بدون ساختن یک شوتر بهتر نمی توانید COD را شکست دهید.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
bf32.jpg

آقای آلن کرتز سرپرست طراحان بازی Battlefield 3 امروز در پیامی در تویتر خود اعلام کرد:
"شما نمی توانید بازی Call Of Duty را بدن این که بازی بهتری نسبت به آن بسازید شکست دهید"
کرتز در این سوال و جواب تویتری به نکاتی از بازی اشاره کرد:
به دلیل محدودیت های جستوجو گر سرور در نسخه کنسولی بازی در کنسول ها 64 نفره نخواهد بود
قابلیت سینه خیز به بازی اضافه شده
این بازی همانند MOH و BC2 از سیستم FOV استفاده می کند. اما در این شماره این سیستم کمی بهبود داده شده.
بخش تخریب پذیری چه در مورد وسایل نقلیه و چه در مورد ساختمان ها برای DICE اهمیت خاصی دارد.
کنسول ها هم می توانند نسخه Limited را بخرند.
یکی از شهر ها تهران است.
بازی در پایان این ماه در نمایشگاه GDC که در سانفرانسیسکو برگذار می شود به طور رسمی رونمایی می شود.

با تشکر از VG247
منبع

​

واقعاً دل شما یا هر مخاطب دیگه ای میاد NPc هایی که به زبان فارسی و در محله های بازسازی شده تهران ( من فکر میکنم که یکی از ساختمان ها یا میادین مشهور شهر را نیز در آن مرحله بگذران ) بکشید و غارت کنید ؟

شما رو نمیدونم ولی وقتی خیلی از شما به فکر ارجینال خریدن یا خریدن بازی های شرکت های غربی هستید به فکر تأثیری که این بازی ها میتوانند روی ذهن من و شما بگذارن و تفکر برادر کشی را در ما رشد بدن هم هستید ؟:-s#:-s

به من این چند ساله از ..... بازی جنگی چند وقته .

فقط از MW1 و COD ww و BF2 و MOH خوشم امد برای این که مهم ترین چیز بازی اون چرخه بازی در بخش SP هستش که به نظرم این چند وقته MOH خیلی بهتر از انتظاری که من ازش داشتم بود و شاید خیلی ها بگن بد بود اما من بیشتز از BO خوشم امد ازش .

بنظرم سری COD رو زیادی دارن بزرگش میکنن همین که این حرف ها رو میزنن خودشون رو در مرحله سخت تری قرار میدن که یه بازی دیگه رو با بازی خودشون اختلافش رو زیاد میبینن و موجب میشه که به گروه فشار بیشتری باید به جای این که با خلاقیت و .... بازی بهتری بسازن .

واقعاً دل شما یا هر مخاطب دیگه ای میاد NPc هایی که به زبان فارسی و در محله های بازسازی شده تهران ( من فکر میکنم که یکی از ساختمان ها یا میادین مشهور شهر را نیز در آن مرحله بگذران ) بکشید و غارت کنید ؟

شما رو نمیدونم ولی وقتی خیلی از شما به فکر ارجینال خریدن یا خریدن بازی های شرکت های غربی هستید به فکر تأثیری که این بازی ها میتوانند روی ذهن من و شما بگذارن و تفکر برادر کشی را در ما رشد بدن هم هستید ؟:-s#:-s

عزیز با کلیات حرفت موافقم اما یه مشکلی دارم من باهاش من بازی رو برای سرگرمی بازی میکنم نه برای این که اعتقاداتم رو درش بخوام دخیل کنم اگه ادم بخواد بازی رو برای اعتقاداتت بازی کنی اصلا نباید بازی کنی یعنی بخواد شخصیت کلی شما رو تغییر بده .

