نمیدونم چجوری ولی 9025 رای مثبت داریم . از دوهزار و خورده ای به 9025 رای مثبت رسیدیم .
آخرین ویرایش:
عالیه...من خودم به چندتا از ادمینهای کانال های تلگرامی که بالای 10000 عضو دارن گفته بودم که این موضوع رو اطلاع رسانی کنن... شاید انجام دادن...نمیدونم چجوری ولی 9025 رای مثبت داریم . از دوهزار و خورده ای به 9025 رای مثبت رسیدیم .
به زودی نرم افزار clean mster را به پارسی برگردان میکنم .
درودعالیه...من خودم به چندتا از ادمینهای کانال های تلگرامی که بالای 10000 عضو دارن گفته بودم که این موضوع رو اطلاع رسانی کنن... شاید انجام دادن...
چی سانسور شد!؟
اونوقت چرا برای بقیه متاسفی
اگر میتونید به کانال ها و یا تو اینستا به پیج ها بسپرید. رای دادنش برا هر کی شاید کمتر از 1 دقیقه بشه. ته تهش اصلا سونی بهش اهمیت نمیده مثل همین الان میشه دیگه.
پیام زیر رو برای هر کسی که میتونه کمکی کنه بفرستید :از اون الکیا ک نیس؟
منم ps ندارم ولی رای بدم بهرحال بازم فارسی اضافه بشه قدم مهمیه
من حالا نه این پیام رو ولی این موضوع رو به اطلاع یه سری از کانال ها و سایت های معروف رسوندم. هنوز کانال ها چیزی زیاد گفتند ولی جالبه که سایت ها اونقدر براشون اهمیت نداره !!پیام زیر رو برای هر کسی که میتونه کمکی کنه بفرستید :
سلام من یه درخواست برای فارسی شدن پی اس 4 به سایت سونی دادم که لینکش پایین هست . من نمیتونم برای آگاه کردن مردم از این درخواست هزینه کنم ولی اگر همه ی PS4 دار های ایران بفهمند ممکنه زبان فارسی بهش افزوده بشه و این به نفع همه ی مردم ایران هست .
Persian language for PS4 – PlayStation.Blog Share