من معمولا بازی هامو از پشت شهرداری یا از اینترنت می گیرمb-)
من اکثرا از ایینترنت می خرم
از اینترنت ارزونتره![]()
خوب مگه شما هر چند وقت بازی جدید میگیرید؟اره اونجوری بازی کوفتمون میشه که 3 تا 6 تومن پول بازی بدیم
بازی های اینترنت تنوع بیشتری داره
شاید وی شما خرابه؟!بازی هایی که از مغازه می خرم بیشترشون خرابه![]()
چیه این فروشگاه ها 10 تا دونه بازی دارن
بیشتر بازیاشونم تکراریه
![]()
از نظر من بازی های اینترنت بهترهb-)
این رد استیل هم حالی میده ها
بهترین بازی zelda است
خیلی فکریه:-o
از zelda نمیشه گذشت![]()
اره خوبه ماریو هم عالیه من تازه سوپر ماریو گالگسی 1 رو تموم کردم پیش به سوی 2:d
منم تازه resident evil darkside رو تموم کردم:d
حالا دارم resident evil 4 تموم می کنم
b-)
ارشیا جان رزیدنت ایول که مچیور هست یعنی بالا 17 سال! بدرد منو شما نمی خوره که! :dاون هم خوبه ولی اویل 4 خیلی بیشتر حال میده ادم قلبش میاد تو دهنش
اینجا چترومه یا انجمن؟!!
آماده باشید آقایون مدیر بیان بهتون لقب اسپمر حرفه ای رو بدن! توی 2 ساعت 15 پست نیم خطی دادید شما 2 نفر! مخصوصا آقای The Zelda که 10 تا پست تا حالا داده اونهم 2 تا 2تا پشت سرهم با فاصله 2 دقیقه! و همه اون 10 تا توی این تاپیک! بعید میدونم که تا حالا رو دکمه ادیت کلیک کرده باشید!
خوشحال میشم دلیلتون رو بگید! به نظر من کینکت دقیق تره و حرکات رو بهتر ثبت می کنه! و درضمن تکنولوژیش هم جدیدترهwii از کینکت xbox خیلی بهتره
بازی هایی که من دوست دارم:pspbaz تو هم یه چیز بگو
دوست داری بهت اخطار بدن و احتمالا بنت کنن؟!!حالا این خوبه یا بده؟
هرکسی سلیقه ای دارهخدایش هم وی بهتره از کینکت من عاشق ویم میشه گفت فن بوی اخه بازی های کینکت خیلی مسخرست
با چی انلاین میشید قیمتش چنده اینترنت نا محدود می خواد با دیال اپ میشه؟آقا کسی اینجا آنلاین میزنه فرند کد معاوضه کنیم؟:d
من فعلا دارم COD : World at War میزنم...خیلی فاز میده:d
با چی انلاین میشید قیمتش چنده اینترنت نا محدود می خواد با دیال اپ میشه؟
با یو اس بی نمیشه(میشه اما یه قطعه می خواد که گیر آوردنش سخته و ارزونن هم نیس و راه انداختنش هم دردسر داره) باید بری مودم بیسیم وایمکس بگیرینمی دونید چجوری میشه با مودم یو اس بی وایمکس انلاین بازی کرد؟