بدون ساختن یک شوتر بهتر نمی توانید COD را شکست دهید.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
bf32.jpg

آقای آلن کرتز سرپرست طراحان بازی Battlefield 3 امروز در پیامی در تویتر خود اعلام کرد:
"شما نمی توانید بازی Call Of Duty را بدن این که بازی بهتری نسبت به آن بسازید شکست دهید"
کرتز در این سوال و جواب تویتری به نکاتی از بازی اشاره کرد:
به دلیل محدودیت های جستوجو گر سرور در نسخه کنسولی بازی در کنسول ها 64 نفره نخواهد بود
قابلیت سینه خیز به بازی اضافه شده
این بازی همانند MOH و BC2 از سیستم FOV استفاده می کند. اما در این شماره این سیستم کمی بهبود داده شده.
بخش تخریب پذیری چه در مورد وسایل نقلیه و چه در مورد ساختمان ها برای DICE اهمیت خاصی دارد.
کنسول ها هم می توانند نسخه Limited را بخرند.
یکی از شهر ها تهران است.
بازی در پایان این ماه در نمایشگاه GDC که در سانفرانسیسکو برگذار می شود به طور رسمی رونمایی می شود.

با تشکر از VG247
منبع

درود سینا جان:dبا اجازه من مخالفم.:dbbc2 و mw2 به دو بخش تقسیم میشن.بخش داستانی و بخش مولتی پلایر.از لحاظ بخش داستانی قبول داری که bbc2 هیچ حرفی برای گفتن نداشت؟

اما خوب مولتی پلایر رو میشه گفت سلیقه ایی هست،اما با توجه به استقبال بی نظیر از مولتی mw2 آمار و ارقام نشون میدن mw2 پیروز این نبرد بود.

پس کلا فرمول شما اشتباه هست:d
سلام.اجازه ی من هم دست شماست!:دی
اتفاقا من به سه بخش تقسیمش میکنم! Single Player و Multi Player و ارزشش(که واسه هر شخصی فرق میکنه و ربطی به آمار و ارقامش و امتیازاش نداره)
بر خلاف چیزی که میگی شخصا از سینگل پلیرش خیلی خوشم اومد.مخصوصا اون طنز جالبی که تو صحبتهای شخصیتها بود.ولی عادلانه بخوام نگاه کنم از لحاظ داستانی MW2 با توجه به سبکشون بهتر عمل کرده.هر چند داستان خوده MW2 هم در حالت کلی چیزه خاصی نبود!!:دی
از لحاظ MP هم اصلا صحبتش رو نکن!!:دی BC2 یه سرو گردن بالاتر از MW2 هست.همینطور استانداردتر و حرفه ای تر!! اصلا خوشم نمیاد از کلمه ی "نوب" و این قبیل کلمات استفاده کنم ولی MPـه MW2 طوری نبود که واقعا فرق یه شخص تازه کار رو با یه شخص باتجربه مشخص کنه!فکر کنم با همین جمله منظورم رو فهمیده باشی.دیگه بیشتر واردش نمیشم.
ارزشش هم به دور از امتیازها و آمار و ارقام و ... واسه من خیلی بیشتر از MW2 هست.

• Like
Reactions: Daedalus
واقعاً دل شما یا هر مخاطب دیگه ای میاد NPc هایی که به زبان فارسی و در محله های بازسازی شده تهران ( من فکر میکنم که یکی از ساختمان ها یا میادین مشهور شهر را نیز در آن مرحله بگذران ) بکشید و غارت کنید ؟

شما رو نمیدونم ولی وقتی خیلی از شما به فکر ارجینال خریدن یا خریدن بازی های شرکت های غربی هستید به فکر تأثیری که این بازی ها میتوانند روی ذهن من و شما بگذارن و تفکر برادر کشی را در ما رشد بدن هم هستید ؟:-s#:-s
نیست الان این تفکر در جامعه ما وجود نداره خودمون داریم همدیگه رو تیکه پاره میکنیم مثل این که کلا این جا زندگی نمیکنی بازم شروع شد غربی ها .شیطان بزرگ . دشمن همش اونا اونجا نشستن از صبح تا شب دارن برای ما نقشه میکشن که چه جوری ما رو شستشوی مغزی بدن با با ول کن این حرفا رو آدم وقتی بخواد با یه بازی متحول بشه و تبدیل به یه جانی بشه یعنی خلاص .

