milad.ps4
کاربر سایت
عرب ایرانی داریم اما ایرانی عرب نداریمعرباي غير ايرانين حتما
عرباي غير ايراني نبايد سر به سرشون gozasht خصوصا تو فيفا
اگه دوستان یا گیمرای ایرانی غیرت داشتن الا 8 تا 12 هزار تا رای مثبت بود
عرب ایرانی داریم اما ایرانی عرب نداریمعرباي غير ايرانين حتما
عرباي غير ايراني نبايد سر به سرشون gozasht خصوصا تو فيفا
دوستان میگم دروغه برنامه ریزی شده که اگه مثبت بدیم منفی هم ثبت بشه ابتدا که پست ایجاد شد 70 تا رای منفی بود حالا برین ببینیکه چی بشه حالا؟
الان شما فکر کن زبان فارسی هم اضافه شد و مگه کسی استفاده میکنه!
دوست عزیز عدد پایینی عدد کل رای هاست و عدد بالا مثبت ها برای حساب کردن منفی ها عدد پایینی رو منهای عدد بالایی کنید . اونجا هم نوشتهدوستان میگم دروغه برنامه ریزی شده که اگه مثبت بدیم منفی هم ثبت بشه ابتدا که پست ایجاد شد 70 تا رای منفی بود حالا برین ببینی
الان دقیقا هدفتون از این کار چی هست؟
چت فارسی؟ برنامه موبایلش فارسی ساپورت میکنه، داخل خود کنسول هم کیبورد نسبتا فارسی هست و حروف چارت و اینکودینگ صحیحی دارند.
زیرنویس فارسی؟ این ورژن آخری زیرنویس فارسی ساپورت میکنه، این به کنار دیگه الان همه تلویزیونا از اکثر فرمت ها با زیرنویس فارسی و ساپورت میکنند، برای چی پول بیخود بدی برای برق که میخوای با 4 ببینی؟
زیرنویس برای فیلم های بلوری؟ اولا کی هست که پول بده دیسک بخره دوما کدوم فیلمی زیرنویس فارسیش همراهش هست که بخوای ببینی؟
منوی فارسی؟ آخه کدوم گیمری هست که با دیدن منوی PS4 زیر و بمش رو در نیاره؟ وقتی بازی فارسی نداریم منوش چه توفیری داری؟
بازی های فارسی؟ وقتی بازی نداریم که توش یه کلمه فارسی باشه، دیگه پشتبیانی از زبانش یعنی؟ کل دنیا گیمر ایران روی به چشم پایرسی میبینند، استدیویی پیدا نمیکنی بخواد هزینه کنه زبان فارسی بزنه روی بازیش برای افرادی که پول بازی اورجینال نمیدن. (کپی نشده اورجیناله درست، مجبوریم بخریم الان اگر مجبور نبودیم کدوم یکی از شما همچنان پول اورجینال میداد؟ شاید تو صد نفرتون یکیتون)
بازی ایرانی دارن میسازن؟ کلا یه عنوان هست اونم هیچ اطلاعاتی ازش درنیومده که منوش یا زبانش فارسی هست یا نه.
PSN فارسی؟ به فرض خود PSN فارسی شد، چه فرقی به حال شما میکنه وقتی تمام اطلاعات بازی های روی زبان انگلیسیه به فرض اونم فارسی شد، چه فرقی داره اصلا؟
یه جنبه مثبت توی این قضیه نشون من بدید من ببینم...
زبان انگلیسی بسیار ساده و شیرین هست، خیلی راحت توی شش ماه میتونید بدون آموزشگاه با یک ساعت تلاش در روز در امتداد بازی های خودتون یاد بگیرید.
هم دانش خودتون میره بالا، هم میتونید با دیگران ارتباط برقرار کنید، هم میتونید بفهمید بازی هایی که میکنید از چه قراره و لذت داستانشون رو ببرید.
گرامر انچنانی نمیخواد فقط کلمه یاد بگیرید، 500-1000 کلمه رایج رو بلد باشید بیشتر چیزا رو متوجه میشید، سوالی هم داشتید میتونید از خود من بپرسید.
پ.ن: اون نظر سنجی هم دستکاری شده است، نظر مثبت یک نظر منفی هم به همراه داره، برید تست کنید.
الان دقیقا هدفتون از این کار چی هست؟
چت فارسی؟ برنامه موبایلش فارسی ساپورت میکنه، داخل خود کنسول هم کیبورد نسبتا فارسی هست و حروف چارت و اینکودینگ صحیحی دارند.
