pspbaz کاربر سایت Aug 3, 2011 #92 آها تریلرش بهترین بازی شد. هنوز نیومده که! بعدم تریلرش توی E3 بهترین بشه با اینکه بهترین بازی سال بشه فرق داره!!!
آها تریلرش بهترین بازی شد. هنوز نیومده که! بعدم تریلرش توی E3 بهترین بشه با اینکه بهترین بازی سال بشه فرق داره!!!
the zelda کاربر سایت Aug 7, 2011 #97 نوشته شده توسط arshiya26: راستی این ماریو کارت قشنگه؟ بیشتر... معرکست عجب بازییه بازی کنی ولش نمی کنی:d
نوشته شده توسط arshiya26: راستی این ماریو کارت قشنگه؟ بیشتر... معرکست عجب بازییه بازی کنی ولش نمی کنی:d
B behnamrobo کاربر سایت Aug 9, 2011 #99 بهتربین لحظه زندگیم هنگامی است که دارم پلمپ یک بازی وی رو باز می کنم. آره به خدا ، خیلی باحاله:d Reactions: che-jaleb
the zelda کاربر سایت Aug 10, 2011 #101 نوشته شده توسط behnamrobo: بهتربین لحظه زندگیم هنگامی است که دارم پلمپ یک بازی وی رو باز می کنم. آره به خدا ، خیلی باحاله:d بیشتر... ایول حال کردم
نوشته شده توسط behnamrobo: بهتربین لحظه زندگیم هنگامی است که دارم پلمپ یک بازی وی رو باز می کنم. آره به خدا ، خیلی باحاله:d بیشتر... ایول حال کردم
the zelda کاربر سایت Aug 10, 2011 #103 یکی اینو بگیره اینقدر بازی می کنه زده به سرش از همه بازی می خواد
arshiya26 کاربر سایت Aug 10, 2011 #104 اوه اوه اینجا چقدر سوتو کوره ای پی اس پی باز هم معلوم نیست کجاست
maapor کاربر سایت Aug 11, 2011 #105 بازی های wii فوقلاده است خیلی حال میده ..... Reactions: che-jaleb