برای آنهایی که میگویند wii بازی ندارد !!!

• Thread starter Thread starter u.T.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بی خیال عرشیا کوشولو (ناراحت نشی ها.آخه من 10 سال ازت بزرگترم :) ) اگه تونستی یه کینکت گیر بیار و باهاش بازی کن . فک کنم نظرت عوض بشه . اما واقعا کاش اصلا فقط یه کنسول وجود داشت . دیگه اینجوری نبود
وی هم دیگه مجبوره بره نسل بعد . دیدی که نینتندو قبل از اون دوتای دیگه رفته نسل بعد
پسر داییم کینکت داره:-&:|

---------- نوشته در 01:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:28 PM ارسال شده بود ----------

اره چطور مگه؟؟؟ می خوای عکس بذارم؟؟؟

---------- نوشته 26-08-2011 در 12:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 25-08-2011 در 11:48 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها من میتونم با دیال اپ انلاین شم؟؟؟ببینید جای اون مودم وی میشه از این استفاده کرد؟
DSC00765w.jpg

اینو یکی جواب بده

فک کنم نظرت عوض بشه . اما واقعا کاش اصلا فقط یه کنسول وجود داشت . دیگه اینجوری نبود
وی هم دیگه مجبوره بره نسل بعد . دیدی که نینتندو قبل از اون دوتای دیگه رفته نسل بعد
دوباره سلام

با اینکه قبل از اون دوتای دیگه کنسول داده
ببینید چه شاهکاری داده با اون همه فروشش
اگه هم قرار بود یه کنسول می بود اون رو هم نینتندو میزد چون سابقه ی طولانی در ساخت کنسول داره
ولی چون رقابت نبود فکر نمیکنم کنسول جالبی میشد

----------------------------------------------------------
راستی arshiya قرار بود از خودت یه عکس بذاری چی شد!!!:d

ممنون

آخرین ویرایش:
دوباره سلام

با اینکه قبل از اون دوتای دیگه کنسول داده
ببینید چه شاهکاری داده با اون همه فروشش
اگه هم قرار بود یه کنسول می بود اون رو هم نینتندو میزد چون سابقه ی طولانی در ساخت کنسول داره
ولی چون رقابت نبود فکر نمیکنم کنسول جالبی میشد

----------------------------------------------------------
راستی arshiya قرار بود از خودت یه عکس بذاری چی شد!!!:d

ممنون

اول جواب منو تو تاپیک انلاین شدن با وی بدید بعد.

آره خب .نینتندو از همه ی کنسول سازها قدمتش بیشتره و خدایش هم نوآوری فقط مال نینتندوه
اما باید قبول کنیم که دیگه باید بره نسل بعد اما PS3 و Xbox 360 حداقل 2 سال دیگه هستن
بهر حال من هنوزم میگم ای کاش چیزی به اسم انحصار وجود نداشت

برای ویه این بازی ؟؟
سبکش چجوریه؟؟
!
سبکش اکشن سوم شخص با شمشیره با حاله از گیم اسپات 7 گرفته

---------- نوشته در 11:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:23 AM ارسال شده بود ----------

حرف نمی خواید بزنید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or