بدون ساختن یک شوتر بهتر نمی توانید COD را شکست دهید.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
bf32.jpg

آقای آلن کرتز سرپرست طراحان بازی Battlefield 3 امروز در پیامی در تویتر خود اعلام کرد:
"شما نمی توانید بازی Call Of Duty را بدن این که بازی بهتری نسبت به آن بسازید شکست دهید"
کرتز در این سوال و جواب تویتری به نکاتی از بازی اشاره کرد:
به دلیل محدودیت های جستوجو گر سرور در نسخه کنسولی بازی در کنسول ها 64 نفره نخواهد بود
قابلیت سینه خیز به بازی اضافه شده
این بازی همانند MOH و BC2 از سیستم FOV استفاده می کند. اما در این شماره این سیستم کمی بهبود داده شده.
بخش تخریب پذیری چه در مورد وسایل نقلیه و چه در مورد ساختمان ها برای DICE اهمیت خاصی دارد.
کنسول ها هم می توانند نسخه Limited را بخرند.
یکی از شهر ها تهران است.
بازی در پایان این ماه در نمایشگاه GDC که در سانفرانسیسکو برگذار می شود به طور رسمی رونمایی می شود.

با تشکر از VG247
منبع

اگه COD همین روند رو به رشد را ادامه بده و EA هم همینطور گند بزنه (مثل MOH ) اکتیویژن بی رقیب باقی خواهد ماند . ضمن اینکه EA دیگه داره خیلی بچه بازی در میاره و خودشو هی به COD میچسبونه ! خوشم میاد اکتیویژن اصلا ً جوابشو هم نمیده !!!:d
مطمئنا ً COD بعدی باز هم پرفروشترین عنوان سال خواهد شد .>:d<

• Like
Reactions: ArianUndead
اگه COD همین روند رو به رشد را ادامه بده و EA هم همینطور گند بزنه (مثل MOH ) اکتیویژن بی رقیب باقی خواهد ماند . ضمن اینکه EA دیگه داره خیلی بچه بازی در میاره و خودشو هی به COD میچسبونه ! خوشم میاد اکتیویژن اصلا ً جوابشو هم نمیده !!!:d
مطمئنا ً COD بعدی باز هم پرفروشترین عنوان سال خواهد شد .>:d<

lol.gif

شما نمی توانید بازی Call Of Duty را بدن این که بازی بهتری نسبت به آن بسازید شکست دهید

آخه این گفتن میخواد؟
بچه ها میدونین برای اینکه عدد 9 رو تبدیل به 10 کرد باید 9 رو با 1 جمع کرد؟

ماشالا فن!!!
اتفاقا حرفاش دقیقا درست بود ولی این خنده تو از فرط فن بودنه که کاملا واضحه!!!

نه برعكس اصلا به خاطر فن بازي نبود و قصد مسخره كرده هم نداشتم.
فقط يك جاي حرف ايشون خيلي واسم عجيب بود كه گفت EA هم همینطور گند بزنه.فكر كنم يك مقدار بايد بيشتر روي اين حرفش تامل ميكرد!!!حالا هم اينجا خيلي مد شده كه چون EA توي اخرين نسخه مدال خوب كار نكرد پس ديگه نميتونه حريف cod بشه.(عجب منطقي)

همه به تته پته در اومدند میخوان COD رو شکست بدن ولی وقتی Activition این خبرو بخونه جو گیر میشه و COD جدید رو بهتر از قبل میسازه .
چه رقابتی بین EA و ACti قل قل میکنه :))=))
فعلا 2 هیچ به نفع ACTI :d>:d<:|
مخالفم.1-1!بازی اول را BBC2 برد,دومی را COD:BO!

• Like
Reactions: MehradCreed
با بقیه بخش ها کاری ندارم اما Multiplayer دقیقا همون قسمتی بود که BC2 تونست MW2 رو نابود کنه...
کلا تبهره Dice تو مولتی پلیر ـه و در این حال توی سینگل پلیر کم استعداد
حالا هم اينجا خيلي مد شده كه چون EA توي اخرين نسخه مدال خوب كار نكرد پس ديگه نميتونه حريف cod بشه.(عجب منطقي)
چون بزرگترین دلیل ساخت MOH اونم به این سبک (مدرن)رقابت با CoD بود که شکست سختی هم خورد و دقیقا از اون موقع از جزء به جزء EA داره صدای COD.COD شنیده میشه
Bulletstorm-Crysis2-BF3
این نشون میده برای سران EA رسیدن به CoD (احتمالا از لحاظ فروش)یه رویای شیرینه دست نیافتنیه
_______
جدا ACTi تا حالا محل چیز هم به کل کل های EA نذاشته !!!انصافا با اینکه شرکت انگلیه این AcTI ولی سیاست های خیلی قوی داره

