برای آنهایی که میگویند wii بازی ندارد !!!

• Thread starter Thread starter u.T.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باشه عرشیا بزرگ :-*
حتما اینو بازی کن چونخیلی قشنگه . به راهنما هم احتیاج داشتی بگو با بچه ها کمکت میکنیم
بهترین بازی وی همینه . Twilight princess
حتما بازیش کن :x

اصلا ندارم فقط تو خونه پسر داییم the zelda بازی کردم بابا من 1 ماهه وی خریدم بعد آرشیا نه عرشیا کوچولو هم خودتی
نداری؟؟؟؟؟
نصف بیشتر عمرت برفناست
خیلی ها wii رو به خاطر این بازی خریدند
حالا اگه skyward sword که بیاد دیگه هیچی............!

کسی xenoblade رو نگرفته؟؟

می تونی از یجا ویموت رو قیمت کنی؟
چشم فردا برات میپرسم
نداری؟؟؟؟؟
نصف بیشتر عمرت برفناست
خیلی ها wii رو به خاطر این بازی خریدند
حالا اگه skyward sword که بیاد دیگه هیچی............!

کسی xenoblade رو نگرفته؟؟
آره خداییش . حتما بازی کن تا اون نیومده . خداییش معلوم نیست این یکی چی بشه دیگه
نه متاسفانه من هنوز وقت نکردم بگیرم . حالا حالا ها هم نمیشه . بدبختی اینجاس که زیادم از JRPG خوشم نمیاد :(
اینجا کسی بازی نو مور هیروز 2 رو داره ؟؟؟ اگه اره سیوشو برام میزاره سیو کاملشو نمی خوام اگه مرحله 2 به بعد باشه می خوام
من تموم شده ش رو دارم . اشکال نداره بشین از اول بازی کن

Twillight Princess با اینکه خیلی قشنگ بود و خودم هم خیلی دوستش دارم ولی ضد حال اساسی بهم زد:d
بازی رو از هر نظر مقایسه کنی جلوی Wind Waker و Ocarina Of Times کم میورد.میدونم خیلی توقع بالایی هست (مخصوصا در مورد Ocarina Of Time) ولی این بازی هر نسخش شدیدا نسبت به قبلی پیشرفت میکرد ولی نمیدونم چی شد TP نتونست این کارو بکنه.
SS همه چیز رو جبران می کنه:x

Twillight Princess با اینکه خیلی قشنگ بود و خودم هم خیلی دوستش دارم ولی ضد حال اساسی بهم زد:d
بازی رو از هر نظر مقایسه کنی جلوی Wind Waker و Ocarina Of Times کم میورد.میدونم خیلی توقع بالایی هست (مخصوصا در مورد Ocarina Of Time) ولی این بازی هر نسخش شدیدا نسبت به قبلی پیشرفت میکرد ولی نمیدونم چی شد TP نتونست این کارو بکنه.
SS همه چیز رو جبران می کنه:x
اون که حتما بهترین میشه تو سری . با اون وسواسی که میاموتو به خرج میده روش . اما من خیلی بیشتر با TP حال کردم . جوش خیلی بیشتر آدم رو میگرفت . واقعا عالی بود
ای بابا یکی نمیتونه مرحله 2 شو اونجا که با ادم اهنی باید مسابقه بدب رو سیوشو نداره من میمیرم همش.
عرشیا آدم آهنیه قبل از اینکه بخاد ضربه بزنه یه کم صروصدا در میاره و زمین میلرزه به جز چندجا . تو قبل از اینکه صروصدا بکنه و ادا اطوار در بیاره برو از نزدیک بزنش بعد که زمین لرزید برو جاهایی که نمیلرزه تا ضربه بهت نخوره :)

اون که حتما بهترین میشه تو سری . با اون وسواسی که میاموتو به خرج میده روش . اما من خیلی بیشتر با TP حال کردم . جوش خیلی بیشتر آدم رو میگرفت . واقعا عالی بود

عرشیا آدم آهنیه قبل از اینکه بخاد ضربه بزنه یه کم صروصدا در میاره و زمین میلرزه به جز چندجا . تو قبل از اینکه صروصدا بکنه و ادا اطوار در بیاره برو از نزدیک بزنش بعد که زمین لرزید برو جاهایی که نمیلرزه تا ضربه بهت نخوره :)
نه بابا اونجا که مرحله یکه با اون ادم سیه پوست من اونجارو می گم که خودتم ادم اهنیی و با یه ادم اهنی داری می جنگی

آها ا ا ا
بابا خب سعی کن ضربه کمتر بخوری و تندتند ضربه بزنی . فک کنم اولش میگه چه جوری ضربه بزنی . خیلی مبارزه ی اعصاب خوردکنیه اون یکی )x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or