من خودم کلا با کشتن ادم ها مشکل دارم حتی اگه دشمن خونیم باشه کلا شما با کشتن زندگی یه شخص دیگه رو میگیری اما در بازی شما هرچقدر هم هرکسی رو بکشی موجب نمیشه شما راه بیفتی این و اون رو بکشی . دقت کردی منظورم چی هستش .

با کشتن افراد در اون مرحله COD MW2 که در روسیه بود ایا مردم روسیه به دست من کشته شدن ؟ نه یه مشت شخصیت 3 بعدی کشته شدن آیا این به من اجازه میده که راه بیفتم مردم رو بکشم نه برای این هستش که این بازی هستش .

این هم به همون صورت هستش ایا با کشتن چند شخصیت 3 بعدی که ایرانی هم باشن من ایرانی ها رو کشتم تو واقعیت یعنی من قاتلم .

این صحبت شما برای من یکی قیر قابل قبول هستش .

آخرین ویرایش:

ای جونمی با کمال میل:d چه حالی میده ایران که خراب هست خراب ترش میکنیم بلکه از نو ساخته شه:-b
به فکر تأثیری که این بازی ها میتوانند روی ذهن من و شما بگذارن و تفکر برادر کشی را در ما رشد بدن هم هستید ؟

بابا بیخیال حاجی:-@

• Like
Reactions: 619
ea به نظر خيلي تيم قوي تري از اكتيويژن داره !!

يه ذره دقت كنن كال او ديوتي رقمي نيست برا شكست دادن
واقعا نيست ها
شما بررسي كنيد
تمام نقاط بتل فيلد از كال او سر هستند جز گيم پلي ( ديگه چي ميمونه كلا :d)
بتونن گيم پلي خوبي در بيارن كال او ديوتي پخ پخ

دوباره عشق به وطن غرب و این چزتو پرتا شروع شد والا من نمیدونم مشکل شما جوانای عزیز چیه حالا که ما تحریم هستیم باید تو سره خودمون بزنیم برای بازی و گرون تر هم بخریم بعدم حالا تهران باشه خوبه که!!!! بازی رو تو ایران ممنوع میکنن این صدا و سیما هم از فردا بوق تو کرنا میکنه دیدید امریکا داره بازی میسازه ملت مارو فریب بده!!!!!!!!! مرگ بر ...........
برادر من اونا نمیان بازی بسازن که منو تو بازی کنیم پسر خوب ;)

به من این چند ساله از ..... بازی جنگی چند وقته .

فقط از MW1 و COD و BF2 و MOH خوشم امد برای این که مهم ترین چیز بازی اون چرخه بازی در بخش SP هستش که به نظرم این چند وقته MOH خیلی بهتر از انتظاری که من ازش داشتم بود و شاید خیلی ها بگن بد بود اما من بیشتز از BO خوشم امد ازش .

بنظرم سری COD رو زیادی دارن بزرگش میکنن همین که این حرف ها رو میزنن خودشون رو در مرحله سخت تری قرار میدن که یه بازی دیگه رو با بازی خودشون اختلافش رو زیاد میبینن و موجب میشه که به گروه فشار بیشتری باید به جای این که با خلاقیت و .... بازی بهتری بسازن .

عزیز با کلیات حرفت موافقم اما یه مشکلی دارم من باهاش من بازی رو برای سرگرمی بازی میکنم نه برای این که اعتقاداتم رو درش بخوام دخیل کنم اگه ادم بخواد بازی رو برای اعتقاداتت بازی کنی اصلا نباید بازی کنی یعنی بخواد شخصیت کلی شما رو تغییر بده .

من خودم کلا با کشتن ادم ها مشکل دارم حتی اگه دشمن خونیم باشه کلا شما با کشتن زندگی یه شخص دیگه رو میگیری اما در بازی شما هرچقدر هم هرکسی رو بکشی موجب نمیشه شما راه بیفتی این و اون رو بکشی . دقت کردی منظورم چی هستش .

