برای آنهایی که میگویند wii بازی ندارد !!!

• Thread starter Thread starter u.T.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه عادل به خوبیه اون نیست ولی خوبه اینم
با حسگر هم آره اجرا میشه
راستی تجربه کینکت یا موو رو نداشتین؟
من میخوام کنسول xbox یا ps3 بخرم البته برای کسی کادوئه ولی خودمم بازی میخوام بکنم :d نظری ندارین ؟ (البته در حد کم لطفا نظر بدین که تاپیک منحرف نشه خواهشا فقط اینکه کینکت بهتره یا موو ممنون میشم اگه خصوصی هم بگین خیلی عالیه تاپیک رو منحرف نمیکنم اینجوره )

اتفاقا تلفظ صحیحش عرشیا هست اما به دلیل مشکل تو زبان فارسی این جوری میشه . مثل همون مشکلی که برای ح و ه یا ق و غ پیش میاده
ولی خداییش آرشیا :-o خیلییییییییییی بده ه ه ه ه ه ه
راستی چند سالته ؟
من؟؟؟14

---------- نوشته در 11:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:39 PM ارسال شده بود ----------

نه عادل به خوبیه اون نیست ولی خوبه اینم
با حسگر هم آره اجرا میشه
راستی تجربه کینکت یا موو رو نداشتین؟
من میخوام کنسول xbox یا ps3 بخرم البته برای کسی کادوئه ولی خودمم بازی میخوام بکنم :d نظری ندارین ؟ (البته در حد کم لطفا نظر بدین که تاپیک منحرف نشه خواهشا فقط اینکه کینکت بهتره یا موو ممنون میشم اگه خصوصی هم بگین خیلی عالیه تاپیک رو منحرف نمیکنم اینجوره )

بابا حرف کینکت رو پیش من نزن میزنم میسکونمشا اون اخطارمم برای دعوا با کینکت داران گرفتم:d

---------- نوشته در 11:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:41 PM ارسال شده بود ----------

Game spot بهش 6.5 داده میانگین امتیازاشم 6.5ه
تو DS هم یه بازی تقریبا تو این سبکی هست : Time hallow
برای کسایی مپکه عاشق داستان خوندن و درگیر شدن هستن جالبه

---------- نوشته در 05:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:23 PM ارسال شده بود ----------

خداییش راس میگی ها.ماشالله کسایی که Wii دارن 100 سال یه بار میان یه سر میزنن
یا اوناییم که زودزود میان میگن : اومدم / رفتم / نیستم / هستم / یه مرحله رفتم / مرحله دوم تموم و ....!!!!
یکی دیگه میاد تبلیغ میکنه برا فروش بازی هاش !!
یکی نیس بگه بابا بیاین حداقل راجع به بازی هایی که می کنین نظر بدین
این همه آدم آیکن Wii زیر آواتارشونه ...
خدا رو شکر حداقل دوسه نفر میان دوسه تا خبر از بازی ها بدن
من کل پستام تو ویه من فعال نیستم؟؟؟:(

---------- نوشته در 11:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:45 PM ارسال شده بود ----------

Game spot بهش 6.5 داده میانگین امتیازاشم 6.5ه
تو DS هم یه بازی تقریبا تو این سبکی هست : Time hallow
برای کسایی مپکه عاشق داستان خوندن و درگیر شدن هستن جالبه

---------- نوشته در 05:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:23 PM ارسال شده بود ----------

خداییش راس میگی ها.ماشالله کسایی که Wii دارن 100 سال یه بار میان یه سر میزنن
یا اوناییم که زودزود میان میگن : اومدم / رفتم / نیستم / هستم / یه مرحله رفتم / مرحله دوم تموم و ....!!!!
یکی دیگه میاد تبلیغ میکنه برا فروش بازی هاش !!
یکی نیس بگه بابا بیاین حداقل راجع به بازی هایی که می کنین نظر بدین
این همه آدم آیکن Wii زیر آواتارشونه ...
خدا رو شکر حداقل دوسه نفر میان دوسه تا خبر از بازی ها بدن

من؟؟؟14
بابا حرف کینکت رو پیش من نزن میزنم میسکونمشا اون اخطارمم برای دعوا با کینکت داران گرفتم:d

ای بابا منظورم شما نبودی که . ناراحت نشو :x :-*
عرشیا آرشیا ارشیا چرا ناراحت میشی :d دیوونه شدم از بس راجع به این دوتا کنسول فکر کردم شیطونه میگه برم wii u بخرم اصلا
براتون پاسخ فرستادم :)

آخرین ویرایش:
عرشیا آرشیا ارشیا چرا ناراحت میشی :d دیوونه شدم از بس راجع به این دوتا کنسول فکر کردم شیطونه میگه برم wii u بخرم اصلا

جون هر کی دوست داری کینکت نخر می خوای چیکار خوب با همون وی بازی کن دیگه بشین سوپر ماریو تموم کن:d

---------- نوشته در 01:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها عکس ویمو گذاشتم اینجا برید ببینید حال کنید

عرشیا مطمئنی 14 سالته ؟؟؟؟ :-/
اره چطور مگه؟؟؟ می خوای عکس بذارم؟؟؟

---------- نوشته 26-08-2011 در 12:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 25-08-2011 در 11:48 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها من میتونم با دیال اپ انلاین شم؟؟؟ببینید جای اون مودم وی میشه از این استفاده کرد؟
DSC00765w.jpg

کینکت خیلی جالبه که عرشیا :d
تعصبی نشو دیگه اینجوری ویی عزیزمون مجبور میشه نسل جدیدتری عرضه کنه :d
wii چقدر بی دردسره حالا اون 2تا کنسول دیگه دیوونه میکنن آدم رو تا بخوای انتخاب کنی از بینشون
فکر کنم بشه مبدله دیگه :-b

کینکت خیلی جالبه که عرشیا :d
تعصبی نشو دیگه اینجوری ویی عزیزمون مجبور میشه نسل جدیدتری عرضه کنه :d
wii چقدر بی دردسره حالا اون 2تا کنسول دیگه دیوونه میکنن آدم رو تا بخوای انتخاب کنی از بینشون
فکر کنم بشه مبدله دیگه :-b
موو که کپی زده از وی خلاص ولی اون کینکت ...:|(:-&)

بی خیال عرشیا کوشولو (ناراحت نشی ها.آخه من 10 سال ازت بزرگترم :) ) اگه تونستی یه کینکت گیر بیار و باهاش بازی کن . فک کنم نظرت عوض بشه . اما واقعا کاش اصلا فقط یه کنسول وجود داشت . دیگه اینجوری نبود
وی هم دیگه مجبوره بره نسل بعد . دیدی که نینتندو قبل از اون دوتای دیگه رفته نسل بعد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or