سلام.اجازه ی من هم دست شماست!:دی
اتفاقا من به سه بخش تقسیمش میکنم! Single Player و Multi Player و ارزشش(که واسه هر شخصی فرق میکنه و ربطی به آمار و ارقامش و امتیازاش نداره)
بر خلاف چیزی که میگی شخصا از سینگل پلیرش خیلی خوشم اومد.مخصوصا اون طنز جالبی که تو صحبتهای شخصیتها بود.ولی عادلانه بخوام نگاه کنم از لحاظ داستانی MW2 با توجه به سبکشون بهتر عمل کرده.هر چند داستان خوده MW2 هم در حالت کلی چیزه خاصی نبود!!:دی
از لحاظ MP هم اصلا صحبتش رو نکن!!:دی BC2 یه سرو گردن بالاتر از MW2 هست.همینطور استانداردتر و حرفه ای تر!! اصلا خوشم نمیاد از کلمه ی "نوب" و این قبیل کلمات استفاده کنم ولی MPـه MW2 طوری نبود که واقعا فرق یه شخص تازه کار رو با یه شخص باتجربه مشخص کنه!فکر کنم با همین جمله منظورم رو فهمیده باشی.دیگه بیشتر واردش نمیشم.
ارزشش هم به دور از امتیازها و آمار و ارقام و ... واسه من خیلی بیشتر از MW2 هست.
Quoted for Truth

نه برعكس اصلا به خاطر فن بازي نبود و قصد مسخره كرده هم نداشتم.
فقط يك جاي حرف ايشون خيلي واسم عجيب بود كه گفت EA هم همینطور گند بزنه.فكر كنم يك مقدار بايد بيشتر روي اين حرفش تامل ميكرد!!!حالا هم اينجا خيلي مد شده كه چون EA توي اخرين نسخه مدال خوب كار نكرد پس ديگه نميتونه حريف cod بشه.(عجب منطقي)
همونطور که مهرداد گفت EA از قبل از انتشار BC2 داره میگه ما فلانیم و بیساریم و COD رو شکست میدیم.پس این نشون میده COD بازی قوی هستش و بدجوری به EA فشار اورده.
ولی با این حال EA نه با BC2 و نه با MOH نه تنها نتونست COD رو شکست بده بلکه خودش شکست خورد.تازه کرکریهای دیگشون واسه بازیهای دیگه هم بماند.
البته ناگفته نماند که من برخلاف bad companyها امید زیادی به BF3 دارم چون با BF2 خیلی حال کردم ولی این همه کرکری خوندن از طرف EA مسخرس!

آخرین ویرایش:
دوستان خواهشا از روی احساسات حرف نزنید.

همه قبول داریم COD فقط تو فسمت Single موفق هست. ناگفته نماند بازی COD مانند ی بازی کارتونی هست.

ی جنگ تمام عیار نیست. به شما لذت ی جنگ رو نشون بده. من به شخصه دارم کارتون بازی می کنم.

و از همه مهمتر قسمت MultiPlayer هست واقعا Ea و DICE خیلی خیلی موفق تر از Activition بودند.

ولی بازی زیبا و وافعیت BFBC2 و BF3 < که قراره ساخته بشه. واقعا ی جنگ واقعی رو به شما نشون میده.

لذتش به معنای واقعی هست.

EA همیشه موفق بوده هست. بازی BF3 مطمئنا COD رو زیر پاهاش له می کنه.

BF > COD

دوستان لطفا این بحث های بچگانه رو تمومش کنید یا اون از Ea بد میگه یا اون یکی از Activision اصلا این موضوع جای بحث نداره. COD تو بخش سینگل واقعا شاهکاره و EA تو این زمینه هیچ

حرکت مثبتی انجام نداده جالبه یکی از دوستان میگه EA این اواخر همش گند زده اخه این چه حرفی که شما میزنید درسته MOH از نظر بعضیا افتضاح بود (برای من که نه) اما تو رو به خدا

یک بازی رو 100 بازی نکنید. از اون طرفم سری Battlefield در زمینه مولتی شاهکاره دیگه دوستان نیان بگن نه Single شم از COD بهتره. ختم کلام هردو شاهکار هستن و نباید الکی فن بازی در آورد

دادا EA :d
منظورم از گند زدن در رقابتش با اکتی بوده نه در همه ی بازیهاش !!!
ببین ما 7 نسخه COD داریم که بجز نسخه سوم بقیه بازیهای بسیار بزرگ و پر فروش و پر طرفداری در زمان خودشان بوده و هستند حالا در مقابل این 6 ابربازی ، EA کریسیس 1 رو در این سبک داره که خودت هم قبول داری که بجز گرافیک در بقیه ی زمینه ها آنچنان حرفی برای گفتن در مقابل COD نداره جدیدا ً هم MOH حرفی برای گفتن نداشت مطمئن باش بولتستورم هم اگرچه بازی خوبی خواهد شد و خود من هم مطمئناً بازی خواهم کرد و لذت خواهم برد ولی باز جای COD رو نمی گیره ، می مونه باتلفیلد که هنوز اطلاعات زیادی از نسخه ی جدیدش در دست نیست اما باز هم نمیشه با یکی دو نسخه خوب عظمت 6 نسخه ی عالی COD رو زیر سوال ببره ! ضمن اینکه یه چیزی هم یادت باشه اکتیویژن داره بدون سر و صدا و مسخره بازی روی نسخه ی جدید COD یعنی modern warfare 3 کار می کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or