بدون ساختن یک شوتر بهتر نمی توانید COD را شکست دهید.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
bf32.jpg

آقای آلن کرتز سرپرست طراحان بازی Battlefield 3 امروز در پیامی در تویتر خود اعلام کرد:
"شما نمی توانید بازی Call Of Duty را بدن این که بازی بهتری نسبت به آن بسازید شکست دهید"
کرتز در این سوال و جواب تویتری به نکاتی از بازی اشاره کرد:
به دلیل محدودیت های جستوجو گر سرور در نسخه کنسولی بازی در کنسول ها 64 نفره نخواهد بود
قابلیت سینه خیز به بازی اضافه شده
این بازی همانند MOH و BC2 از سیستم FOV استفاده می کند. اما در این شماره این سیستم کمی بهبود داده شده.
بخش تخریب پذیری چه در مورد وسایل نقلیه و چه در مورد ساختمان ها برای DICE اهمیت خاصی دارد.
کنسول ها هم می توانند نسخه Limited را بخرند.
یکی از شهر ها تهران است.
بازی در پایان این ماه در نمایشگاه GDC که در سانفرانسیسکو برگذار می شود به طور رسمی رونمایی می شود.

با تشکر از VG247
منبع

​

از نظر روند بازی که فکر نکنم ea حالا حالاها به cod اکتیویژن برسه. ولی میتونه از لحاظ گرافیک و تخریب پذیری و.... از کال جلو بزنه. آمار فروشم که دیگه بحثشو نمیکنم نه تنها ea بلکه هیچ شرکتی نمیتونه رکورد فروش کال رو بزنه. به شخصه خیلی با bbc2 حال کردم. استانداردای جدیدی رو وارد این سبک کرد ولی بازم هیجان و کشش کال رو نداشت. امیدوارم bf3 بتونه خودشو به کال نزدیکتر کنه.

اخه كال او ديوتي هيچ ربطي به عنوانايي كه ميبري نداره !

كرايسز و بولت استورم يه چيزاي ديگن كلا !!!

بازي رو شما چي تعريف ميكنيد؟
بازي يك گرافيكه يك گيم پلي يك صداگذاري يك داستان !!!

همه ي اون عناوين هم در نوع خودشون بهترين هارو دارن !!! :-/

اخه كال او ديوتي هيچ ربطي به عنوانايي كه ميبري نداره !

كرايسز و بولت استورم يه چيزاي ديگن كلا !!!

بازي رو شما چي تعريف ميكنيد؟
بازي يك گرافيكه يك گيم پلي يك صداگذاري يك داستان !!!

همه ي اون عناوين هم در نوع خودشون بهترين هارو دارن !!! :-/

والا اینارو من نمیگم دوستان فن EA می گن ! وقتی عرض کردم COD در سبک خودش رقیب سرسختی که بتونه بهتر عمل کنه نداره دوستان این بازیهارو به عنوان هم سبک و رقیب کال معرفی کردند !!!:-/
احتمالا ً صرفا ً اکشنهای اول شخصی که EA ساخته منظورشون بوده

بازي هم سبك كال وا فكر كنم فقط مدال بود كه تركيد قشنك !!!!
به نظرم بتل فيلد هم نبايد مقايسه بشه با اون !
اينا فقط اول شخص جنگي هستند !!
ولي اصلا شبيه هم نيستن

ضمن اینکه یه چیزی هم یادت باشه اکتیویژن داره بدون سر و صدا و مسخره بازی روی نسخه ی جدید COD یعنی modern warfare 3 کار می کنه !
سر و صدا و مسخره بازیش حالا مونده!صبر کن!:دی
بازی که هنوز تائید نشده رو که واسش سر و صدا نمیکنن!بزار تائید بشه اونوقت... :دی

چون بزرگترین دلیل ساخت MOH اونم به این سبک (مدرن)رقابت با CoD بود که شکست سختی هم خورد و دقیقا از اون موقع از جزء به جزء EA داره صدای COD.COD شنیده میشه

خب شكست بدي خورد ولي به نظر من فقط از لحاظ فروش نه از لحاظ فني.چون COD.BO هم چيز خاصي نبود.

