راستی زلدا جان! می دونستی آواتارت عکس زلدا نیست!! عکس لینکه! زلدا دخترهبازی زلدا نیاز به هوش داره من وقتی بازی می کنم سرم گیج می ره![]()
راستی زلدا جان! می دونستی آواتارت عکس زلدا نیست!! عکس لینکه! زلدا دختره
من هیچ کدوم از زلدا هارو بازی نکردم. دختر بودن زلدا رو امروز توی SSBB فهمیدم:d
خوب تیکن دو بعدیه دیگه اوه اسنیکو !!!!!!! زلدا اینه مارو باش یه عمر فکر می کردیم زلدا دختره:dبازی فایتینگه. مثل تکن اما کارتونیه و 2 بعدیه و کاراکتر های نینتندو رو داره(ماریو، متروید، کربی و ...) تازه اسنیک هم داره! البته من هنوز آنلاکش نکردم
بازیش عالیه. درضن DVD9 هست و 7 گیگه. من قبلش نسخه DVD5ش (که با حذف فیلم ها حجمشو کم ردن) رو داشتم اما اصلا نمی فهمی داستان بازی چیه. اما رفتم نسخه DVD9 رو دانلود کردم چون تو مشهد گیر نمیاد. بهت پیشنهاد می کنم حتما بگیری و اونهم فقط DVD9!
آره زلدا دختره!
![]()
![]()
![]()
http://www.smashbros.com/en_us/characters/zelda.html
اینهم اسنیک:
![]()
بازی گرافیک جالبی داره:
![]()
اینم یه سایت کامل و رسمی
خوب تیکن دو بعدیه دیگه اوه اسنیکو !!!!!!! زلدا اینه مارو باش یه عمر فکر می کردیم زلدا دختره:d
اینو خودم گفتم که!!خوب تیکن دو بعدیه دیگه
چی؟!! فکر می کردی زلدا دختره یا پسر؟!! درضمن اصلش شاهزاده زلدا (Princess Zelda) هست!زلدا اینه مارو باش یه عمر فکر می کردیم زلدا دختره
مرسی ارشیا/عرشیا (نگفتی کدوم) جان!اواتار امضات عالیه
آره تائید می کنم! تازه بازیه فقط وی هم نیست!همین نسخش Twilight Princes بای گیم کیوب هم به عنوان آخرین تایتل درست و حسابی اومدتو هم که مارو کشتی همش میگی بازی ویه بازی ویه
اِ؟؟ کدوم سال؟؟!! من تاحالا نشنیده بودمخوب چی بگم بهترین بازی سال شده![]()