• Like
Reactions: aliatlas
تهرانی بکشیم مگه میشه من حاضرم بمیرم اما ایرانی جماعت مخصوصا برادران تهرانی رو نکشم به اونجاش رسیدم بازی رو پاک می کنم (حالا ازز شانس بد ما مرحله ی اول بازی میشه:d)

لاف نزن :d
من که با عشق حال اون مرحله رو بازی میکنم

مشخص نشده مپ چیز! توی بخش سینگل هست یا مولتی ؟
اگر مولتی باشه که خیلی خوب میشه یه طرف ما یه طرف امریکایی ها اخ بکشیم :d
---------------------------
دوستان که در برتری bc2 نسبت به bo شک دارند یه سر به سایت gs بزنند جوایزی که دو تا بازی بردن با هم مقایسه کنند بعد بدون تعصب از نظر کیفیت دو بازی مقایسه کنند اگر ea بتونه در بخش تبلیغات مثل acti عمل کنه مسلما فروش خوبی هم خواهد داشت برای bo که روی pc افتضاح بود خوب جواب داد برا فروش!

سلام.اجازه ی من هم دست شماست!:دی
اتفاقا من به سه بخش تقسیمش میکنم! Single Player و Multi Player و ارزشش(که واسه هر شخصی فرق میکنه و ربطی به آمار و ارقامش و امتیازاش نداره)
بر خلاف چیزی که میگی شخصا از سینگل پلیرش خیلی خوشم اومد.مخصوصا اون طنز جالبی که تو صحبتهای شخصیتها بود.ولی عادلانه بخوام نگاه کنم از لحاظ داستانی MW2 با توجه به سبکشون بهتر عمل کرده.هر چند داستان خوده MW2 هم در حالت کلی چیزه خاصی نبود!!:دی
از لحاظ MP هم اصلا صحبتش رو نکن!!:دی BC2 یه سرو گردن بالاتر از MW2 هست.همینطور استانداردتر و حرفه ای تر!! اصلا خوشم نمیاد از کلمه ی "نوب" و این قبیل کلمات استفاده کنم ولی MPـه MW2 طوری نبود که واقعا فرق یه شخص تازه کار رو با یه شخص باتجربه مشخص کنه!فکر کنم با همین جمله منظورم رو فهمیده باشی.دیگه بیشتر واردش نمیشم.
ارزشش هم به دور از امتیازها و آمار و ارقام و ... واسه من خیلی بیشتر از MW2 هست.
خوب البته باز هم رسیدیم به نظر شخصی ولی فکر میکنم هرکسی نمیتونه mw2 بزنه.البته الان که دیگه همه با هک شدن mw2باز:dولی من خودم روز اول تو bbc2 ترکوندم.به نظر من bbc2 برای بازیه انلاین خیلی راحتتر بود واصلا اون عکس العمل و مهارتهای mw2 رو نیاز نداشت.تو mw2 در صدم ثانیه باید تصمیم بگیری و علت اینکه یه عده با این بازی مشکل دارن همینه.

