John.Cena
کاربر سایت
ولی به نظر من mostwanted هم اصلا قشنگ نبودبله ولی سیر صعودی underground به mostwanted رو دنبال نکرده بود...سقوط nfs از carbon شروع شد وبا prostreet کامل شد!
ولی به نظر من mostwanted هم اصلا قشنگ نبودبله ولی سیر صعودی underground به mostwanted رو دنبال نکرده بود...سقوط nfs از carbon شروع شد وبا prostreet کامل شد!
نه دیگه قرار نشد سخت گیری کنی...گرافیک و داستان عالی بود فقط یکم پلیس هاشو جمع کردن bounty اعصاب خورد کنش کرده بود...ولی به نظر من mostwanted هم اصلا قشنگ نبود
اون اولي که نام بردي اصلا نبايد تو دسته بندي بازيهاي ويدئويي قرارش بدي. لطفعلي خان زند درسته که مشکلات خيلي زيادي داشت ولي بازم نسبت به بازي هاي داخلي ديگه خوبه. بدترين مشکلش Frame Rate بازي بود که حتي رو سيستم مورد نياز هم افت زيادي داشت. عجيب ترين مشکل بازي هم سيستم دفاعي کاراکتر بازيه که گويا سازندگان اين سيستم رو به عنوان استراحت براي گيمر قرار دادن. چون با نگه داشتن کليک سمت راست، شخصيت شما هر نوع ضربه اي از هر جهت بهش اثابت کنه، هيچ آسيبي نميبينه!!! کل بازي هم در عرض 3 ساعت رو درجه ي Hardcore تموم ميشه. فيزيک بازي هم خودتون ببينين تا به عمق فاجعه پي ببرين. همه ي اينا نظرات شخصيم بود.رانندگی در تهران-انرژی هسته ای -پایان معصومیت-نجات بندر
خوب شد نخریدمشون همین که دیدم حالم داشت بهم می خورد
خدا کنه لطفعلی خان زند بعدیش نباشه
بالاخره نظر شخصیه.:ranting: قرار نیست دادمون بره هوا.:wallbash:خوب من یه حالی به این تاپیک بدم بدترین ها از نظر من اینا هستند فقط دادتون نره هوا .نظره شخصیه :
1-Bioshock
2-GTA series
3-The sim series
4- Any racing game
5- Fifa series
6- Prince of persia series
7-هر بازی FPS که قدرت گلوله ها کم باشه و برای کشتن یه نفر باید شونصد تا گلوله شلیک کنی مثل Kill zone
البته اینا رو از بین بازیهای مشهور گفتم وگرنه بازی بیخود زیاده
موارد 1و6و5و7 رو قبول دارم..........ولی باقی نوچ......:biggrin1:خوب من یه حالی به این تاپیک بدم بدترین ها از نظر من اینا هستند فقط دادتون نره هوا .نظره شخصیه :
1-Bioshock
2-GTA series
3-The sim series
4- Any racing game
5- Fifa series
6- Prince of persia series
7-هر بازی FPS که قدرت گلوله ها کم باشه و برای کشتن یه نفر باید شونصد تا گلوله شلیک کنی مثل Kill zone
البته اینا رو از بین بازیهای مشهور گفتم وگرنه بازی بیخود زیاده
هائوون؟ خو این چه کاااااریه :biggrin1: گیم میخوای برای اوقات بی بازی بودن، بیا من بهت گیم معرفی کنم برو حالشو ببر! چرا Sims؟!SIMS هم خیلی بدرد اوقات بی بازی بودن میخوره
بیا این گیم خفن برای مواقعی که فقط بخوای وقت بکشی: Icy Tower
و به علاوه ی این که مسابقات در روز کیفیتش را پایین آورده بود.نه دیگه قرار نشد سخت گیری کنی...گرافیک و داستان عالی بود فقط یکم پلیس هاشو جمع کردن bounty اعصاب خورد کنش کرده بود...
اینا که گفتی درست ولی fifa seriesموارد 1و6و5و7 رو قبول دارم..........ولی باقی نوچ......:biggrin1:
GTA که خداست......SIMS هم خیلی بدرد اوقات بی بازی بودن میخوره....Race Game هم جزnfs قبوله!
ممنون از لطفت ولی راستش من از بازی های دسکتاپی خوشم نمیاد.........بازی باید سنگین باشه که پدر رم و گرافیکو در بیاره..:cheesygriهائوون؟ خو این چه کاااااریه :biggrin1: گیم میخوای برای اوقات بی بازی بودن، بیا من بهت گیم معرفی کنم برو حالشو ببر! چرا Sims؟!
بیا این گیم خفن برای مواقعی که فقط بخوای وقت بکشی: Icy Tower