Empyrium کاربر سایت Oct 13, 2012 #122 نوشته شده توسط Polaris: انواع و اقسام نقطه بازی ها مثل : دیابلو،استارکرفت،C&C,Total War,RON,و هرچی بازی با دوربین ایزومتریک و از بالای آسمونه... بیشتر... اکثر بازی هایی که نام بردی نوب پسند نیست.احتمالا برای همینه که خوشت نیومده
نوشته شده توسط Polaris: انواع و اقسام نقطه بازی ها مثل : دیابلو،استارکرفت،C&C,Total War,RON,و هرچی بازی با دوربین ایزومتریک و از بالای آسمونه... بیشتر... اکثر بازی هایی که نام بردی نوب پسند نیست.احتمالا برای همینه که خوشت نیومده
M4JiD کاربر سایت Oct 13, 2012 #123 انواع و اقسام نقطه بازی ها مثل : دیابلو،استارکرفت،C&C,Total War,RON,و هرچی بازی با دوربین ایزومتریک و از بالای آسمونه... بیشتر... یه مدت پیش تو فکر بودم بیام کامنت قشنگاتو بزارم امضام. اما زیادن والا. راه نمیده. یکم کم کار تر شو. تو هر تاپیک باید یکی 2 تا ول بدی.
انواع و اقسام نقطه بازی ها مثل : دیابلو،استارکرفت،C&C,Total War,RON,و هرچی بازی با دوربین ایزومتریک و از بالای آسمونه... بیشتر... یه مدت پیش تو فکر بودم بیام کامنت قشنگاتو بزارم امضام. اما زیادن والا. راه نمیده. یکم کم کار تر شو. تو هر تاپیک باید یکی 2 تا ول بدی.
Destruction The Death Fleet Descends Loyal Member Oct 13, 2012 #124 COJ Cartel نقطه عطفی هست در بازیهای بد این انواع و اقسام نقطه بازی ها مثل : دیابلو،استارکرفت،C&C,Total War,RON,و هرچی بازی با دوربین ایزومتریک و از بالای آسمونه... بیشتر... فقط بازیهایی که دوربین زیر زمین هست خوبن >:d
COJ Cartel نقطه عطفی هست در بازیهای بد این انواع و اقسام نقطه بازی ها مثل : دیابلو،استارکرفت،C&C,Total War,RON,و هرچی بازی با دوربین ایزومتریک و از بالای آسمونه... بیشتر... فقط بازیهایی که دوربین زیر زمین هست خوبن >:d
.sandman. کاربر سایت Oct 14, 2012 #126 یه بازی به نامSpecnaz2(اگر درست نوشته باشم) اگر بازیش کنید کلا گیمری رو بوس میکنید میذارید کنار:d
Boss Loyal Member Oct 14, 2012 #127 هیچ بازی بدتر از بازی زمونه نیـــست :d من بدترین بازی که کردم این بوده Spoiler IGI آخرین ویرایش: Oct 14, 2012
Ardi360 کاربر سایت Oct 14, 2012 #129 بدترین بازی تاریخ؟قطعا خیلی عنوان میشه ردیف کرد کنار هم ولی اگر منظور بدترین بازی بزرگ تاریخ هست :d به نظر من silent hill : downpour به شدت برای من فاجعه بار بود و جزو معدود معدود بازیهایی بود که بدون اینکه تا تهش برم ولش کردم
بدترین بازی تاریخ؟قطعا خیلی عنوان میشه ردیف کرد کنار هم ولی اگر منظور بدترین بازی بزرگ تاریخ هست :d به نظر من silent hill : downpour به شدت برای من فاجعه بار بود و جزو معدود معدود بازیهایی بود که بدون اینکه تا تهش برم ولش کردم
Justiciar کاربر سایت Oct 14, 2012 #132 نوشته شده توسط i$ahar: Gta 4 sent from my iphone 5 بیشتر... Are you kiddin me? بدترین بازی از نظر بنده Lord of the rings : Conquest هست
نوشته شده توسط i$ahar: Gta 4 sent from my iphone 5 بیشتر... Are you kiddin me? بدترین بازی از نظر بنده Lord of the rings : Conquest هست
Albis کاربر سایت Oct 14, 2012 #134 مضخرف ترین و چرت ترین بازی که تو عمرم کردم Lord of the ring conquest بود، دلیلشو خودتون میدونید ماشالله.
مضخرف ترین و چرت ترین بازی که تو عمرم کردم Lord of the ring conquest بود، دلیلشو خودتون میدونید ماشالله.