با کشتن افراد در اون مرحله COD MW2 که در روسیه بود ایا مردم روسیه به دست من کشته شدن ؟ نه یه مشت شخصیت 3 بعدی کشته شدن آیا این به من اجازه میده که راه بیفتم مردم رو بکشم نه برای این هستش که این بازی هستش .

این هم به همون صورت هستش ایا با کشتن چند شخصیت 3 بعدی که ایرانی هم باشن من ایرانی ها رو کشتم تو واقعیت یعنی من قاتلم .

این صحبت شما برای من یکی قیر قابل قبول هستش .

آقای vivanred من که نفگتم همه موقع بازی واقعاً آدم میکشن . اگر اینطور بود که من هم آدم کش بودم ;;)

این نوع وارد کردن وقایع در بازی ها نوعی تلقین به مخاطبهایی است که واقعاً به دنبال کشف حقایق نمیروند . مطمعناً آنها باید داستان بازیشون رو به نوعی با شهر تهران گره بزنند که باور پذیر بشد ( مثل هر بازیه دیگری در این سبک MW یا Bo یا MoH و ... هر کدام دلیلی را برای حمله نظامیان امریکا به این کشورها مطرح کردند و این بازی هم به همان ترتیب ).

وقتی یک دانشجوی تاریخ ایتالیایی بعد از مشاهد فیلم 300 آنرا یک بازسازی از تاریخ فکر میکنه شما چه انتظاری از مخاطبان عام دارید ؟ شما می توانید از کنار این وقایع غیر واقعی بگذرین بقیه دنیا چطور ؟ :-/

من در این زمینه بحثی ندارم دیگه نظرم رو گفتم و ادامه نمیدم تا یه عده باز بخوان سر به سرم بذارن :|

• Like
Reactions: game.fun

حرفت كلا مشكل داره.اگه اين طور باشه اصلا اين سبك بازي رو بازي نكن و در نگاه كلي اصلا بازي نكن چون ممكنه بزني اطرافيانت رو به قتل برسوني:d

/:) واقعا cod:bo هوش عالی داشت !!!!!!!!!!!؟
انشالله این نسخه هم مثل قبلی عالی میشه

نه من منظورم cod:bo نبود.منظورم mw2 بود كه به نظرم هوش مصنوعي خيلي خوبي داشت ولي تو bfbbc2 هوش مصنوعي زياد جالب كار نشده بود كه اميدوارم توي bf3 جبران كنن تا تنها برتري كه حريف داره رو هم از بين ببريم

• Like
Reactions: u.s.a and slipkboy
ea به نظر خيلي تيم قوي تري از اكتيويژن داره !!

يه ذره دقت كنن كال او ديوتي رقمي نيست برا شكست دادن
واقعا نيست ها
شما بررسي كنيد
تمام نقاط بتل فيلد از كال او سر هستند جز گيم پلي ( ديگه چي ميمونه كلا :d)
بتونن گيم پلي خوبي در بيارن كال او ديوتي پخ پخ

اتفاقا بزرگ ترین مشکل BF نداشتن بخش داستانی درست هستش برعکس به شخصه گیم پلی BF رو بیشتر میپسندم .

سری MW فقط گیم پلی رو سریع و ..... کرده به نظر من یک چند وقتی به ادم حال میده اما بعدش تکراری میشه مثل این میمونه شما با یه M16 که وزن اسلحه 3.4 کیلو هستش بعد ببین مثل پر پرواز میکنی به نظر خود من مسخره هستش سر MW1 واقعا عالی بود یعنی درسته احساس یه اصلحه واقعی رو در دستات احساس نمیکردی اما دیگه پرواز هم نمیکردی .

آقای vivanred من که نفگتم همه موقع بازی واقعاً آدم میکشن . اگر اینطور بود که من هم آدم کش بودم ;;)

نگاه کن بزار دونه دونه توضیح بدم که منظور هم رو درست متوجه بشیم . من علی رضا هستم .