زیرنویس فارسی؟ این ورژن آخری زیرنویس فارسی ساپورت میکنه، این به کنار دیگه الان همه تلویزیونا از اکثر فرمت ها با زیرنویس فارسی و ساپورت میکنند، برای چی پول بیخود بدی برای برق که میخوای با 4 ببینی؟
زیرنویس برای فیلم های بلوری؟ اولا کی هست که پول بده دیسک بخره دوما کدوم فیلمی زیرنویس فارسیش همراهش هست که بخوای ببینی؟
منوی فارسی؟ آخه کدوم گیمری هست که با دیدن منوی PS4 زیر و بمش رو در نیاره؟ وقتی بازی فارسی نداریم منوش چه توفیری داری؟
بازی های فارسی؟ وقتی بازی نداریم که توش یه کلمه فارسی باشه، دیگه پشتبیانی از زبانش یعنی؟ کل دنیا گیمر ایران روی به چشم پایرسی میبینند، استدیویی پیدا نمیکنی بخواد هزینه کنه زبان فارسی بزنه روی بازیش برای افرادی که پول بازی اورجینال نمیدن. (کپی نشده اورجیناله درست، مجبوریم بخریم الان اگر مجبور نبودیم کدوم یکی از شما همچنان پول اورجینال میداد؟ شاید تو صد نفرتون یکیتون)
بازی ایرانی دارن میسازن؟ کلا یه عنوان هست اونم هیچ اطلاعاتی ازش درنیومده که منوش یا زبانش فارسی هست یا نه.
PSN فارسی؟ به فرض خود PSN فارسی شد، چه فرقی به حال شما میکنه وقتی تمام اطلاعات بازی های روی زبان انگلیسیه به فرض اونم فارسی شد، چه فرقی داره اصلا؟
یه جنبه مثبت توی این قضیه نشون من بدید من ببینم...
زبان انگلیسی بسیار ساده و شیرین هست، خیلی راحت توی شش ماه میتونید بدون آموزشگاه با یک ساعت تلاش در روز در امتداد بازی های خودتون یاد بگیرید.
هم دانش خودتون میره بالا، هم میتونید با دیگران ارتباط برقرار کنید، هم میتونید بفهمید بازی هایی که میکنید از چه قراره و لذت داستانشون رو ببرید.
گرامر انچنانی نمیخواد فقط کلمه یاد بگیرید، 500-1000 کلمه رایج رو بلد باشید بیشتر چیزا رو متوجه میشید، سوالی هم داشتید میتونید از خود من بپرسید.
پ.ن: اون نظر سنجی هم دستکاری شده است، نظر مثبت یک نظر منفی هم به همراه داره، برید تست کنید.
این چیزایی که شما گفتی بجز بخش چتش باقیش ربطی به پشتیبانی از زبان فارسی نداره، اینا مربوط به پشتیبانی از کشور ایران در بخش گیمینگ سونی هست که با درخواست افزودن یه زبان حل نمیشهیه چی بهت بگم حواب همه اینا
اگه موفق بشیم این کار رو بکنیم زبان پارسی رو بهش اضافه کنیم برا خیلی ها چت راحتر میشه و نکته مهم تر یه قدم رو به حلو حرکت میکنیم میتونیم کشور ایران رو به ساخت اکانت اضافه کنیم راحتر با پول خودمون بازی ها رو بخریم بازی ها تخفیقش برا خودمون باشه مطمن باش اگه اینجور بشه سازنده ها حداقل زیر نویس پارسی رو به بازی ها اضافه میکنند
به هر حال برای تحقق هر اتفاق بزرگی باید از همین چیز های کوچیک و کم اهمیت شروع بشه دیگه
کما اینکه سونی برای گوشی های خودش زبان فارسی رو به طور کامل داره پشتیبانی میکنه پس براش هیچ زحمتی نداره
پ ن : به شخصه خودم همیشه و در هر حال منوی انگلیسی رو ترجیح میدم ولی همین خودش یک جهش مثبت برای بلند مدت میتونه باشه
این چیزایی که شما گفتی بجز بخش چتش باقیش ربطی به پشتیبانی از زبان فارسی نداره، اینا مربوط به پشتیبانی از کشور ایران در بخش گیمینگ سونی هست که با درخواست افزودن یه زبان حل نمیشه
فرمایش شما صحیحه
این زبان اگر اضافه هم بشه دردی از درد ها دعوا نمیکنه، اقدامات جدی تر باید صورت بگیره
یعنی بدبین تر از تو من تا حالا ندیده بودمیه جنبه مثبت توی این قضیه نشون من بدید من ببینم...
من میگم کم کم باید بریم سر اصل مطلب
یعنی بدبین تر از تو من تا حالا ندیده بودم
حداقل کاش یه ذره به زبانت تعصب داشتی