این نشون میده برای سران EA رسیدن به CoD (احتمالا از لحاظ فروش)یه رویای شیرینه دست نیافتنیه

به نظرم دست يافتن به ركورد فروش CoD سخته ولي اين رو هم بايد در نظر داشته باشيم كه BF نمايش قوق العاده اي رو با BBC داشت و همچنين CoD هم مثل روزهاي اوجش نيست و همچنين ملت هم شوت نيستن و ميتونن تمام اين نكات رو تشخيص بدن!

دادا EA :d
منظورم از گند زدن در رقابتش با اکتی بوده نه در همه ی بازیهاش !!!
ببین ما 7 نسخه COD داریم که بجز نسخه سوم بقیه بازیهای بسیار بزرگ و پر فروش و پر طرفداری در زمان خودشان بوده و هستند حالا در مقابل این 6 ابربازی ، EA کریسیس 1 رو در این سبک داره که خودت هم قبول داری که بجز گرافیک در بقیه ی زمینه ها آنچنان حرفی برای گفتن در مقابل COD نداره جدیدا ً هم MOH حرفی برای گفتن نداشت مطمئن باش بولتستورم هم اگرچه بازی خوبی خواهد شد و خود من هم مطمئناً بازی خواهم کرد و لذت خواهم برد ولی باز جای COD رو نمی گیره ، می مونه باتلفیلد که هنوز اطلاعات زیادی از نسخه ی جدیدش در دست نیست اما باز هم نمیشه با یکی دو نسخه خوب عظمت 6 نسخه ی عالی COD رو زیر سوال ببره ! ضمن اینکه یه چیزی هم یادت باشه اکتیویژن داره بدون سر و صدا و مسخره بازی روی نسخه ی جدید COD یعنی modern warfare 3 کار می کنه !

اولا كه كرايسيس خيلي با CoD فرق داره ولي خب:
اين ديگه خيلي نامرديه كه ميگي كرايسيس جز گرافيك چيز ديگه نداشت!!!
با كرايسيس به نهايت زيبا بودن يك بازي كامپيوتري پي ميبري.رسما COD رو قورت ميده.فقط از لحاظ هيجان كم مياره.
BBC2 هم رسما CoD رو شوت كرد.
در ضمن من منظروم در حال حاضره.اگه ميخواي تمام نسخه هاي CoD رو به رخ من بكشي من هم ميتونم بگم كه MOH يكي از بهترين بازيهايي بوده كه تا به حال توي اين سبك پا گذاشته و ايده اصلي اين سبك رو هم تقريبا ميشه گفت كه اين بازي داده

وقتی عرض کردم COD در سبک خودش رقیب سرسختی که بتونه بهتر عمل کنه نداره

خداي من.چقدر جالب.رقيب نداره.اخه:)

• Like
Reactions: hosein me
این که میگی از لحاظ فروش شکست خورد فقط ،نه از لحاظ فنی این نظر شماست امتیازای توی رنکینگ چیز دیگه ای میگه هینطور نظر منتقدین.
بعدم این که معلومه از لحاظ روند بازی هنوز بازی ای در حد کال ساخته نشده. همه چیز گرافیک نیست که، کما اینکه گرافیک کال هم به اون صورت پایین نیست البته منم موافقم که اگه به دادش نرسن شاید مشکل ساز بشه واسه ی نسخه های بعدی. گیم پلی هم مثل گرافیک یکی از ارکان بازیه که فعلا منتقدین و اکثر کاربرا اونو تحسین میکنن.

من که خیلی امید دارم به این بازی و بشدت منتظر جزییات بیشتر از بازی هستم!
واسه من هم هیچ فرقی نمیکنه که تهرانی بکشم یا نکشم:دی به هر حال کشتن بده،حالا چه تهرانی باشه چه افغانی!:دی
مرحله هم همون طور که دوستان گفتند مخفی کاری باید باشه...اونم بدون یونفرم...(تو مایه های همون black ops) در غیر این صورت باید Sci-Fi FPS به حساب بیاد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or