برای افزوده شدن زبان پارسی به PS4 رای دهید .

یکی دیگر از راه هایی که گمان کنم میتونیم به سونی خواستمون رو بگیم اینه که تو بتای نسخه ی 5 فیرم‌ویر PS4 باشیم
تو گوگل بنویسید :
ps4 firmware beta us
ps4 firmware beta uk

تو آپدیت جدید این زبونا اضافه شدن :
Czech, Greek, Hungarian, Indonesian, Romanian, Thai and Vietnamese
فکر نکنم بازار ایران کمتر از ویتنام و تایلند باشه ! اگه میخواستن اضافه کنن میکردن

مسئله فقط سياسيه تايلند فك نكنم اصلا استور داشته باشه فك نكنم dg اضافه كنن
اندونزي هم نداره همين chand وقت قبل با يه اندونزياي ساكن england صحبت ميكردم migoft كنسول مخصوصا ps4 مال قشر خرمايه اندونزي هست

اضافه نکنند بهتره بابا ...بعد از این که اضافه کنند تو اخبار 20.30 و..... اینا پر میشه که برای این که مردم ایرانو رو از درس و کار بندازند دارن این کارارو میکنن اخرم میزنن PSN رو شیلتر میکنن.

یادمه یکی از دوستان سایت PSBAZ که خیلی وقت پیش بود.
به پشتیبانی PS گفت که زبان فارسی رو هم اضافه کنیدو فلان...
جواب دادن:
ما دغدغه های فرا تر از این داریم.!

این مشکلات از لحاظ سیاسی مرتبط هستن به هم! کشور ژاپن مشکلی با ایران نداره و اگه دقت کنید روی محصولات دیگه خودش زبان فارسی رو هم در اختیار قرار داده اما چرا روی کنسولش این کار رو نمیکنه به دلیل ترکیب سیاست‌های آمریکایی و قوانینش هست! سیستم عامل PS4 بر پایه یونیکس و نوع Orbis هست که OpenSource محسوب می‌شه و مسلما باید زبان فارسی به صورت پیش فرض روش موجود باشه! پس اینها از عمد غیر فعالش کردن! من فکر می‌کنم اگه دقت کنید تمامی قسمت‌های نوشته که Copyright و trademark اش برای USA هست یعنی از لحاظ تجاری و حق توسعه و فروش بر اساس قوانین آمریکا شکل گرفته. برای همینم سونی نمیتونه امتیازاتی که از لحاظ تجاری بر آمریکا وابسته هست رو بر خلاف قوانین اون کشور اجرا کنه! مسلما برای همینم هست نمیتونه این کارو انجام بده و جواب‌های نا مربوط میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or