکر کنم فراموش کرده witcher 2 رو بزاره

دوست خوب من،

حق با شماست. اولا که فکر نمی کردم rayman انقدر خوب بشه. من کل E3 رو کامل دارم و دیده بودم و به نظرم بازی بامزه ای بود، ولی نه کاندیدای بازی سال. اشتباه از منه و می پذیرم. Witcher رو هم گذاشته بودم که دیدم عناوینم 28 تا شده و باید 8 تا رو حذف کنم. شما جای من، قبول کن کار خیلی سختیه. اول نباید که سلیقه شخصی مو وارد می کردم. دوم اینکه رفتم نظرات مردم رو راجع به بازی های مختلف دیدم. تو هر سبک این کارو کردم. این بازی هایی که نوشتم، همشون بالاترین نظرات کاربران رو داشتن. Anno هم جاش خالیه. ولی Warhammer درسته از اومدنش خیلی وقته گذشته، ولی یکی از بهترین استراتژیک های امساله. شاید کس دیگه ای جور دیگه ای می چید. مثلا دوس داشتم Crysis یا Resistance رو نذارم. به جاش Dirt 3 رو بذارم که بهترین ماشین سواری امسال بوده. یا چند عنوان دیگه. اما مونده بودم تو انتخاب و خلاصه از نبود چند بازی خاص پوزش می خوام. ولی فقط ازین بازی ها 3 بازی تابه حال رای نیاوردن. یعنی با 17تاش موافقت شده. تو هیچ رقابتی بیشتر از 10 عنوان نمی ذارن. معمولا هم 5 تا می ذارن. الان 20 تاس و 17 گزینه ی مختلف رای آورده. پس سلیقه ها متفاوته و راضی کردن همه هم سخته. خلاصه شرمنده دیگه.

• Like
Reactions: Kasra-M
بدون هیچ گونه تعصب و فن بوی بازی، Skyrim تمام گزینه های دیگه این تو رو به بخار تبدیل می کنه!

من خودم خیلی بازی های دیگه رو هم واقعا دوست دارم، مثلا از توی لیست به ترتیب:

Portal 2
Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution
Deus Ex: Human Revolution
Dead Space 2

خیلی خیلی بازی های زیبایی بودند، ولی واقعا مجموع تمام اینها رو بذاری روی همدیگه، انقدری که اسکایریم گیم هستش و روش کار شده اینها مجموعا روشون انقدر زحمت کشیده نشده و انقدر شاخ نیستند.

Witcher 2 هم که توی لیست نیست و البته جاش به عنوان یکی از بهترین ها خالیه. :)

من با اینکه هنوز Skyrim رو درست حسابی حتی شروع هم نکردم اما بهش رای دادم، چون می دونم در هر حال برام GOTY میشه:دی واقعا دم بتسدا گرم با این شاهکارهایی که می سازه.

مرسی از پویا که این تاپیک رو ایجاد کرد.

به شخصه بهترین بازی ـه سال برای مــن ،فارق از تمام سر و صداهایی که BF3 ، MW3 و ... کردنـد SKYRIM بود.با این بازی بعد از مدت ها تونستم،کامل در یک دنیای مجازی غرق بشــم
و مـعنای ـه متعالی لذت بـردن از یک بازی به عنوان یک سرگرمی رو بچــشم. امسال سال خوبی بــود Crysis2, RAGE ,Portal 2 همه هیجان انگیـــز بودن.ولی برای من به شخصه بـهترین
بازی های سال به ترتیــب این عناوین بودنـــد:

Elder Scrolls V Skyrim
Deus Ex:Human Revolution
Whitcher 2
Dead Space 2

البته هنـــوز بتمن رو بازی نکردم ولی تا حــــدودی مطمئن هســـتم که اگه بازی میکردمش آلان توی این لیســت حضـــور داشت.

• Like
Reactions: happypooya

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or