arshiya26
کاربر سایت
مگه ادم کشتم عکسارو می خواید چیکار؟؟؟عرشیا عکسات چی شد پس؟
the zelda رو که میشناسید اون پسر داییمه 2 سال هم ازمن کوچیکتره مثل من فنه از کینکت بدش میاد تو چند صفحه قبل نوشته هاش هست ببینید می فهمید فنه
مگه ادم کشتم عکسارو می خواید چیکار؟؟؟عرشیا عکسات چی شد پس؟
باشه عرشیا بزرگ :-*
حتما اینو بازی کن چونخیلی قشنگه . به راهنما هم احتیاج داشتی بگو با بچه ها کمکت میکنیم
بهترین بازی وی همینه . Twilight princess
حتما بازیش کن![]()
نداری؟؟؟؟؟اصلا ندارم فقط تو خونه پسر داییم the zelda بازی کردم بابا من 1 ماهه وی خریدم بعد آرشیا نه عرشیا کوچولو هم خودتی
چشم فردا برات میپرسممی تونی از یجا ویموت رو قیمت کنی؟
آره خداییش . حتما بازی کن تا اون نیومده . خداییش معلوم نیست این یکی چی بشه دیگهنداری؟؟؟؟؟
نصف بیشتر عمرت برفناست
خیلی ها wii رو به خاطر این بازی خریدند
حالا اگه skyward sword که بیاد دیگه هیچی............!
کسی xenoblade رو نگرفته؟؟
من تموم شده ش رو دارم . اشکال نداره بشین از اول بازی کناینجا کسی بازی نو مور هیروز 2 رو داره ؟؟؟ اگه اره سیوشو برام میزاره سیو کاملشو نمی خوام اگه مرحله 2 به بعد باشه می خوام
اون که حتما بهترین میشه تو سری . با اون وسواسی که میاموتو به خرج میده روش . اما من خیلی بیشتر با TP حال کردم . جوش خیلی بیشتر آدم رو میگرفت . واقعا عالی بودTwillight Princess با اینکه خیلی قشنگ بود و خودم هم خیلی دوستش دارم ولی ضد حال اساسی بهم زد:d
بازی رو از هر نظر مقایسه کنی جلوی Wind Waker و Ocarina Of Times کم میورد.میدونم خیلی توقع بالایی هست (مخصوصا در مورد Ocarina Of Time) ولی این بازی هر نسخش شدیدا نسبت به قبلی پیشرفت میکرد ولی نمیدونم چی شد TP نتونست این کارو بکنه.
SS همه چیز رو جبران می کنه![]()
عرشیا آدم آهنیه قبل از اینکه بخاد ضربه بزنه یه کم صروصدا در میاره و زمین میلرزه به جز چندجا . تو قبل از اینکه صروصدا بکنه و ادا اطوار در بیاره برو از نزدیک بزنش بعد که زمین لرزید برو جاهایی که نمیلرزه تا ضربه بهت نخورهای بابا یکی نمیتونه مرحله 2 شو اونجا که با ادم اهنی باید مسابقه بدب رو سیوشو نداره من میمیرم همش.
نه بابا اونجا که مرحله یکه با اون ادم سیه پوست من اونجارو می گم که خودتم ادم اهنیی و با یه ادم اهنی داری می جنگیاون که حتما بهترین میشه تو سری . با اون وسواسی که میاموتو به خرج میده روش . اما من خیلی بیشتر با TP حال کردم . جوش خیلی بیشتر آدم رو میگرفت . واقعا عالی بود
عرشیا آدم آهنیه قبل از اینکه بخاد ضربه بزنه یه کم صروصدا در میاره و زمین میلرزه به جز چندجا . تو قبل از اینکه صروصدا بکنه و ادا اطوار در بیاره برو از نزدیک بزنش بعد که زمین لرزید برو جاهایی که نمیلرزه تا ضربه بهت نخوره![]()