برترین بازی سال 2011

برترین بازی سال 2011

• Assassin's Creed revelations

رای‌ها: 4 1.5%
  • Rage

رای‌ها: 2 0.7%
  • Batman Arkham City

رای‌ها: 43 16.1%
  • Elder Scrolls V Skyrim

رای‌ها: 46 17.2%
  • *********** 3

رای‌ها: 15 5.6%
  • Call of Duty MW3

رای‌ها: 16 6.0%
  • Limbo

رای‌ها: 3 1.1%
  • Forza 4

• Halo Anniversary

• Portal 2

رای‌ها: 16 6.0%
  • Deus Ex: Human Revolution

• Dark Souls

• Gears of Wars 3

رای‌ها: 20 7.5%
  • Uncharted 3

رای‌ها: 81 30.3%
  • Little Big Planet 2

رای‌ها: 0 0.0%
  • Resistance 3

• Crysis 2

• Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution

• Killzone 3

• Dead Space 2

رای‌ها: 5 1.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    267
  • نظرسنجی بسته شده است .
ماهم به همین بتمن رای میدیم واقعا شاهکار به تمام معنا ببینیم حالا برای دومین بار لقب بهترین بازی رو کسب میکنه یا نه!
بازی هایی که بخاطر فیلم هاشون مشهور شدند اکثرا بازی هایی هستند که نمرات متوسط یا بد میگیرند ولی این یکی از قاعده کاملا جداست!

من نمیدونم چرا از همون اول هم از این Batman و داستان های بچه گونش خوشم نمیومد !! حالا رو نسخه جدیدش هرچقدر هم کار کرده باشن کلا پایه و اساس این بازی کودک پسنده! (البته نظر شخصیه)
من خودم به آنچارتد 3 رای دادم چون اصلا اونیکی هارو در حد این بازی نمیدونم ! بازی که همیشه فراتر از انتظار ظاهر میشه..

من نمیدونم چرا از همون اول هم از این Batman و داستان های بچه گونش خوشم نمیومد !! حالا رو نسخه جدیدش هرچقدر هم کار کرده باشن کلا پایه و اساس این بازی کودک پسنده! (البته نظر شخصیه)
من خودم به آنچارتد 3 رای دادم چون اصلا اونیکی هارو در حد این بازی نمیدونم ! بازی که همیشه فراتر از انتظار ظاهر میشه..

داستان بتمن و شهر ارکام که کاملا نماد گونه ست، شاید از جهاتی شبیه هری پاتر یا مانولیتو هست. یعنی در نگاه اول مال بچه هاست، ولی همین که اندکی توش دقیق می شیم می بینم نه تنها کودکانه نیست، که مخاطبش دقیقا قشر بزرگساله. هرچند نظر شما کاملا محترمه. ضمن اینکه تفاوت بتمن با سایر قهرمانهای کامیک بوک (و به نظر من برتریش در واقع) اینکه که هیچ نیروی فرابشری نداره. خودشه و یک سری ابزار. Daredevil و Captain America هم همینطوری هستن البته. ولی داستان بسیار منسجم تر و تنوع شخصیت ها برای من لااقل بتمن رو جذاب ترین شخصیت کامیک بوکی کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or