خوب البته باز هم رسیدیم به نظر شخصی ولی فکر میکنم هرکسی نمیتونه mw2 بزنه.البته الان که دیگه همه با هک شدن mw2باز:dولی من خودم روز اول تو bbc2 ترکوندم.به نظر من bbc2 برای بازیه انلاین خیلی راحتتر بود واصلا اون عکس العمل و مهارتهای mw2 رو نیاز نداشت.تو mw2 در صدم ثانیه باید تصمیم بگیری و علت اینکه یه عده با این بازی مشکل دارن همینه.
معنی تصمیم گیری سریع رو هم فهمیدیم :)

• Like
Reactions: shefer
“you don’t kill CoD by trying to be CoD. You kill CoD by making a better shooter.”
بنظرم این جمله در مفهوم تناقض داره. شما میخاین فروش بیشتری کنین دلیل نداره تمام رقبای تجاری از بین برن. نتیجه این تفکر بر خلاف حرفش که گفته "نباید سعی کرد مثل cod شد" این میشه که بازی ساز خودشو با رقیب مقایسه میکنه و ناچار میشه از المان ها و عوامل موفقیت رقیب بهره ببره و این نه بنفع صنعت بازی سازیه و نه به نفع بازیبازهاست. درسته هر کدوم ازین بازی ها در گونه fps طبقه بندی میشن ولی در کل از دو سبک متفاوت بهره میبرن. میشه گفت سری بتلفیلد یه tactical shooter ـه ولی سری cod از عناصر fast paced بیشتر بهره میبره. هر کدوم از از این (زیر)گونه ها طرفدارای خودشو داره. تلاش بازی ساز برای نزدیکی این دو بازی باعث میشه تنوع در این گونه کمتر بشه. مثل بلایی که سر بعضی از بازی های قدیمی اومده.

مپ آنلاین هم از تهران داره دیگه نه؟
چه حالی میده تو خیابون ولیعصر بیفتیم دنبال هم!یا مثلا بریم زیر میدون آزادی سنگر بگیریم!:d
ولی جدا خیلی به این بازی امید دارم BBC2 که عالی بود.گفتن که این شماره بهترین شمارشم میشه تیزرشم که خدا بود مطمعنم میترکونه.فروششم شک نکنید بالاتر از قسمت های قبلی میشه چون براش هایپ عظیمی داره راه میفته.همین گزینه تهران خیلی میتونه براش جنجال و هایپ داشته باشه که به نفعشه!

من تجربه آنلاین هیچکدوم رو نداشتم ولی BC2 از لحاظ تکنیکی و گرافیکی هم خیلی بهتر بود (من نسخه PC هر دو تا رو بازی کردم رو Full Setting :دی

اينا رو كه ميگم مطمئن باشين:
بخشي از شهر تهران انتخاب ميشه كه درخت نداره يا كم داره....ساختموناي شيك..وبرج توش نباشه....پس قطعا بالا شهر نيست وحدسم اينه حاشيه شهرو نشون بدن..مثلا يه پايگا ه سپاه...
بنابر اين اينجوري شروع ميشه:از بيرون شهر...تپه دشت وجاده هاي خاكي عبور ميكني..تا ميرسي حاشيه شهر وحمله به پايگاه ....4 تا اسير و ازاد ميكني(يا جلوي شليك يه موشك اتمي رو ميگيرين) قطعا مخفي كاري هم هست چون اينجا افغانستان نيست كه اشغال شده باشه وامريكاييها بتونن توش جولان بدن وعمليات شب انجام ميشه..همين.شك نكنين

آخرین ویرایش:
من مولتی این بازی رو بازی نکردم. ولی توی تکنفره به نظر من همه چیز خوب بود اما با کنترل بازی اصلاً نتونستم کنار بیام. شخصیت بازی مثل مرغ میدویید. گرافیکش هم با اینکه بالا بود ولی یه جورایی به دلم نمینشست! COD گرافیک جذابتری داشت!

شخصیت بازی مثل مرغ میدویید.

واقعا این خوبه که شما این رو درست متوجه شدین اگه انتظار داشتی با اون همه سلاح مثل COD پرواز کنی واقعا مسخره میشد به نظر من خودم به شخصه هرچقدر بازی رئال تر باشه بیشتر خوشم میاد اما در خصوص بازی ها جنگی این حالتی مثل COD و BF و MOH .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or