این نوع وارد کردن وقایع در بازی ها نوعی تلقین به مخاطبهایی است که واقعاً به دنبال کشف حقایق نمیروند . مطمعناً آنها باید داستان بازیشون رو به نوعی با شهر تهران گره بزنند که باور پذیر بشد ( مثل هر بازیه دیگری در این سبک MW یا Bo یا MoH و ... هر کدام دلیلی را برای حمله نظامیان امریکا به این کشورها مطرح کردند و این بازی هم به همان ترتیب ).
وقتی یک دانشجوی تاریخ ایتالیایی بعد از مشاهد فیلم 300 آنرا یک بازسازی از تاریخ فکر میکنه شما چه انتظاری از مخاطبان عام دارید ؟ شما می توانید از کنار این وقایع غیر واقعی بگذرین بقیه دنیا چطور ؟ :-/

نگاه کن اگه قرار باشه یه مخاطب با دیدن فیلم برای مثال 300 فکر کنه که مردم ایران این شکلی هستن و انقر احمق که جمع شن 300 نفر اون ها رو به مسخرهگی هرچه تمام پرت کنن تو دریا مردشور شعورشون رو ببرن .

فکر نکن تمام دنیا این جوری هستش در همه جای دنیا این جور افراد هستن یکی با بازی کردن میره تست کنه ببینه GTA ادم میکشه چجوری هستش اما همه مردم این جوری نیستن که بشه با بازی کردن یه فکری درشون بوجود بیارن .

بعدشم بهتره زیاد بازی رو وسط سیاست نیاری برای این که شما از همه چی میتونی سیاسیش کنی از اخبار تا موبایل تا فیلم تا سریال تا .... در صورتی که بخوای این جوری فکر کنی هیچی بدست نمیاری بلکه یه دیوار دور خودت میکشی که بهش نزدیک نشی.

ببخشید دوستان یکم تند رفته بودم دو خط اخر رو خودم پاک کردم .

من در این زمینه بحثی ندارم دیگه نظرم رو گفتم و ادامه نمیدم تا یه عده باز بخوان سر به سرم بذارن :|

این نظرت هستش هیچ کس حق نداره سر به سرت بزاره به نظر من اگه کسی هم بزاره مشکل داره به دلیل این هستش هرکسی فکر خودش رو داره و از یک دیدگاه نگاه میکنه .

آخرین ویرایش:
خیلی موضوع جالب شد! یه عنوان بزرگ که برای اولین بار تو شماره اصلیش ،بخش سینگل رو هم اضافه کردن و در عین حال یه لوکیشن جنجالی رو هم که امروز سوژه تمام دنیاست(!) برا بازیشون درنظر گرفتن.همین که vg247 این نکته رو به عنوان یه ویژگی جدا مینویسه خودش میزان حساسیت و علاقه اونا به این موضوع رو نشون میده!

تهرانی بکشیم مگه میشه من حاضرم بمیرم اما ایرانی جماعت مخصوصا برادران تهرانی رو نکشم به اونجاش رسیدم بازی رو پاک می کنم (حالا ازز شانس بد ما مرحله ی اول بازی میشه:d)

Bad Company 2 همین الانش COD رو از لحاظ کیفی شکست داده!دیگه چه برسه به Batlefield 3!!
فقط میمونه از لحاظ فروش که نمیتونه!
درود سینا جان:dبا اجازه من مخالفم.:dbbc2 و mw2 به دو بخش تقسیم میشن.بخش داستانی و بخش مولتی پلایر.از لحاظ بخش داستانی قبول داری که bbc2 هیچ حرفی برای گفتن نداشت؟

اما خوب مولتی پلایر رو میشه گفت سلیقه ایی هست،اما با توجه به استقبال بی نظیر از مولتی mw2 آمار و ارقام نشون میدن mw2 پیروز این نبرد بود.

پس کلا فرمول شما اشتباه هست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or